villain83 Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2016 Hmm, tak budu doufat, ze na me nedojde nějaká chnokontrola.A Pamy se mi teda vůbec nelíbí, takze bych musel vyřešit jinak...To jsem si taky rikal, ted uz mam jinej nazor:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2016 (upraveno) Dnesni etapa na TdF. To byla cyklistika jako remen, paradni zavod.Kolikátý dojel Costa, co byl ještě zhruba 10 km do cíle v úniku s minutovým náskokem? villain83: Pamy průběžně sleduju už pěknou řádku let a je to spíš horší, takže tohle opravdu vzhledově nic pro mě...:-) Upraveno 22. července 2016 uživatelem Marfael Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2016 (upraveno) Kolikátý dojel Costa, co byl ještě zhruba 10 km do cíle v úniku s minutovým náskokem?Byl ve druhe desitce a dostal cca 2 minuty. Ten Francouz, co vyhral, a mel na nej -30s pod tim kopcem. Za dva kilaky do dojel a na tom zbytku mu dal ty 2 minuty. Skoda toho Rollanda, ktery vlastne vymyslel ten unik a s Costou ujizdeli, nez se rozmaznul v tom sjezdu na blate od nejaky mechanizace nebo nakladaku v jedny zatacce. Upraveno 22. července 2016 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2016 Byl ve druhe desitce a dostal cca 2 minuty. Ten Francouz, co vyhral, a mel na nej -30s pod tim kopcem. Za dva kilaky do dojel a na tom zbytku mu dal ty 2 minuty. Skoda toho Rollanda, ktery vlastne vymyslel ten unik a s Costou ujizdeli, nez se rozmaznul v tom sjezdu na blate od nejaky mechanizace nebo nakladaku v jedny zatacce.Ano, to jsem ještě viděl jak mu tam podjelo kolo a zajel do fotografů. Kdyby jeli ve dvou, asi by to vypadalo jinak, i když ten balík co je dojížděl jel hodně slušně, takže těžko říct. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manek49 Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2016 Vylezli jsme na Slavkovský štít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2016 Že jsem z Mnichova vypadnul včera večer..... kolem Olympia parku jsem se procházel......hrůza co Ti zmr...i dělaj...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2016 Vylezli jsme na Slavkovský štít Hezký a jaké bylo počasí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manek49 Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2016 Hezký a jaké bylo počasí?Počasí super, jen Gerlach se nám schovával v mraku, ale na chviličku vykoukl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pcho Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2016 Že jsem z Mnichova vypadnul včera večer..... kolem Olympia parku jsem se procházel......hrůza co Ti zmr...i dělaj......Zavist, bracha je zrovna dneska v Mnichove. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2016 (upraveno) Že jsem z Mnichova vypadnul včera večer..... kolem Olympia parku jsem se procházel......hrůza co Ti zmr...i dělaj...... Já byl v Olympiaparku a v tom obchoďáku před 6ti lety a i tak mi z toho běhá mráz po zádech... Je to asi už moc blízko, nebo co... Upraveno 22. července 2016 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2016 (upraveno) - Upraveno 22. července 2016 uživatelem Baldic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2016 These three little things Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 (upraveno) Během tří týdnů jsem zhubnul osm kilo, akorát že nebyla noc chuť sportovat, takže ruce nohy jako špejle a pupek stejný jako prasátko :-) A taky mě potěšilo že přestala bolet huba a je krásně :-) Zaparkuju kočárek a hurá na kolo a snowboardové závody.... Upraveno 23. července 2016 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zibarek Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 Vzpomněl jsem si na rozhovor s třídní učitelkou mé malé na konci školního roku. Ptala se mě proč dcerka při kreslení u všech postav a zejména rodiny ( hlavně tatínka ),namaluje celkem detailně hodinky. Prý to ještě u žádného dítěte neviděla. Musel jsem jí to vysvětlit, celkem se pobavila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 Během tří týdnů jsem zhubnul osm kilo, akorát že nebyla noc chuť sportovat, takže ruce nohy jako špejle a pupek stejný jako prasátko :-) A taky mě potěšilo že přestala bolet huba a je krásně :-) Zaparkuju kočárek a hurá na kolo a snowboardové závody.... se ti to hubne, když nemůžeš skrze zub žrát, co:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 se ti to hubne, když nemůžeš skrze zub žrát, co:-)Chi chi, přesně tak, ale tuhle dietu bych tedy nikomu nepřál :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 Dnes mne potesilo, ze "Kombinovaný šlehač typ 041", ktery sem nasel ve spajzu po mamince pri uklidu, je stale funkcni. Vyrobeno 1972. Akorat teda trochu zasmrdel a zadymil, ale salzu rozmydlil bez potizi. Osobne si nepamatuju, ze by se nekdy pouzil...Na druhou stranu, kdyby mi na stare roky nejeb*o a nemel bych doma mladou babu, nemusel bych ho tahat z krabice...to je furt neco v kuchyni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aktobe Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 Tri dcery spi, zena vyjimecne mlci, lezim na kavalci, piju kafe, ctu si a najednou...Tebe zajima jen Tvuj suli... a hodinky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 Co je to suli...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 šulin? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky