petik16 Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2016 Dnes to vidím na poriadny odpočinok pri TV po včerajšku... Borovička, Jägermeister a ani neviem koľko pív nebol vôbec dobrý nápad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowis Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2016 Dnes do modra.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radorado Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2016 wv golf II, prim sport II. Pohodova dvojka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 tak už mám v chlívku i PS2 btw. nemáte někdo navíc bílo-zelené ručky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berys Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 Jsou alespoň takový jiný, takový veselejší a barevnější, já bych ty ručky neřešil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 tak už mám v chlívku i PS2 btw. nemáte někdo navíc bílo-zelené ručky?a hele, kolega.pracovně jsem si tuto verzi nazval HUMBERTO2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 to Nowis: ty jsou krásné, dej sem ještě nějaké fotky.. odkud je máš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 to Berys: Když Humberto, tak pořádný barevný cirkus to Marcus: Ahoj kolego! Trefný název Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 tak už mám v chlívku i PS2 btw. nemáte někdo navíc bílo-zelené ručky? a hele, kolega.pracovně jsem si tuto verzi nazval HUMBERTO2 Byste si ty ručky mohli prohodit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mipa Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 Pro Navros - ptal se: Nemáte někdo navíc bílo zelené ručky? Já mám docela slušný navíc, zbyly mi po renovaci Sport II do modro-anticora, viz obrázek. Když mi pošleš přes Chronomag - Soukromé zprávy svou adresu, tak Ti je zdarma poštou zašlu při první volné chvilce, snad Ti udělají radost. Abych dával dohromady svoje šestý bílo-zelený Humberta, to se mi již nechce - to by asi bylo již opravdu na palici a Chocholouška. Poznámka: Na tý fotce jsou ve velmi dobrém stavu jen ty dvoje Humberta s řemínky a ty další troje jsou zepředu dobrý, ale ze zadu více nebo méně mazácky vošoupaný. Ty se hodí jen s řemínkem s podložkou na mazácký lesní srazy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 Byste si ty ručky mohli prohodit Ručky jsou na těchto primkách jedna z mála zachovalých věcí. Spíš bych se měl podávat po jiném cifru, tento je vybledlý a dokonce i nezdařile opravovaný. Ale jsou určené pro kluka, chtěl nějaké barevné hodinky, co tikají. Zatím jsou mu velké, je mu 6 let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 (upraveno) to siwi: Nevím, jestli by Marcus povýšil to Mipa: Děkuji , poslal jsem sz.Abych nebyl úplně OT, dneska na ruce pro změnu Igeny Upraveno 22. března 2016 uživatelem Navros Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 Office Style Prim Tezitko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowis Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 Dnes jeden automatic.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 (upraveno) E.S. a horween chromexcell. Upraveno 22. března 2016 uživatelem zekon7302 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 To vypada paradne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radorado Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 No dobre zekone. Ked si ma chcel nastvat, tak sa ti to podarilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 to zekon: moc povedené, parádní řemen!já dnes podobně (kvalita fotky ovšem nevalná) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Právě mám na ruce svoje mijášky,včera se mi vrátily od maminky,asi aji od tatínka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Mobilovka. Tatovy hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se