jartop Odesláno 13. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2011 To bylo keců, když jsem na první stránce napsal, že mi vzdáleně připomínají BP FF. No a dnes....dnes už jsou to "Poor Man FF". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 13. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2011 Poor man FF jsou to po uprave pokud se nemylim. Stejne jako jdou ze seika udelat Poor Man Doxy, Poor Man BR, Poor man Suby ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 13. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2011 Hodinky se mi líbí v původním vzezření. Nevidím důvod, proč by měl vyrovnaný jedinec měnit číselník a představovat si nebo se tvářit, že jde o něco jiného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jeanda Odesláno 13. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2011 Přesně moje řeč. Původní ciferník se mi také líbí mnohem víc. Nechápu, proč všem vadí ta pětka na cifru. Protože prozrazuje, že se jedná o hodinky z nižší cenové kategorie? No a? Pokud se rozhodnu si takové hodinky koupit, tak se za to přeci nebudu stydět, ne? A pokud potřebuji dát na jevo, že mám na dražší hodinky, no tak si koupím dražší. Navíc to logo se mi zdá celkem decentní a dobře provedené.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 13. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2011 Přesně moje řeč. Původní ciferník se mi také líbí mnohem víc. Nechápu, proč všem vadí ta pětka na cifru. Protože prozrazuje, že se jedná o hodinky z nižší cenové kategorie? No a? Pokud se rozhodnu si takové hodinky koupit, tak se za to přeci nebudu stydět, ne? A pokud potřebuji dát na jevo, že mám na dražší hodinky, no tak si koupím dražší. Navíc to logo se mi zdá celkem decentní a dobře provedené.. Me se ta petka nelibi z duvodu , ze se mi nelibi. Nema to vsak u me co delat s cenou hodinek, vzdyt mnoho Seiko 5 je drazsich nez bezny model bez "erbu". Mam to tak od zacatku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 13. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2011 Tyhle hodinky jsou líbivý ve všech podobách. Navíc jsou za pár kaček a není problém je mít s původním i modifikovaným cifrem. Díky podobě s FF bylo jen otázkou času než někoho napadne udělat mod ciferník. Zatím jsem našel 100 ks limitky z Polska, Španělska a vznikající mod s datem na 4:30. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jeanda Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2011 Me se ta petka nelibi z duvodu , ze se mi nelibi. Nema to vsak u me co delat s cenou hodinek, vzdyt mnoho Seiko 5 je drazsich nez bezny model bez "erbu". Mam to tak od zacatku. No jo, je pravda, že pro toho, kdo nemá rád zbytečně mnoho nápisů na ciferníku ta pětka je asi zbytečná a moc výrazná. Ale pro mě je to hezký a precizní detail. Já mám zase problém s kulatými indexy a kvůli tomu se mi nelíbí spousta jinak nádherných potápek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 25. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2011 Nově vznikající ciferník na WUS, přidá se někdo? http://forums.watchu...tml#post3881908 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 25. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2011 financ: Kolik bude ta sranda stát? Docela mě to láká, jen tak ze srandy ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 25. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2011 By se mi líbily ty all black... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 25. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2011 financ: Kolik bude ta sranda stát? Docela mě to láká, jen tak ze srandy ... Za ciferník je kalkulovaná cena 30 USD (limitka 100ks). Hodinky se dají pořídit za 160 USD a k tomu stylový řemínek z Bradystraps.com za 30 USD Takže celkem lehce přes 200USD. http://forums.watchu...tml#post3881415 Variace na stejné téma, Lumi španělského cifru - stejných 8 vrstev Luminovy dostane i tento ciferník Hotové hodinky - limitka polského GMTfóra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 25. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2011 Ještě ten řemínek - Sailcloth strap http://www.bradystraps.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Odesláno 25. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2011 Nově vznikající ciferník na WUS, přidá se někdo? Už jsem na to na WUS koukal a asi bych se přidal... Uděláš prosím nějaký seznam za "českou buňku", nebo pojedeme sólo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rancor Odesláno 26. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2011 Už jsem na to na WUS koukal a asi bych se přidal... Uděláš prosím nějaký seznam za "českou buňku", nebo pojedeme sólo? pekny pekny.. do toho bych asi sel.. co se pro to ma udelat? ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Odesláno 26. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2011 pekny pekny.. do toho bych asi sel.. co se pro to ma udelat? ) Financ už je na listině nějakou dobu. Počkáme jak se vyjádří, jestli by se toho za čechy ujmul nebo holt každý za sebe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 26. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2011 (upraveno) Tak ještě jsou k mání tyto ciferníky, cena je 45 USD (včetně dopravy). K dispozici je posledních 12 ciferníků, z toho 3 v jednání http://forums.watchu...tml#post3903110 Co se týká těch stříbrných, objednání více kusů se nebráním. Ale cena od výrobce je včetně dopravy a poštovné ode mně k případným zájemcům by to o něco prodražila(dle mého zbytečně). Navrhuji, že se ujmu středomoraváků, k vyzvednutí Zlín - Brno - Olomouc Edit: obrázek Upraveno 26. dubna 2011 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 26. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2011 Nově vznikající ciferník na WUS, přidá se někdo? Koukam na ten nakres a porad mi tam neco nesedi, jak je to vymyslene s datovym vencem ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 26. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2011 Koukam na ten nakres a porad mi tam neco nesedi, jak je to vymyslene s datovym vencem ? Co myslíš tím "něco"? Strojek z Seiko 5 bez dialu vypadá takto (Na modelu SNZH je černý): Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 27. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2011 Ja som sa do toho modu Seiko FFF zamiloval, to musim mat!!!Su niekde zohnatelne? Na cene nezalezi (v ramci medzi... ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 27. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2011 Co myslíš tím "něco"? Strojek z Seiko 5 bez dialu vypadá takto (Na modelu SNZH je černý): Strojek znam, mam na mysli umisteni datoveho okna (vzdalenost od stredu) na custom dialu, rekl bych, ze takove umisteni nebude mozne (viz. skica). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se