Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No prý hned od začátku prodeje nebylo možné sehnat lístky někam do spodních řad,což se mi zdá teda jakési divné...A ty ceny teda hrůza.8000 kč za lístek na lepší místa...to jsou blázni,ale stejně se jen zaprášilo

Já letěl do Sazky "až" v 9 ráno a nabídli mi už jen od 3000 výše. No co už, finále hrajeme 1x za 30 let, dalšího bych se dočkat nemusel :)

Lístky za 2tis. byly pryč prý během pár minut.

Odesláno (upraveno)

Jo, ve 2009 to bylo v Barceloně, kde jsem byl a lístky byly cca za 350E, ale to jsem seděl za lavičkama a všude na stadionu bylo vidět parádně (O2 na tenis z horních pater nic moc). Tady bohužel zase vyhrál Černošek a business. Na české poměry byly lístky do dolních pater za víc než by si zasloužilo (ale je to o pohledu). Více zarážející je to, že do prodeje ze spodního patra jich šlo cca pár kousků.

Upraveno uživatelem spartakcz
Odesláno

Potěšila mě dnešní přiloha Hospodářškých novin - Proč ne! V podstatě celá příloha je věnovaná hodinkám a na první pohled to vypadá, že je tam i pár zajímavých článků.

Návštěvník Tada
Odesláno

Hmmm, tak to se stavim do trafiky :-) V HN pisou o hodkach docela casto

Odesláno

Ja se dneska neskutecne tesim z krasneho winderu od uns-e.. Cernej, lakovanej, tichounkej, krasnej, sedy polstrovani, vune novoty a luxusu.. muj prvni (a asi i posledni) na moji mikrosbirku hodinek, ale o to vetsi radost :)

Kouka se na to lip jak na akvarko :D

post-22142-072443200 1351161423.jpg

Odesláno

Ja se dneska neskutecne tesim z krasneho winderu od uns-e.. Cernej, lakovanej, tichounkej, krasnej, sedy polstrovani, vune novoty a luxusu.. muj prvni (a asi i posledni) na moji mikrosbirku hodinek, ale o to vetsi radost :)

Kouka se na to lip jak na akvarko :D

Jo a mě jsi naštval, protože jsi byl rychlejší :P Vypadá tedy moc pěkně :cheers: Jinak mě poslední dny těší více času na prcka, který si nejraději s hodinkama"

post-364-020071900 1351164879.jpg

Odesláno

Jo a mě jsi naštval, protože jsi byl rychlejší :P Vypadá tedy moc pěkně :cheers: Jinak mě poslední dny těší více času na prcka, který si nejraději s hodinkama"

:D njn, to je zivot :) je fakt hezkej..

dyt se ho zkus poptat, odkud ho mel a sezen ho

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

Auta mají elegantní sněhové čepičky a to mě opravdu velmi těší. Už se vidím u vleku, kouřícího se hrnku kafe ve dvacetistupňovém mraze u lyžařského vleku, jak pozoruji elegantní obloučky i méně elegantní pády široké lyžařské obce. Už aby to bylo, ó mé krásné časy v mém druhém domově ve Špindlerově Mlýně.

Edit - málem bych zapomněl. Dnes dopoledne na Eurosportu 1 HD začínají vysílat první závod letošní sezony Světového poháru v alpském lyžování. Jako tradičně se začíná v rakouském Söldenu. Budu přilepený u obrazovky a nedám se ničím rušit.

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno

Omlouvám se za jistou zmatenost v přihlašování. Přeinstalovávám PC, z kterého jsem se ještě před chvílí přihlašoval jako Snow. Teď jsem zase na jiné konzoli, tam se mi nějak nedaří a tak jsem vytáhl staré alter ego thesis. Přoč se přihlašuji. Byl jsem si právě teď venku zakouřit a podávám další meteorologické zpravodajství. Venku hustě sněží, paráda.

Odesláno

Omlouvám se za jistou zmatenost v přihlašování. Přeinstalovávám PC, z kterého jsem se ještě před chvílí přihlašoval jako Snow. Teď jsem zase na jiné konzoli, tam se mi nějak nedaří a tak jsem vytáhl staré alter ego thesis. Přoč se přihlašuji. Byl jsem si právě teď venku zakouřit a podávám další meteorologické zpravodajství. Venku hustě sněží, paráda.

[/quote

No ty seš tu profláklej "pod obojí" tak buď v klidu. Jo a u nás pěkně chči.je. Vypadá to na sobotu ve vodorovné poloze.

Návštěvník Tada
Odesláno

Týýýý vole... Ony budou dušičky... Sakra, sakra, sakra... Hm, tak to jo. Radši zůstávám doma... :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...