Fade Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 S tím už se tak nějak počítá. :-)Já jsem zatím nějak neomámen Orlíkem a jsem za to vděčný :-D Teď řeším nerez renovaci na Igen a to prostě musí být strop! :-D Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 Já jsem zatím nějak neomámen Orlíkem a jsem za to vděčný :-DTeď řeším nerez renovaci na Igen a to prostě musí být strop! :-D Odesláno z mého LG-D802 pomocí TapatalkJá chystám nerez renovace PS2... Orlík jsou fajn, ale chtělo by to nějakou limitku, když už :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 Jako malované Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 Dnes business meeting, takze jasna volba Odesláno z mého HUAWEI Y550-L01 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 Dnes do modra . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojtic883 Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 (upraveno) Ze svatby k obleku.. Sklidily celkem úspěch i k obleku i jako samotné hodinky Upraveno 1. října 2015 uživatelem Vojtic883 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gepetto Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 Dnes Dvojky ,možno aj zajtra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 Tez dvojky Odesláno z mého HUAWEI Y550-L01 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 Tak když už ten Elton začal družbu s Japonskem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 Tak když už ten Elton začal družbu s Japonskem... Pravda, já seděl v Hondě :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2015 521 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2015 To je pěkné, kde se to dá půjčit ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2015 Ty nejsou pro Tebe,nulová vodotěsnost a budou Ti malé,jen 36 mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2015 jen 36 = největší old primky :-d Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2015 Rád se nechám poučit o velikostech old primek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2015 já myslel že traktory byly největší s 50 kou - žádné rejpání jen konstatování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2015 Ano,jedny z mála co se dají nosit i dnes /PS1,Traktory a Orlíky /. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2015 jj přesně, traktory mám rád, jak se dívám dělaly se dvě verze lemování date okénka mám s červeným, černé musím ještě sehnat :-d Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2015 (upraveno) já myslel že traktory byly největší s 50 kou - žádné rejpání jen konstatování Nebyly to jediné Primky v tom rozměru s padesátkou. Upraveno 3. října 2015 uživatelem JR_2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2015 Jaké byly ještě padesátky v rozměru 36mm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se