Přejít na obsah

Kočka?

pete

Doporučené příspěvky

• po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Já si zase říkám, co si ty kočky vlastně myslí…někdy mám pocit, že kočka si myslí, že celý byt je její rajón a mě tady trpí, protože ji dávám krmení a drbu jí… 😀 Jinak kočka je skvělý predátor, být kočky trochu větší, tak loví místo myší a ptáků nás… 😀

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 21 hodinami, Vili napsal:

Já si zase říkám, co si ty kočky vlastně myslí…někdy mám pocit, že kočka si myslí, že celý byt je její rajón a mě tady trpí, protože ji dávám krmení a drbu jí… 😀 Jinak kočka je skvělý predátor, být kočky trochu větší, tak loví místo myší a ptáků nás… 😀

Já bych řekl, že ten pocit je úplně správný 😄  Kdysi jsem kdesi viděl kreslený vtip, jak pes a kočka vítají páníčka, který přichází domů. Pes skákal radostí, kočka se tvářila nasraně a říkala: "kdes byl tak dlouho, sluho" 😄 

Měli jsme briťáka, na kocoura byl poměrně klidný a fakt hodný. Někdy mě neuvěřitelně štval, ale měl jsem ho rád. Ale taky někdy dokázal dát dost jasně najevo, že my bydlíme u něj, a ne on u nás 😄 

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
před 8 minutami, Moty napsal:

Kontroluje, jeslti máš rovně zapíchnutou tyčku:-D

Je to golf pro chudé, kdy se takovýma "kladivama" prohání dřevěné míčky o velikosti tenisáku skrz ty branky z bílého drátu. Tyčka označuje start.
Občas to hrajeme s děckama na dvoře. Mikeš to má rád.

Když se ale na tu fotku dívám znovu, tak máš pravdu, vypadá jako přísný stavební dozor.

Upraveno uživatelem Vit
Odkaz ke komentáři

před 4 minutami, Vit napsal:

Je to golf pro chudé, kdy se takovýma "kladivama" prohání dřevěné míčky o velikosti tenisáku skrz ty branky z bílého drátu. Tyčka označuje start.
Občas to hrajeme s děckama na dvoře. Mikeš to má rád.

Když se ale na tu fotku dívám znovu, tak máš pravdu, vypadá jako přísný stavební dozor.

My tomu říkali kroket a te´d sem se díval, se to tak fakt jmenuje;-)

Odkaz ke komentáři

Kdyby někdo řešil podobný problém jako my, tak sem dám foto řešení, máme 8 let přitoulanýho koucoura, byl nemocnej když přišel, pak ho asi srazilo auto, měl rozdrcenou nohu a rotrhanou bránici, každopádně po tom všem má sníženou imunitu a nědělalo mu dobře očkování, takže chodil ven jen na vodítu, ale taky z toho důvodu, že máme na zahradě už 3 kočičky a nechci kopat další hrob. Občas se stalo, že nám steně zdrhnul, pak sme ho naháněli po sousedech a měli nervy, aby ho nezajelo auto, tak sme když zas utekl, tentokrát i s vodítkem a báli sme se, že se někde oběsí, koupili kočičí volieru, během pár dnu si zvyknul a když bylo teplo, tak tam byl celej den, mění postýlky a myslím, že je rád, že má z horních pater hezkej výhled do zahrady
7ed24b9e52d4c8204c48e975d822d57e.jpg

Odkaz ke komentáři

@Moty koukám že Caesar potvrzuje titul nejdražšího pouličního kocoura v okolí desítek kilometrů.

Tohle absolutně schvaluju, máme takhle zasíťovanej balkon a okna, takže má kočka volieru z celýho bytu. 

Kočky navolno do dnešního světa nepatří.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...