colommbo Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 Krásný pavouk šupináč! Před nějakým časem byly k mání na antikprimu, ale nějak jsem to tehdy prokaučoval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James24 Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 Tak to bude asi on Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tysmek Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 Nejsou :-)Hmmm:-( diky. Me se ale fakt libi:-) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 (upraveno) James24: Ecce! Jak je ten svět malej... Já ti je přeju, ale příště už (mi) to nedělej... Upraveno 21. dubna 2017 uživatelem colommbo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 (upraveno) Takhle nejak... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 21. dubna 2017 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 se ty orlíkový noudejty nějak množí :-) Podle mě nejpovedenější varianta s Etou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 souhlas:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 22. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2017 (upraveno) Orliky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. dubna 2017 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 22. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2017 Orliky na Malte Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 22. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2017 Malta dodrá, ale doporučuji zajet si na Gozo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 22. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2017 Jj, dnes nam pri snidani zminila cisnice, tak jsem rad, ze i ty doporucujes. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 22. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2017 S kolečkem i na Zlaté písky. Bez nich je malta nedobrá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 22. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2017 Povedlo se mi sehnat hezký kousek. Datum jsem zatím neseřizoval.Dokonce jsem našel že se jim říkalo MEGA RARE FUNKCNI PRIM DIPLOMAThttp://www.antik-hovorka.cz/obchod/mega-rare-funkcni-prim-diplomat-17-jewels-4647.html Je mi to trochu divný,je možné že jsou i jiný Diplomaty? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowis Odesláno 22. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2017 Podle této prodávající osoby se nedá moc řídit, hlavně co se přesnějšího označení týká.Diplomaty to úplně nejsou, jen jeden z jejich derivátů.Jinak i tak moc pěkné hodinky.. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 22. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2017 JJ, některý prodeje jsou drsnýJeště jsem koukal, že je někdo nazývá Prim ElegantKaždopádně jsem moc rád že je mám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 22. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2017 :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2017 :-)DSC_1426.jpgPortsmouth: HMS Victory + Elton Sport... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2017 Portsmouth: HMS Victory + Elton Sport... Portsmouth: HMS Victory + Elton Sport + řemen Zekon... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan01 Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2017 páteční neformální elegantKrása, na chromové eleganty nedám dopustit, jsou nepodbízivé a přitom velice vkusné. Také je často nosím :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 24. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2017 Tak ještě jednou na ruce, než je uložím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se