tommas4 Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2017 Afri, jak to že jste tam sami??? Tady u Olomouce zkolabovala doprava v okolí ZOO, zavřený obchpdy tak to lidi vzali útokem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2017 Fakt? To je dost, že ty obchodní domy zavřeli o svátcích co :-) Ve Dvoře prázdno nebylo, ale hodně málo lidí, docela mě to překvapilo...Navíc velké plus, že si vstupné koupíš přes telefon a jdeš rovnou dovnitř, palec nahoru, protože v létě tam bývají hodně dlouhé fronty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2017 Naprosto luxusní svíčková od mé ženy. A vůbec všechny ostatní dobroty na oslavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2017 Aktuálně první díl tohoto víkendu z mnou. Ale ještě to bude náročné. Hasičina je těžký koníkTak víkend za náma, bez ztráty kytičky. Teda o pár milionů mozkových buněk chudší, ale ty se snad zbrchají. Dnes sem nechal reprezentaci Sdh na mladších a jel s rodinou na Bouzov. Potom Loštice ( ta tvarglová zmrzka je teda... no nedobrá...) a po cestě domů ještě couračka po Olmiku. I počasí nám přálo, spokojenost, doma plusové body, sobtní a nedělní divočina zažehlena. Prostě parádička. A to jsem tady ještě v mezičase koupil krásné vintážní Lanca. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2017 Fakt? To je dost, že ty obchodní domy zavřeli o svátcích co :-) Ve Dvoře prázdno nebylo, ale hodně málo lidí, docela mě to překvapilo...Navíc velké plus, že si vstupné koupíš přes telefon a jdeš rovnou dovnitř, palec nahoru, protože v létě tam bývají hodně dlouhé fronty.My tam byli minulej tejden pejskoj ukazat zviratka a prislo mne to vsechno takovy zasly... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2017 My tam byli minulej tejden pejskoj ukazat zviratka a prislo mne to vsechno takovy zasly...To je obdobím, v létě to bude hezčí...aneb jak se říká, mimo sezónu na to sere pes :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2017 (upraveno) To je obdobím, v létě to bude hezčí...aneb jak se říká, mimo sezónu na to sere pes :-)Nejzajimavejsi bylo, kdyz sme dobu s pejskem koukali na surikaty, jak tam stojej a koukaj atd., a ze uplne kazdej, kdo sel vokolo, i maly deti, rikal - hele, surikaty. A voni to byly pritom mangusty, este to tam bylo napsany. Upraveno 8. května 2017 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2017 Ze Sherlocka Holmese si jeste pamatuju, ze "mongoose" je hezky cesky "promyka". Ale mangusta se lip pamatuje, to zase jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2017 Ja si pamatuju Riki Tiki Tavi akorat, jak zakous tu kobru. A mongus sem mel kolo, stalo ranec a vazilo asi dvacet kilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2017 Jé, Mongoose horáka jsem měl v Africe, super kola :-) Jinak mě pobavila fotka této schované žirafy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 9. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2017 Po tom co som zistil ze nevladzem uz aktivne sportovat (asi srdce alebo vyhorenie ) som sa vratil naspat k joge a super. Po joge sa citim super zase a dokonca chudnem..:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 9. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2017 Včera mě syn pasoval na supertaťku a dal mi to i písemně. Je to pro mě vyznamenání. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 9. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2017 Včera mě syn pasoval na supertaťku a dal mi to i písemně. Je to pro mě vyznamenání. :-)To si dej zarámovat a vždy až ho půjdeš v budoucnu "zpacifikovat" se na to 10 vteřin dívej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 9. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2017 Tak je mi jasný, že "platnost certifikátu" je omezená. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 9. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2017 Ja jsem si hned vsimnul, ze sis to dal do popisu pod avatar... rikal jsem si, ze v tom neco takoveho bude. Gratuluji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 9. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2017 Odborne zkousky ....hodina smazeni u tabule. Na tri roky zase klid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 10. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2017 Syn poprvé sám na škole v přírodě,říkal jak mu bude smutno a teď psala paní učitelka,že řádí jak černá ruka.Rozený vůdce smečky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 10. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2017 Dnes skúška z amerického trestného A ústavného práva V anglickom jazyku za A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 10. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2017 Dnes skúška z amerického trestného A ústavného práva V anglickom jazyku za ATak to je ovšem paráda! Gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 10. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2017 Klobouček za zkoušku.... Mne čekají za měsíc před komisí a vůbec se netěším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky