Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

A bylo to tím, že jsi papíry nepotřeboval, nebo jsi šikovný jak Emilián z Taxi Taxi (úplně se mi vybavila scéna s autem v trafice).

Každopádně gratulace novopečenému šoférovi.

Nepotřeboval, ale situace se změnila, tak už jsem musel :) Díky.

Tak Ti J.gratuluju,mám zejtra nechat auťák v garáži?  :lol2:

Zatím nemusíš, ale v březnu buď opatrný :D

Chorche: Tak řidičák se vždycky hodí, já jezdím denně. No mě to čeká následující 2-3 měsíce. Budu dělat C+CE a profesní osvědčení a asi zkusím po letech různých prací jezdit kamionem, takže už se těším :) .

Tak hodně štěstí!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Snow

Dnes mě potěšila soukromá zpráva od jednoho kamaráda z fóra, který mě upozornil na to, že jsem se stal opět velmi populárním. Děkuji všem, kteří si na mě vzpomněli zajisté v dobrém  :lol2: .

Odkaz ke komentáři

Koupil jsem si knížku etikety od Špačka,docela slušný info.Možná začnu doma snídat v blejzru:-)))

Také mám přečteno a je to super. I když si pak připadám trochu jako magor, když vidím jak se chovají někteří lidé okolo.

Ještě si přikup toto... ;)

O této knize také uvažuji, chtěl bych se zeptat, co tě nejvíc zaujalo a přišlo ti nejpřínosnější.

Jinak z podobného soudku bych doporučil následující:

9788073352431.jpg

Je to myslím od šéfredaktora GQ a psáno neskutečně čtivou zábavnou formou. Některé kapitoly jsem četl snad i 5x, rozhodně doporučuji.

Odkaz ke komentáři

To se ho zeptám zítra, ale předpokládám, že osobní reference od jednoho společného známého, pro kterého jsem něco dělal...

BTW, peníze asi ne, protože jsme se zatím o rozpočtu vůbec nebavili...

Upraveno uživatelem JaRooN
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...