Skipi Odesláno 24. října 2012 Nahlásit Odesláno 24. října 2012 No prý hned od začátku prodeje nebylo možné sehnat lístky někam do spodních řad,což se mi zdá teda jakési divné...A ty ceny teda hrůza.8000 kč za lístek na lepší místa...to jsou blázni,ale stejně se jen zaprášiloJá letěl do Sazky "až" v 9 ráno a nabídli mi už jen od 3000 výše. No co už, finále hrajeme 1x za 30 let, dalšího bych se dočkat nemusel Lístky za 2tis. byly pryč prý během pár minut.
lolohh Odesláno 24. října 2012 Nahlásit Odesláno 24. října 2012 No co už, finále hrajeme 1x za 30 let, dalšího bych se dočkat nemusel Nebyli jsme tam před 3 lety?
Skipi Odesláno 24. října 2012 Nahlásit Odesláno 24. října 2012 Nebyli jsme tam před 3 lety? Já myslel ale vítězné finále
spartakcz Odesláno 25. října 2012 Nahlásit Odesláno 25. října 2012 (upraveno) Jo, ve 2009 to bylo v Barceloně, kde jsem byl a lístky byly cca za 350E, ale to jsem seděl za lavičkama a všude na stadionu bylo vidět parádně (O2 na tenis z horních pater nic moc). Tady bohužel zase vyhrál Černošek a business. Na české poměry byly lístky do dolních pater za víc než by si zasloužilo (ale je to o pohledu). Více zarážející je to, že do prodeje ze spodního patra jich šlo cca pár kousků. Upraveno 25. října 2012 uživatelem spartakcz
bradda Odesláno 25. října 2012 Nahlásit Odesláno 25. října 2012 Potěšila mě dnešní přiloha Hospodářškých novin - Proč ne! V podstatě celá příloha je věnovaná hodinkám a na první pohled to vypadá, že je tam i pár zajímavých článků.
Návštěvník Tada Odesláno 25. října 2012 Nahlásit Odesláno 25. října 2012 Hmmm, tak to se stavim do trafiky :-) V HN pisou o hodkach docela casto
Peter78 Odesláno 25. října 2012 Nahlásit Odesláno 25. října 2012 Ja se dneska neskutecne tesim z krasneho winderu od uns-e.. Cernej, lakovanej, tichounkej, krasnej, sedy polstrovani, vune novoty a luxusu.. muj prvni (a asi i posledni) na moji mikrosbirku hodinek, ale o to vetsi radost Kouka se na to lip jak na akvarko
African Odesláno 25. října 2012 Nahlásit Odesláno 25. října 2012 Ja se dneska neskutecne tesim z krasneho winderu od uns-e.. Cernej, lakovanej, tichounkej, krasnej, sedy polstrovani, vune novoty a luxusu.. muj prvni (a asi i posledni) na moji mikrosbirku hodinek, ale o to vetsi radost Kouka se na to lip jak na akvarko Jo a mě jsi naštval, protože jsi byl rychlejší Vypadá tedy moc pěkně Jinak mě poslední dny těší více času na prcka, který si nejraději s hodinkama"
Horhe Odesláno 25. října 2012 Nahlásit Odesláno 25. října 2012 Dneska mě potěšil dopis ze Švýcarska. Je to týden ve znamení Eterny.
Peter78 Odesláno 25. října 2012 Nahlásit Odesláno 25. října 2012 Jo a mě jsi naštval, protože jsi byl rychlejší Vypadá tedy moc pěkně Jinak mě poslední dny těší více času na prcka, který si nejraději s hodinkama" njn, to je zivot je fakt hezkej.. dyt se ho zkus poptat, odkud ho mel a sezen ho
Návštěvník Snow Odesláno 27. října 2012 Nahlásit Odesláno 27. října 2012 (upraveno) Auta mají elegantní sněhové čepičky a to mě opravdu velmi těší. Už se vidím u vleku, kouřícího se hrnku kafe ve dvacetistupňovém mraze u lyžařského vleku, jak pozoruji elegantní obloučky i méně elegantní pády široké lyžařské obce. Už aby to bylo, ó mé krásné časy v mém druhém domově ve Špindlerově Mlýně. Edit - málem bych zapomněl. Dnes dopoledne na Eurosportu 1 HD začínají vysílat první závod letošní sezony Světového poháru v alpském lyžování. Jako tradičně se začíná v rakouském Söldenu. Budu přilepený u obrazovky a nedám se ničím rušit. Upraveno 27. října 2012 uživatelem Snow
Snow Odesláno 27. října 2012 Nahlásit Odesláno 27. října 2012 Omlouvám se za jistou zmatenost v přihlašování. Přeinstalovávám PC, z kterého jsem se ještě před chvílí přihlašoval jako Snow. Teď jsem zase na jiné konzoli, tam se mi nějak nedaří a tak jsem vytáhl staré alter ego thesis. Přoč se přihlašuji. Byl jsem si právě teď venku zakouřit a podávám další meteorologické zpravodajství. Venku hustě sněží, paráda.
Radimk Odesláno 27. října 2012 Nahlásit Odesláno 27. října 2012 Omlouvám se za jistou zmatenost v přihlašování. Přeinstalovávám PC, z kterého jsem se ještě před chvílí přihlašoval jako Snow. Teď jsem zase na jiné konzoli, tam se mi nějak nedaří a tak jsem vytáhl staré alter ego thesis. Přoč se přihlašuji. Byl jsem si právě teď venku zakouřit a podávám další meteorologické zpravodajství. Venku hustě sněží, paráda.[/quote No ty seš tu profláklej "pod obojí" tak buď v klidu. Jo a u nás pěkně chči.je. Vypadá to na sobotu ve vodorovné poloze.
African Odesláno 27. října 2012 Nahlásit Odesláno 27. října 2012 Všude toho sněhu, no to je paráda Jdu do knajpy na pár kousků oslavit příchod zimy
Návštěvník Tada Odesláno 27. října 2012 Nahlásit Odesláno 27. října 2012 Sníh, úzké zimní gumy, zadní náhon a 272 koní... Game on!
bandicoot Odesláno 27. října 2012 Nahlásit Odesláno 27. října 2012 Sníh, úzké zimní gumy, zadní náhon a 272 koní... Game on!To jsem presne potreboval slyset...
Návštěvník Tada Odesláno 27. října 2012 Nahlásit Odesláno 27. října 2012 Neboj, do Prahy autem nejezdím... Tam to nejde...
bandicoot Odesláno 27. října 2012 Nahlásit Odesláno 27. října 2012 Ja mam hruzu z tech hrbitovnich jezdcu, do toho brecka, vetsina troubu na letnakach a do toho samej Vatanen...
Návštěvník Tada Odesláno 27. října 2012 Nahlásit Odesláno 27. října 2012 Týýýý vole... Ony budou dušičky... Sakra, sakra, sakra... Hm, tak to jo. Radši zůstávám doma...
bandicoot Odesláno 27. října 2012 Nahlásit Odesláno 27. října 2012 Oni jsou nepredvidatelny, takze je lepsi mezi nima jezdit tak rychle, jako by stali, pak te nemuzou necim prekvapit.To spolehlive zabira.
Doporučené příspěvky