Frantik Odesláno 7. června Nahlásit Odesláno 7. června Kočka v deštníku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 3
Jeronimo Odesláno 8. června Nahlásit Odesláno 8. června Úrodu před špačky a kosáky uhlídala, ale sbírat se jí moc nechce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 3
FantasticFabio Odesláno 9. června Nahlásit Odesláno 9. června Našemu kocourovi , kterej bydlí na parkovišti , se v domečku usídlil podnájemník ….. takže teď ještě budem muset pelíšek dát do výšky … podnájemník může zůstat , jen dostane pipetu proti blechám a klišťatům …… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 2
bohus76 Odesláno 9. června Nahlásit Odesláno 9. června Kocour má hustokrutoprisny pohled na podnajemnika 1
Honza789 Odesláno 9. června Nahlásit Odesláno 9. června Kouká asi zda ji to dnes sluší Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 5
FantasticFabio Odesláno 9. června Nahlásit Odesláno 9. června před 2 hodinami, bohus76 napsal: Kocour má hustokrutoprisny pohled na podnajemnika Kdoby to byl řekl, že tam s ním nechce bydlet …. Píchá , kajdí mu tam a navíc má blechy …… takže to musíme vyhnat vo štok …. Ježek zůstane dole a kocour půjde bydlet do patra …. 1 1
Kairos Odesláno 9. června Nahlásit Odesláno 9. června před 1 hodinou, FantasticFabio napsal: Kdoby to byl řekl, že tam s ním nechce bydlet …. Píchá , kajdí mu tam a navíc má blechy …… takže to musíme vyhnat vo štok …. Ježek zůstane dole a kocour půjde bydlet do patra …. Presne, krome kocek zere z misek i souseduv kohout a 3 jezci, a ti jedinni se dokazou do misek po nazrani i vysrat 2
Corvus corone corone Odesláno 10. června Nahlásit Odesláno 10. června V 9. 6. 2026 v 7:49, bohus76 napsal: Kocour má hustokrutoprisny pohled na podnajemnika Akorát je mu to lautr ho*no co platný. Ježek je pán zahrady. 1
Ivan Lelák Odesláno 12. června Nahlásit Odesláno 12. června O Mňauglišovi jsem tady už psal - narodil se na jaře 2009, hodně toho přežil a stále je s námi, na svůj věk ve výborné kondici. Pohybuje se venku i v domě, jak se mu chce. Po 17 letech jsem pořídil do vstupních dveří lítačky, zatím obyčejné, abychom nemuseli prosit sousedy o krmení i na blbý víkend. Když mu dáme misku ven, sežerou mu to jiné kočky, takhle by se mohl chodit najíst a třeba i vyspat domů ale jinak může být venku. Včera jsem to namontoval, myslíte, že se to v tomhle věku ještě naučí používat? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Irwinek Odesláno 12. června Nahlásit Odesláno 12. června před 7 hodinami, Ivan Lelák napsal: O Mňauglišovi jsem tady už psal - narodil se na jaře 2009, hodně toho přežil a stále je s námi, na svůj věk ve výborné kondici. Pohybuje se venku i v domě, jak se mu chce. Po 17 letech jsem pořídil do vstupních dveří lítačky, zatím obyčejné, abychom nemuseli prosit sousedy o krmení i na blbý víkend. Když mu dáme misku ven, sežerou mu to jiné kočky, takhle by se mohl chodit najíst a třeba i vyspat domů ale jinak může být venku. Včera jsem to namontoval, myslíte, že se to v tomhle věku ještě naučí používat? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Když bude chtít, tak jo. Pokud nebude chtít, máš pech a půjdeš k sousedům 1
FantasticFabio Odesláno 12. června Nahlásit Odesláno 12. června před 10 hodinami, Ivan Lelák napsal: O Mňauglišovi jsem tady už psal - narodil se na jaře 2009, hodně toho přežil a stále je s námi, na svůj věk ve výborné kondici. Pohybuje se venku i v domě, jak se mu chce. Po 17 letech jsem pořídil do vstupních dveří lítačky, zatím obyčejné, abychom nemuseli prosit sousedy o krmení i na blbý víkend. Když mu dáme misku ven, sežerou mu to jiné kočky, takhle by se mohl chodit najíst a třeba i vyspat domů ale jinak může být venku. Včera jsem to namontoval, myslíte, že se to v tomhle věku ještě naučí používat? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jasný , to není žádnej malej blbec …. Musíš mu to ale ukázat , jak se to prolejzá …..
Kairos Odesláno 13. června Nahlásit Odesláno 13. června Na netu jsem cetl navod, nejdriv se maji dvirka nechat uplne otevrena a pak pomalu zmensovat otvor, tak snad si kluk zvykne
Frantik Odesláno 13. června Nahlásit Odesláno 13. června Počkej až se to naučí proskakovat v plným běhu, jako moje kočka bejvala. To byl pak rachot každou chvíli, jak ty dvířka lítaly sem tam. A ta svině se tomu smála ještě 1
bohus76 Odesláno 13. června Nahlásit Odesláno 13. června Dej fotku Máni ,ať to není tak bez ničeho. Klidně I. i II.
Jeronimo Odesláno 13. června Nahlásit Odesláno 13. června Devět z deseti koček doporučuje nové Legend Divery Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
Martin JJJ Odesláno 13. června Nahlásit Odesláno 13. června Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8
Frantik Odesláno 13. června Nahlásit Odesláno 13. června před 11 hodinami, bohus76 napsal: Dej fotku Máni ,ať to není tak bez ničeho. Klidně I. i II. Ja uz to nemam. Mel jsem to v jinem byte a Máňa to brala s rozběhem a rachot jak svine 1 1
neuromancer Odesláno 14. června Nahlásit Odesláno 14. června Pomocnice při práci v kůlně a na podzimku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se