Chorche Odesláno 14. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2014 A bylo to tím, že jsi papíry nepotřeboval, nebo jsi šikovný jak Emilián z Taxi Taxi (úplně se mi vybavila scéna s autem v trafice). Každopádně gratulace novopečenému šoférovi.Nepotřeboval, ale situace se změnila, tak už jsem musel Díky. Tak Ti J.gratuluju,mám zejtra nechat auťák v garáži? Zatím nemusíš, ale v březnu buď opatrný Chorche: Tak řidičák se vždycky hodí, já jezdím denně. No mě to čeká následující 2-3 měsíce. Budu dělat C+CE a profesní osvědčení a asi zkusím po letech různých prací jezdit kamionem, takže už se těším .Tak hodně štěstí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 14. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2014 Zatím nemusíš, ale v březnu buď opatrný Jukni do sekce Humor na můj příspěvek,byl určen původně pro Tebe :-) ,jinak ještě jednou gratulace k tomuhle důležitému kroku za moderní svobodou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 14. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2014 Dnes mě potěšila soukromá zpráva od jednoho kamaráda z fóra, který mě upozornil na to, že jsem se stal opět velmi populárním. Děkuji všem, kteří si na mě vzpomněli zajisté v dobrém . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 15. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2014 Koupil jsem si knížku etikety od Špačka,docela slušný info.Možná začnu doma snídat v blejzru:-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 15. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2014 Ještě si přikup toto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 15. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2014 m.n.-jojo tu chci taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 15. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2014 Koupil jsem si knížku etikety od Špačka,docela slušný info.Možná začnu doma snídat v blejzru:-))) Také mám přečteno a je to super. I když si pak připadám trochu jako magor, když vidím jak se chovají někteří lidé okolo. Ještě si přikup toto... O této knize také uvažuji, chtěl bych se zeptat, co tě nejvíc zaujalo a přišlo ti nejpřínosnější. Jinak z podobného soudku bych doporučil následující:Je to myslím od šéfredaktora GQ a psáno neskutečně čtivou zábavnou formou. Některé kapitoly jsem četl snad i 5x, rozhodně doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 (upraveno) Dneska mi udělaly fakt velikou radost moje milovaný holky, když mi k narozeninám daly tohohle krasavce: Upraveno 16. února 2014 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 Dneska mi udělaly fakt velikou radost moje milovaný holky, když mi k narozeninám daly tohohle krasavce: DSCN8948.jpg Tak gratuluji k narozeninám! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 Tak gratuluji k narozeninám! Díky, Honzo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2014 po ránu mě potěšilo tohle http://www.mixofpix.eu/originalne-hodiny/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2014 Bode Miller na podiu v super-G. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2014 Dneska mi udělaly fakt velikou radost moje milovaný holky, když mi k narozeninám daly tohohle krasavce: DSCN8948.jpg Kdyby něco málo přidaly, mohly ti dát tohle http://www.rajveteranu.cz/2521-mercedes-benz-220-seb-c Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2014 Dnes mi udělal radost telefonát od akademického malíře Jana Kunovského a potvrzení zítřejší schůzky. Rozhodl se, že mu web stránky budu dělat já... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2014 A co rozhodlo, kvalita nebo peníze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2014 (upraveno) To se ho zeptám zítra, ale předpokládám, že osobní reference od jednoho společného známého, pro kterého jsem něco dělal... BTW, peníze asi ne, protože jsme se zatím o rozpočtu vůbec nebavili... Upraveno 17. února 2014 uživatelem JaRooN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2014 Tak to je super, tak to má být. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2014 Kdyby něco málo přidaly, mohly ti dát tohle http://www.rajveteranu.cz/2521-mercedes-benz-220-seb-c To je pěknej kousek. Jen bych měl kapku problém nacpat ho do vitríny :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2014 Vyhrál jsem tenisový zápas, hurá :-) dneska se ožeru' to je samozřejmě vtip kluci :-) prorazil jsem smůlu, yes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2014 Vyhrál jsem tenisový zápas, hurá :-) dneska se ožeru' to je samozřejmě vtip kluci :-) prorazil jsem smůlu, yesA to jako soupeř nepřišel? Nebo jak jsi to dokázal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky