bandicoot Odesláno 5. července 2011 Nahlásit Odesláno 5. července 2011 (upraveno) Nová 116 cm Bravia a včera koupené Nespresso Latissima. Teď už zbývá jen /edit: koupit dětem/ k ježíšku PS3 Upraveno 5. července 2011 uživatelem bandicoot
mondeo2 Odesláno 5. července 2011 Nahlásit Odesláno 5. července 2011 druhé kafe,čerstvý rohlíček,snad možná sluníčko,taková ranní pohoda,sice jsem vzhůru už od 7mý ale nikam nemusim teda snad no přeji všem hezký den :D
Gilius Odesláno 5. července 2011 Nahlásit Odesláno 5. července 2011 Teď už zbývá jen /edit: koupit dětem/ k ježíšku PS3 Taky mne ten starší láme. Ale obávám se, že to do kupy (se vším okolo) prostě nedám
mondeo2 Odesláno 5. července 2011 Nahlásit Odesláno 5. července 2011 Gilius : co prosím Tě znamená to Vše okolo?
bandicoot Odesláno 5. července 2011 Nahlásit Odesláno 5. července 2011 Gile, taky to střádám postupně. Naštěstí u mě "vše okolo" znamená málo. PC k tomu nepotřebuju, sound systém taky ne. DVD/HDD mám. Ale fakt je, že když to člověk chce všechno, je to šílená stavebnice. Pro děti je možná lepší WII než PS3. Je s tím dost sranda, mně se to domu bohužel nevejde. I když jestli kluci maj rádi auta, tak asi spíš ta PS2 nebo 3...
gougy Odesláno 5. července 2011 Nahlásit Odesláno 5. července 2011 Potěšilo mě, že ve zmatku s bejvalkou (konečná stanice, respektive ještě jsme přejeli..,fakt PSYCHO pánové ) jsem měl možnost koupit kamarádovi (co je blázen do Simpsnů) tohle Bude mít radost (i kdyby se to nedalo pít..)¨
Jay Doll Odesláno 5. července 2011 Nahlásit Odesláno 5. července 2011 Gougy, v Praze existuje nově Moe's Bar (U Vočka) a mají tam i Duff , tak kdybys ho sháněl tak tam jej vždy najdeš http://www.facebook.com/pages/Moes-bar-Zahradn%C3%AD-M%C4%9Bsto/205037779539991 Prej tam mají na baru i rezervované místo pro Homera a Barneyho
gougy Odesláno 5. července 2011 Nahlásit Odesláno 5. července 2011 Gougy, v Praze existuje nově Moe's Bar (U Vočka) a mají tam i Duff , tak kdybys ho sháněl tak tam jej vždy najdeš http://www.facebook.com/pages/Moes-bar-Zahradn%C3%AD-M%C4%9Bsto/205037779539991 Prej tam mají na baru i rezervované místo pro Homera a Barneyho No tak to je výlet jako blázen, pro Brňáky to bude zážitek - díky za tip, zvu je do Prahy já to viděl včera a po 5ti hodinách s exženou (a to se ještě večer z Jižní spojky vrátila ke mně přespat a řešit a ták..) to bylo jak oáza ze snu. Miluji sociální satiru (vč. např. SouthParku, protože v AJ dává smysl, narozdíl od češtiny, kdy je to jen toaletní humor) a nikdy mi nebyla doma "tolerována" od mé ambiciózní a vzdělané ženy.., proto to včera byl jak zásah shůry, takový symbol "klídek, kup si Duff, život jde dál" Opravdu mě to potěšilo na míru nebývalou srovnat to s hodinkama, možná když jsem koupil první Bondovky...
Gilius Odesláno 5. července 2011 Nahlásit Odesláno 5. července 2011 Taky mne ten starší láme. Ale obávám se, že to do kupy (se vším okolo) prostě nedám Já spíše myslel "vše okolo" jako věci potřebnější, než PS3. Omlouvám se za nesrozumitelnost.
mondeo2 Odesláno 5. července 2011 Nahlásit Odesláno 5. července 2011 (upraveno) Aha a já měl dojem,že to nedáš dohromady tak mě to ani nevím proč zarazilo,to co jsi myslel Ty to mě vůbec nenapadlo Upraveno 5. července 2011 uživatelem mondeo2
Jay Doll Odesláno 5. července 2011 Nahlásit Odesláno 5. července 2011 Opravdu mě to potěšilo na míru nebývalou srovnat to s hodinkama, možná když jsem koupil první Bondovky... Tak to mě těší, že tě to těší . Já se to dozvěděl úplnou náhodou, patří to kamarádovi mého kamaráda, který mi jednou poslal fotku jak pije Duff. Bohužel jsem ale neměl zatím čas tam zajít. Prý je to ale fajn místečko
Horhe Odesláno 6. července 2011 Nahlásit Odesláno 6. července 2011 Že jsem se po několika dnech vrátil domů a nejsem ani vykradenej, ani vyhořelej. Hodinky jsem měl pro jistotu všechny s sebou.
sery.vlk Odesláno 8. července 2011 Nahlásit Odesláno 8. července 2011 (upraveno) Mne dneska potěšil pošťák z FedExu, přinesl balíček z Engelsbrandu a v ňom Sonderflieger Stowa, ruční nátah na Etě 2801, 40 mm matné oceli, víčko na šesti šroubcích s vyrytým označením hodinek, číselník bez loga, jen miniaturní "Made in Germany" schované pod lunetou. Tak jsem konečně uplacíroval voucher vydražený blahé paměti v jedné Salámiové akci Salámio, dík - snad sem odbčas ještě zavítáš... Edit: čárka za oslovením, ať nejsu za úplného burana... Upraveno 8. července 2011 uživatelem sery.vlk
KFL Odesláno 8. července 2011 Nahlásit Odesláno 8. července 2011 Nadchla mě návštěva zahradnictví bambusy.cz. Kromě velkýho výběru rostlin tam byl personál, který snad ani není z ČR - ochotný, milý, profesionální, zkrátka fajn zážitek. A pro ty z vás, kteří jedou v zelenym - koupil jsem nějaký okrasný trávy a hlavně 4 mláďata tohohle (už jsou v zemi) - Miscanthus Giganteus . Má se sázet jeden výhon na metr čtvereční, já zasadil 8 výhonů do kruhu o průměru 90 cm, ale co - aspoň to bude brzo plný .
Mike-72 Odesláno 8. července 2011 Nahlásit Odesláno 8. července 2011 Nadchla mě návštěva zahradnictví bambusy.cz. Kromě velkýho výběru rostlin tam byl personál, který snad ani není z ČR - ochotný, milý, profesionální, zkrátka fajn zážitek. A pro ty z vás, kteří jedou v zelenym - koupil jsem nějaký okrasný trávy a hlavně 4 mláďata tohohle (už jsou v zemi) - Miscanthus Giganteus . Má se sázet jeden výhon na metr čtvereční, já zasadil 8 výhonů do kruhu o průměru 90 cm, ale co - aspoň to bude brzo plný . Tak to je boží, nechal bych to po celé zahradě a honil se v tom se psem:-)
mondeo2 Odesláno 8. července 2011 Nahlásit Odesláno 8. července 2011 Nadchla mě návštěva zahradnictví bambusy.cz. Kromě velkýho výběru rostlin tam byl personál, který snad ani není z ČR - ochotný, milý, profesionální, zkrátka fajn zážitek. A pro ty z vás, kteří jedou v zelenym - koupil jsem nějaký okrasný trávy a hlavně 4 mláďata tohohle (už jsou v zemi) - Miscanthus Giganteus . Má se sázet jeden výhon na metr čtvereční, já zasadil 8 výhonů do kruhu o průměru 90 cm, ale co - aspoň to bude brzo plný . No aby Ti tam nepřijel Princ Milis nesklidil a nesnědl,řepa to sice není,ale třeba to má dobrou čakru
lib Odesláno 8. července 2011 Nahlásit Odesláno 8. července 2011 Nadchla mě návštěva zahradnictví bambusy.cz. Kromě velkýho výběru rostlin tam byl personál, který snad ani není z ČR - ochotný, milý, profesionální, zkrátka fajn zážitek. A pro ty z vás, kteří jedou v zelenym - koupil jsem nějaký okrasný trávy a hlavně 4 mláďata tohohle (už jsou v zemi) - Miscanthus Giganteus . Má se sázet jeden výhon na metr čtvereční, já zasadil 8 výhonů do kruhu o průměru 90 cm, ale co - aspoň to bude brzo plný . No tak tos jim zmenšil výběh zhruba na třetinu toho, co údajně potřebují. Tak jen tak doma pokračuj a brzy se nebudeš stačit divit
JiříR Odesláno 8. července 2011 Nahlásit Odesláno 8. července 2011 Že jsem v očekávání nového přírůstku. Už mi letí z Anglie. A nejvíce mě potěšila sleva, co na hodinky byla dána pár okamžiků před koupí. Více bude v chlubícím vlákně. A velký díky patří členovi little_w.
Jeremy Odesláno 8. července 2011 Nahlásit Odesláno 8. července 2011 ... A pro ty z vás, kteří jedou v zelenym - koupil jsem nějaký okrasný trávy a hlavně 4 mláďata tohohle (už jsou v zemi) - Miscanthus Giganteus . Má se sázet jeden výhon na metr čtvereční, já zasadil 8 výhonů do kruhu o průměru 90 cm, ale co - aspoň to bude brzo plný . Dá se to kouřit? :-O
Doporučené příspěvky