Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Spíše pobavilo... i když, možná i tak trochu potěšilo, že to někdo vnímá obdobně jako já. :)

Vávra: "Rolexky nosím jen do hospody s kamarádama."

Veselovský: "A proč do hospody?"

Vávra: "No, nechci si je nechávat jenom ve skříni a do práce a mezi obchodní partnery je fakt nenosím."

Veselovský: "To je... to vyjadřuje jako špatný status, ty rolexky, nebo co to dělá?"

Vávra: "Ne, je to, je to, že... já prostě tenhle signál už nechci posílat... Já jsem je dostal od klienta..."

Veselovský: "Nechcete posílat signál, že jste prostě bohatý člověk."

Vávra: "No, mně připadá, že nosit na zápěstí milion korun je jako neadekvátní, fakt. Ať se na mě nikdo nezlobí, jo... A... tak si jich strašně vážím, jsem je dostal od klienta za jeden významný obchod... a fakt si je beru jenom na pivo."

Celý rozhovor, mimochodem velmi zajímavý, ke shlédnutí zde: http://video.aktualne.cz/dvtv/20-minut-s-martinem-ferrari-a-bunda-s-mickey-mousem-me-oddel/r~00fe7f90733711e58f1e002590604f2e/

Je jen zábavné,že mluví o milionu na zápěstí  /Rolex/  :-)  

Odesláno

Tak mne prave potesilo, ze sem s "dvojkou" v kazdem oku objednal z ebaye z Floridy "Deep Blue T100 diver"...a nechal to poslat ke kamosovi jinam na Floridu...

...a pokud peklo da, tak v breznu jsou doma...;-)

Odesláno

Mě brutálně potěšili s reklamaci Samsungu S5 mini.

Po roce používání uvedeného přístroje mi přestali lidi na druhé straně rozumět a baterie držela max.půl dne tak jsem to reklamoval a dnes jsem jel do AFI Pardubice  pro vyřízenou reklamaci. Podotýkám že jsem to reklamoval poprvé....dostal jsem úplně nový mobil :)

Ten původní nesl znatelné známky pádu,byl po roce docela poničený.Ještě ted jsem z toho strašně milé překvapený.To nemá chybu smile.png

Odesláno

Tak by to měla přesně být laskajefajn :-) Jinák mě potěšilo že za chvíli odlétají kámoši z Afriky na návštěvu, škoda jen té absence sněhu...

Odesláno

Tak by to měla přesně být laskajefajn :-) Jinák mě potěšilo že za chvíli odlétají kámoši z Afriky na návštěvu, škoda jen té absence sněhu...

Takze schovavas tu kytu :-))? Chtels ji zdolat sam,pamatuj. Hamoune :-)

Odesláno

Takze schovavas tu kytu :-))? Chtels ji zdolat sam,pamatuj. Hamoune :-)

Ty jo, ta je schovaná od prvního dne pod dřívím ve sklepě. Jsem koukal a ta flaxa stojí devět táců, wow :-)

Odesláno

Ty jo, ta je schovaná od prvního dne pod dřívím ve sklepě. Jsem koukal a ta flaxa stojí devět táců, wow :-)

V Globusu měli tuhlec nemlich takovou za necelý tři litry aji s dřevěným stojánkem - to tě za 9 natáhli :santa:

Odesláno (upraveno)

V Globusu měli tuhlec nemlich takovou za necelý tři litry aji s dřevěným stojánkem - to tě za 9 natáhli :santa:

Nenatáhli, pošlu ti odkaz až dorazím dom, začínají na čtyřech a dle doby zrání, bla bla končí na třiceti za zadní hnátu :-) Ta naše je 18 měsíční za 340 Eur...a každopádně je to dárek, takže no stres :-)

Upraveno uživatelem African
Odesláno

Tak to ta Globusí byla asi nějaká mladší... Ale jeden kus starýho prasete, a jak dlouho se drží v top ten vlákna, co ? :) Ještě že mám v lednici v šupleti schovaný pod zeleninou čabajky...

Žvanec je žvanec :-) Stejně mi to Afričani sežerou, ty to můžou...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...