hirsch Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2016 Tento víkend bude "Orlíkový" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nedojed Odesláno 26. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2016 Včera jsem provětral památeční po tátovy.Retro akce na starých kolech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2016 Větrám sportíky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2016 Větrám sportíkyjen větrej, moc ti sluší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2016 Hura, zas modraci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2016 Teda jeste fotka samozrejme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2016 Teda jeste fotka samozrejme IMG_20160627_175300.jpgAaaaaaaaaaaaaaa, já pořád čekám na svoje až přijdou z reklamace z Eltonu! Chci je otestovat v bazénu. :-D Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2016 Větrám sportíky Pěknej dárek, Marceli. Už jsem si jich všiml v jiném vlákně a vypadají moc dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2016 jen větrej, moc ti sluší Díky Marku.Dnes jsem prostřídal patery hodinky a zase jsem se k nim vrátil,jsou supr Pěknej dárek, Marceli. Už jsem si jich všiml v jiném vlákně a vypadají moc dobře. Jo,jo Vojto.Vlastně pro mě to jsou v této barvě nejhezčí sporty.Párkrát jsem je sehnal,ale v zuboženém stavu a do přestavby se mě nechtělo.Takže než zase odletíme,tak si jich zde užijete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2016 Aaaaaaaaaaaaaaa, já pořád čekám na svoje až přijdou z reklamace z Eltonu! Chci je otestovat v bazénu. :-D Odesláno z mého LG-D855 pomocí TapatalkJestli Ti jdou z Eltonu, tak bych možná doporučil před bazénem tlakovku, abys nesplakal nad výdělkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2016 Díky Marku.Dnes jsem prostřídal patery hodinky a zase jsem se k nim vrátil,jsou supr Jo,jo Vojto.Vlastně pro mě to jsou v této barvě nejhezčí sporty.Párkrát jsem je sehnal,ale v zuboženém stavu a do přestavby se mě nechtělo.Takže než zase odletíme,tak si jich zde užijete Přesně tohle barevné provedení u mě vyvolalo před mnoha a mnoha lety chronobundus. Tak vždycky zpozorním, když je tu vidím. Už jsem si je taky před rokem znovu opatřil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2016 Sem si šel pri tři plzničky k fotbalu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pohlodekj Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2016 (upraveno) Tento víkend bude "Orlíkový" DSC_0573.JPGKoukam, ze ses v tom pekne namocenej :-) Upraveno 27. června 2016 uživatelem pohlodekj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 28. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2016 Jestli Ti jdou z Eltonu, tak bych možná doporučil před bazénem tlakovku, abys nesplakal nad výdělkem Pravda! Já počítám s tím, že když mi dojdou ze servisu, tlakovka by měla automaticky proběhnout při opravě. Tady ale jeden nikdy neví, no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 28. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2016 Pravda! Já počítám s tím, že když mi dojdou ze servisu, tlakovka by měla automaticky proběhnout při opravě. Tady ale jeden nikdy neví, no Já bych to neriskoval, jestli se s nimi chceš cachtat. Pokud jsi v Praze, mohu doporučit Ftime na Florenci, za kilčo udělají na počkání. http://www.ftime.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 28. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2016 Pánové, na cachtání si kupte Seika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 28. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2016 Však já to tak mám. Fade se chce pouštět do nějakých kaskadérských kousků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 28. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2016 Nepouštějte se do žádných větších akcí...STS Chvojkovice Brod... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 28. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2016 Aaaaaaaaaaaaaaa, já pořád čekám na svoje až přijdou z reklamace z Eltonu! Chci je otestovat v bazénu. :-D Odesláno z mého LG-D855 pomocí TapatalkNapis mejl, zda probehne tlakovka.Pokud ti to potvrdi, tak je zbytecne delat dalsi.Pisemnym potvrzenim ti davaji zaruku. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 28. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2016 Napis mejl, zda probehne tlakovka.Pokud ti to potvrdi, tak je zbytecne delat dalsi.Pisemnym potvrzenim ti davaji zaruku. ;-)Jo, to asi udělám. Předpokládám, že pokud nabízejí produkt s vodotěsností, měli by pokaždé co do něj vlezou opět zajistit vodotěsnost. Ale čert ví. Jak jsem se dočetl, některým do hodinek po renovaci nateklo při umývání nádobí. Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se