Přejít na obsah

Jaké Primky máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

Někdo začíná den s lahváčem v ruce a někdo na ruce, tak všem dobré ráno, ať to máte, jak to máte  :cheers:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, nedá mi to, ale musím se taky podělit o radost. Předevčírem můj malý syn objevil u příbuzných truhlu, po dědovi, ze zvědavosti se za mojí asistence do ní dostal a já zůstal jako opařený. Poklad! viz foto. Plně funkční. A protože shodou náhod jeden začínající chronofil oslavil v neděli narozeniny, po domluvě s tchánem mají Eltony nového majitele! Půjdou na repas, vyfešákuji je a už je vidím na zápěstí. Fota z mobilu, časem přibudou jinčí :) M  

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Krásné igeny, ale to 18 mm nato a čouhající stěžejka jim nesluší. To už je lepší 20 mm.

To je jen nějaký levný z ebay. Musím zkusit 20 mm, ale neznám zdroj dobrých nato za rozumný peníz. Ideálně pro ně vidím Bonda v 19 mm, ale kde to sehnat a nedat za to 500 Kč :-D

Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Upřímně - nevím, kolik jsi zaplatil za renovaci v Eltonu, ale přijde ti hodně přidat pětikilo za dobrej řemen...?

Přijde mi dost dát 500 za nato, dát více za kožený řemen už mi přijde normální. Ale nakonec to tak stejně dopadne.

Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Traktory

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...