AquaTerra Odesláno 31. října Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října (upraveno) před 19 minutami, Fade napsal: @AquaTerra kde kromě jedné věty zastrčené v sekci O nás a tam ve Slovníku pojmů pod pojmem Odchylka strojku? Možná jen neumím hledat Domníval jsem se, že už ti někdo poslal i print screen. Ano, je to přesně tam jak píšeš, že to je uvedeno. Co bys k tomu chtěl ještě dál? Prostě -6/+28. Pro vyloučení pochybností, proto žádné Prim nemám. Ale jen jsem postřehl, že se to řeší, tak jsem chtěl poradit. Upraveno 31. října uživatelem AquaTerra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 31. října Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října @AquaTerra jak celou dobu říkám. Jen to na mě působí tak, že se tím výrobce nechce zrovna chlubit, tak se to foukne někam hluboko To je celé. Tak zas nedělej, že bych chtěl k tomu něco dále a snažím se z toho něco vyždímat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AquaTerra Odesláno 31. října Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října Chtěl jsem poradit. S dovolením se z další případné komunikace po tvé poslední zprávě omluvím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 31. října Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října Rozumné. Jako jsem se omlouval výše já, ale když to načal někdo další, nedalo mi to. Už to tu nebudeme plevelit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 1. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu Za me dobry 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasil Odesláno 5. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu Dneska už je nemám, ale včera jsem to zapomněl postnout. Moje jediný novodobý. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 5. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu před 3 hodinami, Vasil napsal: Dneska už je nemám, ale včera jsem to zapomněl postnout. Moje jediný novodobý. ... moje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 5. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu Sport Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qandolak 2018 Odesláno 5. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadepirat Odesláno 5. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu V 12. 10. 2024 v 13:07, Jeronimo napsal: Pořád Orlík Ty jsou senzační, můžu se zeptat jaká je to reference? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 5. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu před 10 minutami, shadepirat napsal: Ty jsou senzační, můžu se zeptat jaká je to reference? To je zatím předmětem šetření. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VlastaMikel Odesláno 6. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu Moje první Primule , jsem 86 ročník tak mě to nějak doteď minulo . Každopádně se podařilo sehnat nenošené a bez vad na pouzdru . Tah jsem pořídil dneska , pérovací retro klasiku . 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 6. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VlastaMikel Odesláno 9. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu Uzení . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soldier Odesláno 10. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu Kombo 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the.Doctor Odesláno 10. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu Přidávám se dnes s dovolením také do PRIMa spolecnostiOdesláno z mého SM-S901B pomocí Tapatalk 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brba Odesláno 13. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu Tiež niečo prihodím , od včera na ruke 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.R Odesláno 14. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu PRIMA rodina 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanzij Odesláno 16. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soldier Odesláno 18. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu Odpolední flatwhite a PS2 jdou krásně k sobě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se