Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Fakt? To je dost, že ty obchodní domy zavřeli o svátcích co :-) Ve Dvoře prázdno nebylo, ale hodně málo lidí, docela mě to překvapilo...Navíc velké plus, že si vstupné koupíš přes telefon a jdeš rovnou dovnitř, palec nahoru, protože v létě tam bývají hodně dlouhé fronty.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aktuálně první díl tohoto víkendu z mnou. Ale ještě to bude náročné. Hasičina je těžký koník

Tak víkend za náma, bez ztráty kytičky. Teda o pár milionů mozkových buněk chudší, ale ty se snad zbrchají. Dnes sem nechal reprezentaci Sdh na mladších a jel s rodinou na Bouzov. Potom Loštice ( ta tvarglová zmrzka je teda... no nedobrá...) a po cestě domů ještě couračka po Olmiku. I počasí nám přálo, spokojenost, doma plusové body, sobtní a nedělní divočina zažehlena. Prostě parádička. 

A to jsem tady ještě v mezičase koupil krásné vintážní Lanca.

Odkaz ke komentáři

Fakt? To je dost, že ty obchodní domy zavřeli o svátcích co :-) Ve Dvoře prázdno nebylo, ale hodně málo lidí, docela mě to překvapilo...Navíc velké plus, že si vstupné koupíš přes telefon a jdeš rovnou dovnitř, palec nahoru, protože v létě tam bývají hodně dlouhé fronty.

My tam byli minulej tejden pejskoj ukazat zviratka a prislo mne to vsechno takovy zasly...

Odkaz ke komentáři

To je obdobím, v létě to bude hezčí...aneb jak se říká, mimo sezónu na to sere pes :-)

Nejzajimavejsi bylo, kdyz sme dobu s pejskem koukali na surikaty, jak tam stojej a koukaj atd., a ze uplne kazdej, kdo sel vokolo, i maly deti, rikal - hele, surikaty. A voni to byly pritom mangusty, este to tam bylo napsany. Upraveno uživatelem Zmizík
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...