edas Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna Nestěžuj si. Buď rád, že vás nechá u sebe bydlet... 2
Friday Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna Před hodinou, Irwinek napsal: Náhernej, co to je? Ruská modrá 1
Juraj11 Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna Nestěžuj si. Buď rád, že vás nechá u sebe bydlet...No jako bojím se, že brzy budu platit nájem Sent from my iPhone using Tapatalk 4
Jeronimo Odesláno 30. dubna Nahlásit Odesláno 30. dubna Bagíra Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7
Irwinek Odesláno 30. dubna Nahlásit Odesláno 30. dubna V 29. 4. 2026 v 20:38, Friday napsal: Ruská modrá Myslel jsem si to, ale trošku mne mátl ten " zaječí obličejík ". Měl jsem zato, že by měl být mohutnějši. Ale stejně je nádherný
neuromancer Odesláno 1. května Nahlásit Odesláno 1. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
Friday Odesláno 1. května Nahlásit Odesláno 1. května před 9 hodinami, Irwinek napsal: Myslel jsem si to, ale trošku mne mátl ten " zaječí obličejík ". Měl jsem zato, že by měl být mohutnějši. Ale stejně je nádherný Je to "holka", takže je taková jemnější
Irwinek Odesláno 1. května Nahlásit Odesláno 1. května před 7 hodinami, Friday napsal: Je to "holka", takže je taková jemnější Myslím, že to na věci nic nemění - je nádherná 2
Kairos Odesláno sobota v 10:46 Nahlásit Odesláno sobota v 10:46 Lumpin dela zene z bavoraka jaguara Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
FantasticFabio Odesláno sobota v 12:20 Nahlásit Odesláno sobota v 12:20 V 1. 5. 2026 v 6:26, neuromancer napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Na té druhé fotce je nějaká nasr….. copak jste jí provedli ?
neuromancer Odesláno sobota v 15:54 Nahlásit Odesláno sobota v 15:54 před 3 hodinami, FantasticFabio napsal: Na té druhé fotce je nějaká nasr….. copak jste jí provedli ? To tam asi zahlídla sourozence nebo ptáka, jinak je to zlato Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se