Nestler Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2016 to bob zizka: takové ambice nemám:-). Takhle mi to úplně stačí, jsem spokojenej. I když...tohle jsme říkali každý z nás už několikrát:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
I-Ionza Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2016 Jaký byste zvolili řemínek k těmto? Chtěl bych je trochu obměnit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 .... a po faceliftu. igeny v zimním hávu aneb winter edition Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 Sice řemínek převyšuje cenu hodinek , ale zase se na něm velmi příjemně nosí ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 V modrém pouzdře jsem je ještě neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 To je z přetavenejch krabiček od leteckých...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 BINGO !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 Pouzdro jsem koupil na Antik Prim , ještě sháním bílé ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 Taky na to čumím... Mám jen černé v černém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cherokee Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 Já je mám ale s jiným cifrem, v komplu mám blbou fotku, až budu doma tak to sem hodím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 Ty tvoje jsou správně , mělo by to být 210 090 6. časem to dám do pořádku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 Oranžový Sporty II . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2016 Při sobotě Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan01 Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2016 Při sobotě Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk Krásné, to je renovace s nerez pouzdrem? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2016 Krásné, to je renovace s nerez pouzdrem? :-)Děkuji ?? Přesně tak. Kompletní renovace úplně všeho. Dokonce i několikanásobná renovace snad všech dílů strojku, jak tady spousta lidí zná můj příběh :-D Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2016 Po 4. Pražský filmový orchestr. Volba cibulí byla jasná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cherokee Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2016 Ty tvoje jsou správně , mělo by to být 210 090 6. časem to dám do pořádku :-)V Prim bibli je barva spíš modrofialová , cifr sedí , je možné aby ten plast časem měnil barvu nebo dělali víc barev? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pbed Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2016 to Mellyseděl si vepředu? Snad je nerušilo tikání . Primky ale tak hlasitý nejsou. Já měl jednou Pobědy a ty šly strašně nahlas.Bed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2016 (upraveno) Dnes Datejusty dozelena Upraveno 1. listopadu 2016 uživatelem cortes1990 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pohlodekj Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2016 Datum špatně jako vždyJakou to mas velikost tech diplomatu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se