gathol Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna Syn dostal k narozeninám akvárko a kočka z toho má televizi 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FantasticFabio Odesláno 11. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna Vždyť ti vidím na očích , že ti mám vlézt na záda….. co bych pro tebe neudělala, drahý příteli 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 11. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna Veget 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 11. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna Dceři se velmi líbí, že prý hned by ji vyhladila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 11. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna To chápu Ta moje to taky dělá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna Nejvíc nejlepší je stejně psí pelech 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corvus corone corone Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna Klasika . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna V 11. 1. 2025 v 11:39, Frantik napsal: Veget Přesně takhle si představuju Kocoura Mikeše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna Cézar na víkendové procházce po své zahradě 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna Je to kočka 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna Je! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revue gt Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna Vlezu do vedlejší ulice a koukám.....prý je tam tak už dávno naučená. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna Lidi jsou neponaučitelní. Naučená být může, ale taky ji může rozhodit moucha, pták, hluk a je to v prdeli. Přitom zasitovat okno aby ten parapet zůstal volnej stojí pár korun a jde to i bez vrtání. Tohle vypadá na mainskou mývalí kočku, když pominu citovou stránku (kočka je pro mě plnohodnotnej člen rodiny), cena takový kočky je od 15k výš a veterina může stát desítky tisíc. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno úterý v 05:25 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 05:25 Je fakt že tam má ohrádku, ale taky ych se bál, naše první majnka taky sedávala na parapetu, který jsem jí zvetšil dřevenou deskou a pozorovala ptáky na zahradě, pak ale jednou žuchla dolu během spánku a okno jsem zasíťoval. Byla teda chvíli naštvaná, protože přišla o výhled "za roh" ale za to bezpečí to stojí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revue gt Odesláno úterý v 10:16 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 10:16 před 4 hodinami, OndraPod napsal: Je fakt že tam má ohrádku, ale taky ych se bál, naše první majnka taky sedávala na parapetu, který jsem jí zvetšil dřevenou deskou a pozorovala ptáky na zahradě, pak ale jednou žuchla dolu během spánku a okno jsem zasíťoval. Byla teda chvíli naštvaná, protože přišla o výhled "za roh" ale za to bezpečí to stojí Je pravda, že od tchyně, její kočka taky spadla. Z druhého patra, ale naštěstí to přežila bez jakýchkoliv problémů. Dole však byla tráva a kočka byla ,,venkovního,, typu. Když ji pak volali, hledali, tak ji nakonec našli za 3 dny, kam se dostala přes otevřené okýnko. Já jsem pro moje kočky, chtěl nechat udělat, takový ten vystouplý čterec, přes celé okno, ale kvůli památkářům není šance. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno středa v 00:33 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 00:33 před 14 hodinami, revue gt napsal: Je pravda, že od tchyně, její kočka taky spadla. Z druhého patra, ale naštěstí to přežila bez jakýchkoliv problémů. Dole však byla tráva a kočka byla ,,venkovního,, typu. Když ji pak volali, hledali, tak ji nakonec našli za 3 dny, kam se dostala přes otevřené okýnko. Já jsem pro moje kočky, chtěl nechat udělat, takový ten vystouplý čterec, přes celé okno, ale kvůli památkářům není šance. To jim vadí ta klec sama o sobě, nebo že bys musel vrtat do baráku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FantasticFabio Odesláno středa v 01:47 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 01:47 Kámoš kule váloš spíš kámoška kule váloška 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FantasticFabio Odesláno středa v 01:50 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 01:50 Chvilku nám to trvalo, než jsme se to s manželkou naučili otevíratdvakrát mňau znamená, že se jí chce na balkon….. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FantasticFabio Odesláno středa v 02:19 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 02:19 Jak jsi to myslel s tím “ vlez mi na záda ! “ takhle nějak? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FantasticFabio Odesláno středa v 02:22 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 02:22 Pes má výraz, něco jako “ můžete prosím vás někdo kurva sundat tu kočku? “ ….. následuje…. co si čék neudělá sám , to holt nemá! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se