Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 19. 1. 2015 v 11:38, Jarett napsal:

Miloš má Linea v manuálu. Pořád se mu zastavovaly, asi moc leží a nehýbe se ? :D

To se mi nezdá, vždyť Miloš ty hodinky má na ruce, ve které drží cigáro, tak si myslím, že zrovna tahle část jeho těla má pohybu dostatek na to, aby natáhla automaty:))
Odesláno
  V 19. 1. 2015 v 12:30, Beet napsal:

Souhlas. Chtělo by to alespoň 38mm. Nejsou ti Dušane malé? Já je měl, jednou provětral na plese a pak šly z domu. Prostě jsou mi malé a to nemám nijak velkou ruku. Oblekovky mám jiné a tráví většinu času v hodinkovnici. :-)

Malé mi jsou, oblekovky nenosím vůbec, já je jenom chtěl. :lol2:

Odesláno
  V 19. 1. 2015 v 12:41, malda napsal:

To se mi nezdá, vždyť Miloš ty hodinky má na ruce, ve které drží cigáro, tak si myslím, že zrovna tahle část jeho těla má pohybu dostatek na to, aby natáhla automaty:))

Asi mu cigáro někdo přidržuje, protože má fakt automaty předělané na manuál ... :)

Odesláno
  V 19. 1. 2015 v 12:31, Jarett napsal:

No já to tak mám, moje žena je v pohodě, orientuje se a já jsem v klidu a nemusím nic vymýšlet :)

ja to myslel spis obecne, doma nemlzim, v tech mych cenovych relacich to nema ani smysl :)

Odesláno

Musím uznat, že ten řemen k nim sedne, takže bych pátrání po origo plechovém kovotex určo ukončil.

Odesláno
  V 20. 1. 2015 v 15:53, doktor584 napsal:

To si musej chrochtat, že dostaly takovou překlápěčku...

Jo, ten řemen jim celkově hodně prospěl.

Odesláno
  V 19. 1. 2015 v 12:46, zekon7302 napsal:

Malé mi jsou, oblekovky nenosím vůbec, já je jenom chtěl. :lol2:

A mě ne :). Máme opravdu téměř shodný hodinkový vkus, to už je asi popaté, kdy nahodíš hodinky, které já mám na cestě :).

post-18334-1421774228,13.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...