Dantechno Odesláno 29. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2011 Taky me to pobavilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrotHell Odesláno 29. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2011 Nasel jsem si ve zkouskove pisemce dostatecny pocet bodu, abych prosel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 30. června 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2011 tesi ma ze dnes prezivam posledny den v praci. odteraz ma caka prijemne letne nicnerobenie na rodnej hrude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 30. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2011 500 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 30. června 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2011 500 no vidis, ja som zabudol oslavit prispevok cislo 3000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HB63 Odesláno 30. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2011 Dnešní sraz plzeňské sekce.Seznámení s novými kolegy a opětovné setkání s těmi co už znám.Za mě +10. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 30. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2011 Dneska Spektraci, Kubat to ma furt v pazoure. Born to be wild - to sem ja. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 30. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2011 Nový systém cvičení, jehož autory inspiroval zdejší guru... Les Mills Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Victorie Odesláno 1. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2011 Dnešní sraz plzeňské sekce.Seznámení s novými kolegy a opětovné setkání s těmi co už znám.Za mě +10. Napodobne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2011 "Boreček" Rytmus a jeho diamantové Breitlingy :-) Kluci mě rozesmáli http://www.stream.cz/video/594672-68-dil-one-man-show-rytmus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 1. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2011 Mě těší, že to není nic, co by nešlo rozleštit Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 1. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2011 2 hotové zkoušky během tohoto týdne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 1. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2011 Fakt, že je prckovi výrazně líp a že si dokonce zvyknul na to, že byl celej den přikurtovanej k posteli, aby si nevytrh kapačku. Když jsem vlezl do pokoje a von se na mě začal tlemit, bylo mi fakt dobře . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 1. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2011 Zupr.....vím přesně, jak jsi se cejtil. Ten náš mladší, co jsme ho dostali do PP, tak od té doby (co jej máme) absolovoval několik těžkých operací a další ho čekají. Akorát jsem odmítnul jednu......po rozštěpu mu zůstala v patře malá dírka - sice mu tam zůstává jídlo a utíká vzduch(tudíž neřekne retné hlásky - třeba B,P,M ), ale řekli nám, že se to dá udělat tak, že mu k té dírce přišijou jazyk a až se to chytí, tak uříznou - samozřejmě umělej spánek atd. Do toho jsme opravdu nešli.....o tom nechť si rozhodne sám. Už toho odmalinka zažil tolik, že na tohle prostě nemáme. Stejně ho čeká plastika oušek (která nemá - musí mít BAHA sluchadlo) - protože to se dělá až v pubertě ( kvůli růstu) atd. Ještě zkusí ažaž. Drž se, určitě to bude dobrý !!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 1. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2011 @ KFL: Tomu říkám dobrá zpráva! Tak ať jsou oba brzo doma! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 1. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2011 Díky . Ono není třeba z toho zase dělat nějaký extra drama - nejspíš jde jen o nějakou virózu (kromě Nurofenu a kapačky s glukózou a eště něčím na hydrataci nic jinýho nebere). Pravdou ale je, že sledovat tu malou kňourající mátohu není moc veselý. Takže proto mě to dneska potěšilo. GIL: Lidi jako ty naprosto upřímně obdivuju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 1. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2011 Dneska mě potěšilo ticho v autě po obutí novejch mišelinů. Teď ještě nový tlumiče, aby nedopadly jak starý, pilovitě sjetý barumky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2011 Dneska mě potěšilo ticho v autě po obutí novejch mišelinů. Teď ještě nový tlumiče, aby nedopadly jak starý, pilovitě sjetý barumky. Takovéto věci potěší" Právě jsem si vyzvedl Italskou krásku po hloubkovém servisu a přípravě na výpravu do Norska. Holka jede jak po másle, tak jsem ji dal čouda a zrovna jsem si po dni plném stresu pěkně vyčistil kedlubnu. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 1. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2011 GIL: Lidi jako ty naprosto upřímně obdivuju! Díky, ale vůbec není proč. Nebrali jsme si ho jen tak.....manželka je o 7 let starší, než já a dalšího prcka (vlastního) už jsme mít nemohli. To víš, že bysme rádi zdravého prďouska, ale vyhodnotili nás, jak vyhodnotili ( a nebyli jsme proti nemocnému - ona je to potom, když vás uznají za vhodné adopce/pěstounství - doslova a do písmene "licitace" o děti .....ale to povykládám třeba někdy u pivka/kofoly - nebo čaje/kávy ).....najednou telefonát, že se máme přijít podívat a pak nám ukázali malého "goblina" - záměrně to píšu "necitelně", protože Rádík vypadal, jak vypadal. Ale něco nás na něm dostalo a i když, jak už je u nás déle, je to malinkej hajzlík, kterej fantasticky umí manipulovat s lidma ( obdivuju, jak to umí, beze srandy ), tak je prostě "náš". Můžeme mu dát jen kořeny a křídla, nic víc..... snad to pro něj bude , jednou, něco znamenat!!! Mne těší každej jeho pokrok, momentálně bojujeme o to, aby se dostal na normální školu a nemusel (protože blbě slyší a mluví) na zvláštní. Protože je chytrej a umí, jen tyhle vady jej brzdí. Ve školce je už mezi normálníma dětma, když byl mezi postiženýma, tak nad nimi čněl, teď je lehkej nadprůměr, což je, v jeho případě, velkej úspěch. Dostal roční odklad ( je mu teď 6 let), takže nás čeká trochu (trochu víc) boj o to, aby se na normální školu dostal......bude to boj, už takhle se staví an zadní, protože ho nějaká logopedie a různá cvičení děsně nebaví, ale je znát každý den, kdy to vynechá. Takže každodenní práce snad přinese nějaké ovoce......doufám/věřím..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
legacy Odesláno 1. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2011 Právě jsem dorazil ze Sychrova,z mnou i zde avizovaného koncertu Apocalyltica!Fakt mazec,neskutečný nášup energie,ti kluci umí udělat parádní show.Viděl jsem Pink Floyd,GNR,Metallicu,U2 v Sarajevu,Jarreho,Helloween i Iron Maiden a x dalších,ale fakt tohle byl rámus,co stál za to!!! po 1,75 hod.trvající frontě to byla sladká odměna!!!Jdu pokračovat na balkon vstřebáváním dojmů při vychlazené plzničce!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky