gathol Odesláno 7. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2025 Syn dostal k narozeninám akvárko a kočka z toho má televizi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
FantasticFabio Odesláno 11. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2025 Vždyť ti vidím na očích , že ti mám vlézt na záda….. co bych pro tebe neudělala, drahý příteli Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Frantik Odesláno 11. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2025 Veget Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
bohus76 Odesláno 11. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2025 Dceři se velmi líbí, že prý hned by ji vyhladila
Prochy68 Odesláno 20. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2025 Nejvíc nejlepší je stejně psí pelech Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Moty Odesláno 20. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2025 V 11. 1. 2025 v 11:39, Frantik napsal: Veget Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Přesně takhle si představuju Kocoura Mikeše
Moty Odesláno 20. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2025 Cézar na víkendové procházce po své zahradě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Frantik Odesláno 20. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2025 Je to kočka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
revue gt Odesláno 25. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2025 Vlezu do vedlejší ulice a koukám.....prý je tam tak už dávno naučená. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ragu Odesláno 26. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2025 Lidi jsou neponaučitelní. Naučená být může, ale taky ji může rozhodit moucha, pták, hluk a je to v prdeli. Přitom zasitovat okno aby ten parapet zůstal volnej stojí pár korun a jde to i bez vrtání. Tohle vypadá na mainskou mývalí kočku, když pominu citovou stránku (kočka je pro mě plnohodnotnej člen rodiny), cena takový kočky je od 15k výš a veterina může stát desítky tisíc. 1
OndraPod Odesláno 28. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2025 Je fakt že tam má ohrádku, ale taky ych se bál, naše první majnka taky sedávala na parapetu, který jsem jí zvetšil dřevenou deskou a pozorovala ptáky na zahradě, pak ale jednou žuchla dolu během spánku a okno jsem zasíťoval. Byla teda chvíli naštvaná, protože přišla o výhled "za roh" ale za to bezpečí to stojí
revue gt Odesláno 28. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2025 před 4 hodinami, OndraPod napsal: Je fakt že tam má ohrádku, ale taky ych se bál, naše první majnka taky sedávala na parapetu, který jsem jí zvetšil dřevenou deskou a pozorovala ptáky na zahradě, pak ale jednou žuchla dolu během spánku a okno jsem zasíťoval. Byla teda chvíli naštvaná, protože přišla o výhled "za roh" ale za to bezpečí to stojí Je pravda, že od tchyně, její kočka taky spadla. Z druhého patra, ale naštěstí to přežila bez jakýchkoliv problémů. Dole však byla tráva a kočka byla ,,venkovního,, typu. Když ji pak volali, hledali, tak ji nakonec našli za 3 dny, kam se dostala přes otevřené okýnko. Já jsem pro moje kočky, chtěl nechat udělat, takový ten vystouplý čterec, přes celé okno, ale kvůli památkářům není šance.
OndraPod Odesláno 29. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2025 před 14 hodinami, revue gt napsal: Je pravda, že od tchyně, její kočka taky spadla. Z druhého patra, ale naštěstí to přežila bez jakýchkoliv problémů. Dole však byla tráva a kočka byla ,,venkovního,, typu. Když ji pak volali, hledali, tak ji nakonec našli za 3 dny, kam se dostala přes otevřené okýnko. Já jsem pro moje kočky, chtěl nechat udělat, takový ten vystouplý čterec, přes celé okno, ale kvůli památkářům není šance. To jim vadí ta klec sama o sobě, nebo že bys musel vrtat do baráku?
FantasticFabio Odesláno 29. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2025 Kámoš kule váloš spíš kámoška kule váloška Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
FantasticFabio Odesláno 29. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2025 Chvilku nám to trvalo, než jsme se to s manželkou naučili otevíratdvakrát mňau znamená, že se jí chce na balkon….. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
FantasticFabio Odesláno 29. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2025 Jak jsi to myslel s tím “ vlez mi na záda ! “ takhle nějak? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
FantasticFabio Odesláno 29. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2025 Pes má výraz, něco jako “ můžete prosím vás někdo kurva sundat tu kočku? “ ….. následuje…. co si čék neudělá sám , to holt nemá! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se