Přejít na obsah

Kočka?

pete

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...

Lidi jsou neponaučitelní. Naučená být může, ale taky ji může rozhodit moucha, pták, hluk a je to v prdeli. Přitom zasitovat okno aby ten parapet zůstal volnej stojí pár korun a jde to i bez vrtání. 

Tohle vypadá na mainskou mývalí kočku, když pominu citovou stránku (kočka je pro mě plnohodnotnej člen rodiny), cena takový kočky je od 15k výš a veterina může stát desítky tisíc. 

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je fakt že tam má ohrádku, ale taky ych se bál, naše první majnka taky sedávala na parapetu, který jsem jí zvetšil dřevenou deskou a pozorovala ptáky na zahradě, pak ale jednou žuchla dolu během spánku a okno jsem zasíťoval.

Byla teda chvíli naštvaná, protože přišla o výhled "za roh" ale za to bezpečí to stojí 😺

Odkaz ke komentáři

před 4 hodinami, OndraPod napsal:

Je fakt že tam má ohrádku, ale taky ych se bál, naše první majnka taky sedávala na parapetu, který jsem jí zvetšil dřevenou deskou a pozorovala ptáky na zahradě, pak ale jednou žuchla dolu během spánku a okno jsem zasíťoval.

Byla teda chvíli naštvaná, protože přišla o výhled "za roh" ale za to bezpečí to stojí 😺

Je pravda, že od tchyně, její kočka taky spadla. Z druhého patra, ale naštěstí to přežila bez jakýchkoliv problémů. Dole však byla tráva a kočka byla ,,venkovního,, typu.

Když ji pak volali, hledali, tak ji nakonec našli za 3 dny, kam se dostala přes otevřené okýnko. 

Já jsem pro moje kočky, chtěl nechat udělat, takový ten vystouplý čterec, přes celé okno, ale kvůli památkářům není šance. 

Odkaz ke komentáři

před 14 hodinami, revue gt napsal:

Je pravda, že od tchyně, její kočka taky spadla. Z druhého patra, ale naštěstí to přežila bez jakýchkoliv problémů. Dole však byla tráva a kočka byla ,,venkovního,, typu.

Když ji pak volali, hledali, tak ji nakonec našli za 3 dny, kam se dostala přes otevřené okýnko. 

Já jsem pro moje kočky, chtěl nechat udělat, takový ten vystouplý čterec, přes celé okno, ale kvůli památkářům není šance. 

To jim vadí ta klec sama o sobě, nebo že bys musel vrtat do baráku?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...