panedge Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Odesláno 11. října 2013 Hosi dete si ty svoje rasisticky blitky jebat neká jinam.
Návštěvník dlubix Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Odesláno 11. října 2013 Hosi dete si ty svoje rasisticky blitky jebat neká jinam. +1
marosh Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Odesláno 11. října 2013 Hosi dete si ty svoje rasisticky blitky jebat neká jinam. +1
Ondoni Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Odesláno 11. října 2013 Hosi dete si ty svoje rasisticky blitky jebat neká jinam. přesně tak... Ortel fans skutečně sympaťáci, počet fotek v galerii z koncertu myslím mluvím za vše... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
long Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Odesláno 11. října 2013 Klucíí klídek. Kašlete na to, někomu se líbí kostel a někomu měšita. Stejně tak se tak se někomu nelíbi turecká frajerka s hezkým výstřihem a nechá ji přes své konexe stáhnout z turecké televize a pak si jde radostně píchnout do bordelu. Ostatně turečtí pašáci co brojí proti všemu ze západu a chovají se k ženám jako dobytci jsou nejlepší zákazníci v bordelech sousedící postsovětské země a to je bez diskuse.Je to jen poza a přetvářka a nemá cen se zady kvůli tomu hádat.Jo a jen blb si může koupit v Bille speciální kuře, které tam leží hafo dlouhou dobu. Kolik se jich tak asi prodává týdně ptám se já ? Měli je tam nechat dál prodávat musí to být šmakuláda a laskomina !!!!!!!! A pan farář v Německu na druhé straně a oprava jeho Hausu s cenou přímo božskou ? Jak píši vše je jen OBR přetvářka a nejvíc náboženství !
odjinud Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Odesláno 11. října 2013 OK, sorry, jestli jsem se někoho dotkl. Jo, Ortel jsou nacionalisti, přinejmenším, ale zrovna skladba Mešita mi přijde dobrá a kontextově vhodná.
marosh Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Odesláno 11. října 2013 Skladbu Mešita by Akademie populární hudby měla navrhnout na skladbu roku.Perfektní práce s textem. Vhodná pro všechny populisty s inteligenčním koeficientem inklinujícím k nule.
Návštěvník Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Odesláno 11. října 2013 Tak jsem chvíli přemýšlel, jak s členem odjinud naložit. Jestli to promazat, domlouvat mu, řešit to s ním, posadit ho na střídačku? Vzhledem k faktu, že se takto prezentuje na fóru, kam chodí většinou vyzrálí, myslící lidé s utvořeným názorem, tak to snad tady i s chutí nechám, ať si obecenstvo udělá svobodný úsudek a obrázek. Já jsem si ten svůj jen potvrdil
bedan Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Odesláno 11. října 2013 http://brno.idnes.cz/v-lekarnach-se-bude-prodavat-specialni-cervene-vino-fxz-/brno-zpravy.aspx?c=A131011_1987049_brno-zpravy_taz Sice nejake moravske experimentalni me moc netankuje a zustanu u te sve Rioja pet a vice let, ale i tak je to veskrze pozitivni zprava.Problém je v tom, že toho resveratrolu je tam tolik, že dříve než dosáhneš nějakého pozitivního dopadu na zdraví, skončíš na selhání jater. To je již několik let opakovaný marketingový kec.
bedan Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Odesláno 11. října 2013 Abych nebyl úplně OT, potěšilo mne jak mi krásně vyrovnali důlky po kroupách na autě. Nenašel jsem stopu ani po jednom.
Exiztence Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Odesláno 11. října 2013 Byl jsem se dneska podívat na kolekci PP která je od 11. do 19. v Carollinu abych přecházely mi oči z těch modelů, bohužel neměli nic s repeticí (i když pochybuji že by mi ji předvedli) i tak to byl fajn zážitek
warann Odesláno 12. října 2013 Nahlásit Odesláno 12. října 2013 Ráno jsem chtěl napsat do rubriky "Co mě právě naštvalo", že jsem se probudil s vědomím, že musím k zubaři na trhání 8mičky.Ale nějak jsem to nestihl, a tak teď můžu napsat sem, že mě potěšilo, že už to mám úspěšně za sebou a zbývá pouze poslední, tedy čtvrtá, někdy za měsíc.
sibirnaya Odesláno 12. října 2013 Nahlásit Odesláno 12. října 2013 me vcera/neska potesil bozskej kaja.. pred chvili jsem vstaval
pjanek Odesláno 12. října 2013 Nahlásit Odesláno 12. října 2013 Dnes me potesila pritelkyne, ze mi opet pochvalila hodinky. A taky souhlasila, ze si je o vikendu bude brat na ranni venceni psa, aby se mi natahly :-)
sibirnaya Odesláno 12. října 2013 Nahlásit Odesláno 12. října 2013 Ty nenosis hodinky o vikendu? Ja prave jedu se psama do lesa a na ruce jegry na tahu..
pjanek Odesláno 12. října 2013 Nahlásit Odesláno 12. října 2013 Bohuzel, o vikendu nemam moc pohybu, vetsinou makam doma a ven se moc nedostanu (jen na to venceni).. A po doma hodinky nenosim. Vlastne ani pres tyden nemam moc pohybu :-) Kancelar mam cca 300m od domu, restaurace do 100m...moc toho nenachodim.
Gustaf Odesláno 12. října 2013 Nahlásit Odesláno 12. října 2013 me vcera/neska potesil bozskej kaja.. pred chvili jsem vstaval Carl Cox?? Jaký to bylo? Taky sem ho rád poslouchal....
sibirnaya Odesláno 12. října 2013 Nahlásit Odesláno 12. října 2013 Carl Cox?? Jaký to bylo? Taky sem ho rád poslouchal....Bylo to perfektni, ja ho mam rad, ale na party sem este nikdy nebyl, takze premiera. A uz sem se bal, ze vymek, podle jeho posledni tvorby, ale hral jak buh..
gougy Odesláno 12. října 2013 Nahlásit Odesláno 12. října 2013 (upraveno) me vcera/neska potesil bozskej kaja.. pred chvili jsem vstaval Kdes byl? Já všude Nehorázný večírek s partou asi dvaceti lidí, příště napiš. Upraveno 12. října 2013 uživatelem gougy
Doporučené příspěvky