neus Odesláno 26. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2017 Někdo začíná den s lahváčem v ruce a někdo na ruce, tak všem dobré ráno, ať to máte, jak to máte Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 26. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2017 Čekal jsem, že začneš den trochu jinak, jestli mi rozumíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 26. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2017 Dnes nový řemínek. Myslím, že jim sluší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 26. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2017 Já včera, po dlouhé době Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 26. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2017 Já včera, po dlouhé době Odesláno z mého SM-G935F pomocí TapatalkDávno si ich neukázal! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 26. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2017 Opravdu moc krásný Igeny! To je původní stav nebo nějaká renovace...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 26. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2017 Dávno si ich neukázal!Teď byly strašně dlouho na ruce Seiko Sarb033. Boží hodinky. A pak ještě Seiko SKX009. A hlavně jsem si chtěl dát odpočinek od tohoto fóra. No, a jsem zase tady, sakra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 26. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2017 Opravdu moc krásný Igeny! To je původní stav nebo nějaká renovace...?Děkuji. Komplet renovace v Eltonu. Takhle pí dlouhé době zase dělají radost jako prvně :-) Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 26. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2017 Já včera, po dlouhé době Odesláno z mého SM-G935F pomocí TapatalkKrásné igeny, ale to 18 mm nato a čouhající stěžejka jim nesluší. To už je lepší 20 mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaapaa Odesláno 26. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2017 Ahoj, nedá mi to, ale musím se taky podělit o radost. Předevčírem můj malý syn objevil u příbuzných truhlu, po dědovi, ze zvědavosti se za mojí asistence do ní dostal a já zůstal jako opařený. Poklad! viz foto. Plně funkční. A protože shodou náhod jeden začínající chronofil oslavil v neděli narozeniny, po domluvě s tchánem mají Eltony nového majitele! Půjdou na repas, vyfešákuji je a už je vidím na zápěstí. Fota z mobilu, časem přibudou jinčí M Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 26. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2017 Sdělená radost - dvojnásobná radost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 26. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2017 Krásné igeny, ale to 18 mm nato a čouhající stěžejka jim nesluší. To už je lepší 20 mm.To je jen nějaký levný z ebay. Musím zkusit 20 mm, ale neznám zdroj dobrých nato za rozumný peníz. Ideálně pro ně vidím Bonda v 19 mm, ale kde to sehnat a nedat za to 500 Kč :-D Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 26. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2017 Upřímně - nevím, kolik jsi zaplatil za renovaci v Eltonu, ale přijde ti hodně přidat pětikilo za dobrej řemen...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2017 Upřímně - nevím, kolik jsi zaplatil za renovaci v Eltonu, ale přijde ti hodně přidat pětikilo za dobrej řemen...?Přijde mi dost dát 500 za nato, dát více za kožený řemen už mi přijde normální. Ale nakonec to tak stejně dopadne. Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2017 Protože k pěkným hodinkám patří pěknej koženej řemen nebo kovový tah popř. mesh. Nato je móda, ale ne ta pravá ořechová... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2017 Tak to zacina pekne. Uz stojim asi na 80 km D1 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2017 Traktor smí na dálnici...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2017 Traktory Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2017 (upraveno) Orlik No Date Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 27. dubna 2017 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2017 Kid: Tak jo, už neprovokuj, Já mám Omegy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se