Návštěvník Zmizík Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2016 Neuskodi ji to???Naopak, ona si odpočne, já si odpočnu....
laskajefajn Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2016 Ono to pry stejne funguje jen na kratkou chvilku takze to budes mit kratky odpocinek
OndraPod Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2016 Ty GO jsou genialni, na kazde fotce vypadaji jinak, ale na vsech fotkach vyadaji uzasne, kocicak taky vystavni
SCIFI Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2016 Kluci nechová tady někdo z vás nevsky maškarády? Kamarádce umřel kocour tak hledá kde koupit další.
Murphy97 Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2016 Je tu dost milovniku kocek, tak to zkusim i zde, nez to budu resit utulkem... Neujal byste se nekdo tehle asi trilete, kastrovane damy? Zila s moji mamou, nyni to jiz bohuzel neni mozne...Odchovana v byte, nikdy nebyla venku, cistotna.Neni to zadny hyper mazel, sem tam neco poskrabe, ale spise to je tim, ze se ji vzhledem ke zdravotnimu stavu mamy nedostavalo tolik pece.Kdyztak SZ a diky
Frantik Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Odesláno 3. února 2016 Sem hrál dneska s Máňou Wolfensteina a dle jejího pohledu taky nesnáší nácky :-)
OndraPod Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Odesláno 15. února 2016 Pohodicka na parapetu nad topenim a jako bonus se muze packama stourat v hline
Moty Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Odesláno 13. března 2016 Každá kočka miluje topeni Bite my shiny metal ass with Tapa
Zlý Jabko Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Odesláno 14. března 2016 Buďte zdrávi, chtěl bych požádat o radu. Moje chytřejší polovička se zhlédla v ruskejch modrejch, tak raději lustruju problémy, zdroje zvěře a případný náklady. Any tips?
Radimk Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Odesláno 27. března 2016 Dnes Bojkovice- mezinárodní výstava.. nebudete někdo? Jedeme se kouknout, ale máme přísný zákaz něco domů dovézt
Vit Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Odesláno 27. března 2016 Dnes Bojkovice- mezinárodní výstava.. nebudete někdo? Jedeme se kouknout, ale máme přísný zákaz něco domů dovézt Zvažujeme to Radime, má tam smysl jet i odpoledne?
Radimk Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Odesláno 27. března 2016 Zvažujeme to Radime, má tam smysl jet i odpoledne?A vím já? My už jedem a má to být dle propozic do 17h tak sám jsem zvědavý.
Ace.Rimmer Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Odesláno 27. března 2016 naše zatíčka Bugsy a Nemesis a na druhé fotce Bugsy po jídle... :-D
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se