OndraPod Odesláno 26. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2025 před 9 minutami, FantasticFabio napsal: Nemůže se kapku usmát ??? Vždyť jde z každý fotky strach! Za myš ?! Největší sranda je, že vůbec nejí syrový maso, jenom vařený, nebo rybyčku z konzervičky
ragu Odesláno 26. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2025 Naše by před myší utekla Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
Irwinek Odesláno 26. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2025 Ježíšek nadělil naší chlupaté bandě hračky, jednou z nich byla fretka. Kočky jí milují, fretka je něčím napuštěná - hroznej smrad, kterej se s postupujícím časem zhoršuje a teď už jsou cítit i kočky - máte s tím někdo zkušenost? Nechci brát kočkám zábavu, ale nepotřebuji aby mi byt smrděl jak bezdomovecký doupě a koupat je v zimě taky není velká zábava 1
ragu Odesláno 26. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2025 Máme. Legendární fretka naplněná kozlikem. Můžu tě uklidnit, vydrží to smrdet pár dní. U nás jsem to dělal tak, že jsem ji vždycky dal kočce na hraní a kdyz přestala jevit zájem, šla fretka do pytlíku na zip a vytáhnul jsem ji další den. Můžeš zkusit hracky se šantou, kočky to miluji a nesmrdí jako kozlik. 1
Irwinek Odesláno 26. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2025 před 3 minutami, ragu napsal: Máme. Legendární fretka naplněná kozlikem. Můžu tě uklidnit, vydrží to smrdet pár dní. U nás jsem to dělal tak, že jsem ji vždycky dal kočce na hraní a kdyz přestala jevit zájem, šla fretka do pytlíku na zip a vytáhnul jsem ji další den. Můžeš zkusit hracky se šantou, kočky to miluji a nesmrdí jako kozlik. No, čéče, já Ti nevím, kozlík jako tinkturu občas kočkám na hračku kápnu, tohle smrdí jinak. Šanta je běžná, tu jim sypu do těch papírových škrabadýlek a úspěch zaručen. Zas je fakt, že tinkturu z kozlíku mám ještě od táty.
ragu Odesláno 26. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2025 Před hodinou, Irwinek napsal: No, čéče, já Ti nevím, kozlík jako tinkturu občas kočkám na hračku kápnu, tohle smrdí jinak. Šanta je běžná, tu jim sypu do těch papírových škrabadýlek a úspěch zaručen. Zas je fakt, že tinkturu z kozlíku mám ještě od táty. Je v tom nějakej mix no. https://www.bitiba.cz/shop/doplnky_potreby_pro_kocky/hracky_pro_kocky/catnip/zoo/610278
Frantik Odesláno 26. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2025 Moje kočka spí jako ja po deseti pivech Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 8
Kuba13 Odesláno 28. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
Kuba13 Odesláno 28. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2025 Mají tři velká škrabadla, ale stejně se narvou na jeden pelíšek. 1
Prochy68 Odesláno 28. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7
bohus76 Odesláno 28. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2025 V 26. 12. 2025 v 17:53, Frantik napsal: Moje kočka spí jako ja po deseti pivech Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Máňa II. nepřekonatelná osobnost 1 1
Irwinek Odesláno 29. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2025 Okamžik klidu x už bude večeře? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
paro Odesláno 29. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2025 Protože jsem zde posledně dostal vyčiněno, že Carevna nemá vlastní pelíšek, na stará kolena dostala pelíšek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
FantasticFabio Odesláno 29. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2025 před 3 hodinami, paro napsal: Protože jsem zde posledně dostal vyčiněno, že Carevna nemá vlastní pelíšek, na stará kolena dostala pelíšek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Takhle to myslim nebylo !!!
Vit Odesláno 31. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2025 Mikeš (a Andy). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
Kairos Odesláno 31. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2025 Nejmensi a nejodvaznejsi z nasich kocek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7
OndraPod Odesláno 1. ledna Nahlásit Odesláno 1. ledna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 1
revue gt Odesláno 1. ledna Nahlásit Odesláno 1. ledna Jak na Nový rok, tak po celý rok. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 3
FantasticFabio Odesláno 2. ledna Nahlásit Odesláno 2. ledna před 9 hodinami, revue gt napsal: Jak na Nový rok, tak po celý rok. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Po bujaré oslavě …… potřebují kvalitní spánek ….no a pokud jdou do práce až v pondělí , tak se nic neděje 1
Prochy68 Odesláno 4. ledna Nahlásit Odesláno 4. ledna Ukaž co máš dneska za kousek? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se