vojtamalenak Odesláno 1. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2017 Dneska svatebně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 1. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2017 Nejseš ženich,že ne? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 1. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2017 Dnes aj ja svadobne.. ségra je nevesta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 1. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2017 Ségra,to je rozumný. :-) Diplomatky pěkný :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georgejv Odesláno 1. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2017 Nepokazím to a donosím je celý týden. To se mi snad ještě nestalo Hodinkové monogamii však nepodlehnu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 1. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2017 Řekl bych, že více, než dobře. Je to super!Hele, nejdriv koupil jsem ho jen tak pro p.del, ale je takovej veselej a bavi mne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 2. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2017 Sporty s filtrom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtamalenak Odesláno 3. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2017 Nejseš ženich,že ne? :-)Nene... Ja uz to mam za sebou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James24 Odesláno 3. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2017 Z dnešního výletu v Jizerkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 Prim po ránu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 A "páteční" pracovní den může začít... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav5 Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 Dnes takto v škole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georgejv Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 Vždyť jsou prázdniny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plazalien Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 treba je skolnik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 Dnes takto v školeTaky jsem je zkoušel nosit na meshi. Pak mě to přestalo bavit, momentálně jsou na NATO. Ale líbí se mi to, asi zase nasadím mesh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 Teď, teď tu byl....Sice to z něj táhlo jako ze sudu, ale hodinky doručil v pořádku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonyyy Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 Jedny sporty za druhýma, tak nebudu kazit partu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James24 Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 Dneska opět modrásky ve Štefánikově hvězdárně... objevil jsem tam zajímavé hodinkové značky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 Kdyz sporty, tak sporty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 Málem bych si ani nevšimnul, že tyhle jsou jubilejním desátým přírůstkem do Prim rodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se