Přejít na obsah

Jaké Primky máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

jen větrej, moc ti sluší  :smile_anim:

Díky Marku.Dnes jsem prostřídal patery hodinky a zase jsem se k nim vrátil,jsou supr :angel:

Pěknej dárek, Marceli. Už jsem si jich všiml v jiném vlákně a vypadají moc dobře. 

Jo,jo Vojto.Vlastně pro mě to jsou v této barvě nejhezčí sporty.Párkrát jsem je sehnal,ale v zuboženém stavu a do přestavby se mě nechtělo.Takže než zase odletíme,tak si jich zde užijete :P ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky Marku.Dnes jsem prostřídal patery hodinky a zase jsem se k nim vrátil,jsou supr :angel:

Jo,jo Vojto.Vlastně pro mě to jsou v této barvě nejhezčí sporty.Párkrát jsem je sehnal,ale v zuboženém stavu a do přestavby se mě nechtělo.Takže než zase odletíme,tak si jich zde užijete :P ;)

Přesně tohle barevné provedení u mě vyvolalo před mnoha a mnoha lety chronobundus. Tak vždycky zpozorním, když je tu vidím. Už jsem si je taky před rokem znovu opatřil :D

Odkaz ke komentáři

Jestli Ti jdou z Eltonu, tak bych možná doporučil před bazénem tlakovku, abys nesplakal nad výdělkem :D

Pravda! :D Já počítám s tím, že když mi dojdou ze servisu, tlakovka by měla automaticky proběhnout při opravě. Tady ale jeden nikdy neví, no :D 

Odkaz ke komentáři

Pravda! :D Já počítám s tím, že když mi dojdou ze servisu, tlakovka by měla automaticky proběhnout při opravě. Tady ale jeden nikdy neví, no :D

Já bych to neriskoval, jestli se s nimi chceš cachtat. Pokud jsi v Praze, mohu doporučit Ftime na Florenci, za kilčo udělají na počkání. http://www.ftime.cz/

Odkaz ke komentáři

Napis mejl, zda probehne tlakovka.

Pokud ti to potvrdi, tak je zbytecne delat dalsi.

Pisemnym potvrzenim ti davaji zaruku. ;-)

Jo, to asi udělám. Předpokládám, že pokud nabízejí produkt s vodotěsností, měli by pokaždé co do něj vlezou opět zajistit vodotěsnost. Ale čert ví. Jak jsem se dočetl, některým do hodinek po renovaci nateklo při umývání nádobí.

Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...