dlubix Odesláno 29. února Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února Je to tak, do rekordu daleko, ale babička to už je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phweb Odesláno 29. února Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února No ale zase nejstarsi zijici kocky se pohybuji kolem 27, tak uz na to muze aspirovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revue gt Odesláno 1. března Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března Nepatří to tady, ale..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 2. března Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 19. března Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března Pauza mezi hlídáním venku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 28. března Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března Edgar kontroluje nového vetřelce na zahradě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vili Odesláno 29. března Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 30. března Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března Nejvíc nejlepší je stejně psi pelech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 30. března Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března Někdy si říkám, jak to ty kočky dělají takové krkolomné pozice. Jsou to krasavci , jak Tvoje Britka (?) ,tak i ta cernobilá v příspěvku nad tebou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vili Odesláno 30. března Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března Já si zase říkám, co si ty kočky vlastně myslí…někdy mám pocit, že kočka si myslí, že celý byt je její rajón a mě tady trpí, protože ji dávám krmení a drbu jí… Jinak kočka je skvělý predátor, být kočky trochu větší, tak loví místo myší a ptáků nás… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 30. března Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března Mně naše kočky loví běžně, akorát to teda nekončí ukouslou hlavou, ale většinou jen pár škrábancema Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 30. března Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března Pohled za tisíc slov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 31. března Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března před 21 hodinami, Vili napsal: Já si zase říkám, co si ty kočky vlastně myslí…někdy mám pocit, že kočka si myslí, že celý byt je její rajón a mě tady trpí, protože ji dávám krmení a drbu jí… Jinak kočka je skvělý predátor, být kočky trochu větší, tak loví místo myší a ptáků nás… Já bych řekl, že ten pocit je úplně správný Kdysi jsem kdesi viděl kreslený vtip, jak pes a kočka vítají páníčka, který přichází domů. Pes skákal radostí, kočka se tvářila nasraně a říkala: "kdes byl tak dlouho, sluho" Měli jsme briťáka, na kocoura byl poměrně klidný a fakt hodný. Někdy mě neuvěřitelně štval, ale měl jsem ho rád. Ale taky někdy dokázal dát dost jasně najevo, že my bydlíme u něj, a ne on u nás Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 16. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna Rozhodčí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 16. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna Kontroluje, jeslti máš rovně zapíchnutou tyčku:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 16. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna (upraveno) před 8 minutami, Moty napsal: Kontroluje, jeslti máš rovně zapíchnutou tyčku:-D Je to golf pro chudé, kdy se takovýma "kladivama" prohání dřevěné míčky o velikosti tenisáku skrz ty branky z bílého drátu. Tyčka označuje start. Občas to hrajeme s děckama na dvoře. Mikeš to má rád. Když se ale na tu fotku dívám znovu, tak máš pravdu, vypadá jako přísný stavební dozor. Upraveno 16. dubna uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 16. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna před 4 minutami, Vit napsal: Je to golf pro chudé, kdy se takovýma "kladivama" prohání dřevěné míčky o velikosti tenisáku skrz ty branky z bílého drátu. Tyčka označuje start. Občas to hrajeme s děckama na dvoře. Mikeš to má rád. Když se ale na tu fotku dívám znovu, tak máš pravdu, vypadá jako přísný stavební dozor. My tomu říkali kroket a te´d sem se díval, se to tak fakt jmenuje;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 16. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna před 18 minutami, Moty napsal: My tomu říkali kroket a te´d sem se díval, se to tak fakt jmenuje;-) Ano, to je ono! Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 16. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna Kdyby někdo řešil podobný problém jako my, tak sem dám foto řešení, máme 8 let přitoulanýho koucoura, byl nemocnej když přišel, pak ho asi srazilo auto, měl rozdrcenou nohu a rotrhanou bránici, každopádně po tom všem má sníženou imunitu a nědělalo mu dobře očkování, takže chodil ven jen na vodítu, ale taky z toho důvodu, že máme na zahradě už 3 kočičky a nechci kopat další hrob. Občas se stalo, že nám steně zdrhnul, pak sme ho naháněli po sousedech a měli nervy, aby ho nezajelo auto, tak sme když zas utekl, tentokrát i s vodítkem a báli sme se, že se někde oběsí, koupili kočičí volieru, během pár dnu si zvyknul a když bylo teplo, tak tam byl celej den, mění postýlky a myslím, že je rád, že má z horních pater hezkej výhled do zahrady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 16. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna @Moty koukám že Caesar potvrzuje titul nejdražšího pouličního kocoura v okolí desítek kilometrů. Tohle absolutně schvaluju, máme takhle zasíťovanej balkon a okna, takže má kočka volieru z celýho bytu. Kočky navolno do dnešního světa nepatří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se