CsabaC Odesláno 26. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2018 ale ano Peter nemala ani jednu chybicku. Dal som ju prec z ciernych lebo mi na nich nesedela a to ich prave dnes mas na ruke? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CsabaC Odesláno 26. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2018 uz vidim datum, ze nie dnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 26. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2018 (upraveno) V sobotu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 26. června 2018 uživatelem Emiliano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cedric Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2018 Dnes tyto krásky :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2018 Takové Primky neprimky: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 30. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2018 (upraveno) Takové Primky neprimky: DSC_2312.jpgsiwi, chápu tvou radost z nově přibyvšího kusu, ale ten tah je otřesný.... Upraveno 30. června 2018 uživatelem Frostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2018 Vím, psal jsem o tom ve svém vákně. Nový už je na cestě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 30. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2018 Tak to je dobře, zaslouží si to. Jinak hodinky vypadají být v nádherném stavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2018 To jsou. Opravdu jsem takový stav ani nečekal. Už proto dostanou náramek úplně nový, voňavý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 1. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2018 Ty jo, to byla doba. Když někdy kolem roku 1980 přišel spolužák s digitálkama na ruce, a s kalkulačkou!, málem jsem omdlel závistí. Tyto se taky hodně nosily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 1. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2018 Na orginálu (chápať remeň) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 1. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2018 Saturn...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 1. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2018 Áno-hnedý Odoslané z ME173X pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 2. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2018 Vcera cesta kolem Sveta, dneska kolem Rozumberka. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 6. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2018 Modrá je dobrá Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arnost73 Odesláno 7. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2018 modrá je vážně dobrá btw. kombinace bílé ručky a černá vložka lunety je skládačka nebo se to dělalo i takhle? já jen jestli mám začít neúspěšně shánět vložku bílou... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 7. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2018 Orlík a nějaký spostý Rolexy.... plus pivo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2018 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2018 20180708_224045.jpg 20180708_224130.jpgPěkný to máš. Taky mi leží v hodinkovnici, ale jsem trochu úchyl na přesnost a ty moje dělaj denně půl minuty do mínusu a to nedam. Tak je vyndam jen občas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2018 Pěkný to máš. Taky mi leží v hodinkovnici, ale jsem trochu úchyl na přesnost a ty moje dělaj denně půl minuty do mínusu a to nedam. Tak je vyndam jen občas. Díky. Toto je limitka se safírem a s kalibrem 94.00 a ten má toleranci -6 až +24 s/den. Ty moje dělají cca +1 s/den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se