Step Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Odesláno 28. července 2016 Z. Paul - smekám. Díky za lidi jako jsi ty. Sám se bohužel řadím do skupiny poseroutků, co se při pohledu na jehlu málem sesunou ze židle.
JaRooN Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Odesláno 28. července 2016 Jak Jarousek dnes zdarma ke kolu prisel...Mel jsem stejne pred cca 30 lety a pak mi ho ukradli. A dnes rikam znamemu co to tam ma v koute za stare kolo. Pry Favorit,co kdysi koupil klukovi a uz 20 let mu lezi v garazi. Pry: "Prosim te, vem si ho a zbav me ho." No tak jo... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Honza.manta Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Odesláno 28. července 2016 Gratuluji - taky ho mám u bráchy v Písku. Dostal jsem ho za vysvědčení, když mi bylo dvanáct a dodnes bez problému jezdí.
JaRooN Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Odesláno 28. července 2016 Díky Honzo! Udělalo mi fakt radost. Takový předčasný dárek k nedělním narozeninám. Asi si odpoledne nandám na ruku Jaromy, sednu na Favorit a budu si dělat radost
sery.vlk Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Odesláno 28. července 2016 Z. Paul: respekt a děkuju, za všecky!(Neupogen mi připomněl, jak jsem si ho před třinácti lety píchal taky, když se mi už po začátku chemošky kostní dřeň nechtěla vzpamatovat... tak o to víc jsou ty díky myšlený vážně. Srry že jsem tak osobní...)
Marfael Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Odesláno 28. července 2016 Bratr měl podobné nějaké, pečoval si ho a vše kolem. Já pak kdesi viděl, že je moderní ty berany v půlce uřezat, což jsem také učinil a bratr mě pak skutečně málem zabil .
Z. Paul Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Odesláno 28. července 2016 Pevně doufám, že je vše už u Tebe v pořádku.Vidíš, ten Neupogen používají doted člověk se cítí jak s chřipkou po něm Vážím si všech díků, toho Tvého obzláště.Z. Paul: respekt a děkuju, za všecky!(Neupogen mi připomněl, jak jsem si ho před třinácti lety píchal taky, když se mi už po začátku chemošky kostní dřeň nechtěla vzpamatovat... tak o to víc jsou ty díky myšlený vážně. Srry že jsem tak osobní...)
Murphy97 Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Odesláno 29. července 2016 Díky Honzo! Udělalo mi fakt radost. Takový předčasný dárek k nedělním narozeninám. Asi si odpoledne nandám na ruku Jaromy, sednu na Favorit a budu si dělat radost Ja nevim, no. Ta barva je nejaka divna, nemohl ti venovat jine?:-) Mel jsem to same (tedy v klucici barve) a vubec nevim, kde je mu konec. Jak se znam, vymenil jsem ho urcite za nejakou kravinu. Napriklad fichtla 21 jsem vymenil v 16 letech za dzinovou "plisnovou" bundu. Dodnes vim, kdo ho ma. Stale jezdi a nemuzu se k nemu po skoro triceti letech dostat... PS: s tou barvou si samozrejme delam srandu. Trochu :-)Jo a sehnal bych nekde takovou tu platenou ksiltovku, bez te na tomto kole ani ranu!
JaRooN Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Odesláno 29. července 2016 Ta barva je nejaka divna......Jo a sehnal bych nekde takovou tu platenou ksiltovku, bez te na tomto kole ani ranu! Barvu neřeším.Nechám ho známému odsud, který má servis kol, ať ho trochu vyčistí, namaže, srovná a obalí nanovo berany, seřídí brzdy, atd.Pak si dám slavností jízdu přes vesnici, kde stavím a pak ho nechám odpočívat. Na kole nejezdím, protože tahat ten metrák do kopce se mi fakt nechce a existují i hezčí činnosti, jak si rozproudit krev v žilách Jo, tu kšiltovku s origo nápisem Favorit jsem kdysi měl také. Kde je ji konec...
Návštěvník Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Odesláno 29. července 2016 (upraveno) Barvu neřeším.Nechám ho známému odsud, který má servis kol, ať ho trochu vyčistí, namaže, srovná a obalí nanovo berany, seřídí brzdy, atd.Pak si dám slavností jízdu přes vesnici, kde stavím a pak ho nechám odpočívat. Na kole nejezdím, protože tahat ten metrák do kopce se mi fakt nechce a existují i hezčí činnosti, jak si rozproudit krev v žilách Jo, tu kšiltovku s origo nápisem Favorit jsem kdysi měl také. Kde je ji konec...Pripadne napis Frantovi o ksiltovku festina Upraveno 29. července 2016 uživatelem vojta1
Honza.manta Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Odesláno 29. července 2016 Barvu neřeším.Nechám ho známému odsud, který má servis kol, ať ho trochu vyčistí, namaže, srovná a obalí nanovo berany, seřídí brzdy, atd.Pak si dám slavností jízdu přes vesnici, kde stavím a pak ho nechám odpočívat. Na kole nejezdím, protože tahat ten metrák do kopce se mi fakt nechce a existují i hezčí činnosti, jak si rozproudit krev v žilách Jo, tu kšiltovku s origo nápisem Favorit jsem kdysi měl také. Kde je ji konec...Bacha na to mazání - mně tohle nechal udělat brácha k narozeninám a když jsem kolo po cca roce vytáhl, tak to bylo jako posilovací stroj. Všechny ty oleje zatuhly w trvalo několik kilometrů, než jsem mohl přestat šlapat i z kopce.
JaRooN Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Odesláno 29. července 2016 Honzo, v tomto se vůbec nevyznám. Dám to Zdeňkovi Kláskovi a ať se o to postará...
papen Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Odesláno 29. července 2016 Když jsme u těch radostí, taky jsem si minulý měsíc jednu udělal nákupem fáva (po kterém jsem jako malej toužil, leč nebylo mi dopřáno). Nejvíce mě potešila i přítomnost origo pumpičky včetně držáku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frostie Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Odesláno 29. července 2016 Tak to je ovšem parádní. Menší údržbička a nadělá ještě parády...
Jeremy Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Odesláno 29. července 2016 Mě potěšil výsledek CTčka, ještě tu chvíli pobudu holt :-)
Frostie Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Odesláno 29. července 2016 Mě potěšil výsledek CTčka, ještě tu chvíli pobudu holt :-)Na tohle já ještě čekám, doufám, že to také budu moct napsat do tohoto vlákna, ne vedle...
Ondoni Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Odesláno 29. července 2016 Potěšilo mě, jak relativně hladce se mi podařilo vyřídit lepší podmínky hypotéky...mi přišel papír z banky, že mi za dva měsíce končí fixace a že jako v rámci dobrých vztahů mi nabízejí výhodnější podmínky než jsem měl. Tak jsem mrknul na sazbu a zapnul net. A základní rozdíl oproti konkurenci 1,5%. Tak jim volám, že díky, ale že jestli mi nedají lepší nabídku, tak mizim. Do hodiny mi volá paní s novou nabídkou, která byla oproti nejlepšímu výsledku na netu cca o 0,2% vyšší. Tak ji říkám, jste blízko, ale konkurence to nemá s poplatkem za vedení úvěrového účtu. Do hodiny opět telefonát, a že to budu mít bez poplatku. Výsledek - oproti původní nabídce ušetřím ročně skoro deset litrů (a to mám fakt malou hypotéku) a stálo mě to asi půl hodiny času a trochu asertivity
Maxel Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Odesláno 29. července 2016 (upraveno) Mně to čeká cca za čtvrt roku, tak jsem zvědav. Naposled co jsem seděl s bankéřkou (tak měsíc zpět) jsem zkusil naťuknout, jak by to bylo dneska a jen takhle na pokec celkem příjemné překvapení. Za předpokladu, že na první dobrou nikdy nenabídnou vše, co jsou schopni, a faktu, že část hypo umořim prodejem jiných aktiv, by to mohl být vcelku solidně rozpočet-obohacující začátek příštího roku. Upraveno 29. července 2016 uživatelem Maxel
Ondoni Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Odesláno 29. července 2016 jj, oni moc dobře ví, že je snažší si klienta udržet než potom nového získat, takže pokud si zmapuješ stav, rovnou chtěj 1:1 k nejlepší nabídce, jakou jsi našel Jinak mě to samozřejmě nakoplo k zamyšlení, jestli náhodou neplatím moc i za běžný účet, takže příští týden už mám domluvenou schůzku s bankéřem a potvrzení, že se s tím určitě dá něco dělat...
Doporučené příspěvky