lucid Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Poslušně hlásím, že bejček z Argentiny prolezl celnicí A s ciráty nebo bez? Nicméně ta rychlost přepravy je poměrně slušná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 A s ciráty nebo bez? Nicméně ta rychlost přepravy je poměrně slušná.To mi povídej, překvapilo mě, jak rychle to rohaté překvapení dorazilo.A bez cirátů. Ráno mi apka zahlásila, že mají přidělené číslo v ČR s během 20 minut, že je zásilka uvolněna na SPU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Hm... já kupoval z JAR a zásilka za 14 dní podle trackingu urazila vzdálenost 16 km. Achjo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Také nechápu pošty v jednotlivých zemích. Zásilka z USA už ke mě cestuje 3 týdny. A podle sledování zatím dorazila ze San José do jejich hlavního města, kde se zasekla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 (upraveno) To mi povídej, překvapilo mě, jak rychle to rohaté překvapení dorazilo.A bez cirátů. Ráno mi apka zahlásila, že mají přidělené číslo v ČR s během 20 minut, že je zásilka uvolněna na SPU Tak to gratulace, to je příjemný. Také nechápu pošty v jednotlivých zemích. Zásilka z USA už ke mě cestuje 3 týdny. A podle sledování zatím dorazila ze San José do jejich hlavního města, kde se zasekla Pokud nepočítám Evropu, pak u mne byl rekord dodání z Koreje: v pondělí odesláno a ve čtvrtek jsem měl hodinky na ruce, a to vše s mezipřistáním na Ruzyni a nutnou korespondencí s celníky. Upraveno 5. ledna 2016 uživatelem lucid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Mě takto prekvapila jednou Čínská pošta. Nějaká nezajímavá zásilka, už ani nevím, co to bylo, jen si pamatuji, že za 4 dny byla doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Na co ti bude hlava z bejka? ;-) Já vím, je mi potom prdlajs, ale zní to divně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Na co ti bude hlava z bejka? ;-) Já vím, je mi potom prdlajs, ale zní to divně... počítám to budou nějaká Bullhead chrona, Seiko nebo Citizen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Na co ti bude hlava z bejka? ;-) Já vím, je mi potom prdlajs, ale zní to divně...Afri, ty neumíš anglicky? Pebe to samozřejmě trefil. Hlava z bejčka, neboli bull head od firmy Seiko Víc zatím ne, je přede mnou dlouhá cesta, než se budu moct pochlubit. Ale těším se na to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Na co ti bude hlava z bejka? ;-) Já vím, je mi potom prdlajs, ale zní to divně...Tvl, ak toto nebol for tam navrhujem zalozit do siene slavy. Fakt pobavilo, dik! Skoro som v kancli zletel zo stolicky, predstava ozajstnej hlavy byka ako to doma niekto radostne otvara... krabica ako z pracky :D:D.Afri, dik! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Ty vole, já myslel že ti jde fakt hlava z bejka s pořádnýma rohama, napadlo mě třeba na zeď...... Afri, ty neumíš anglicky?Pebe to samozřejmě trefil. Hlava z bejčka, neboli bull head od firmy Seiko Víc zatím ne, je přede mnou dlouhá cesta, než se budu moct pochlubit. Ale těším se na to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Afri, na druhou stranu musím přiznat, že i ty máš částečně pravdu. Mám na cestě stříbrnou hlavu býka na řetízku, aby bylo hodinky pak s čím fotit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Ty vole, já myslel že ti jde fakt hlava z bejka s pořádnýma rohama, napadlo mě třeba na zeď...... To víš, někdy ( jako mě v tomto případě ) se naprosto vyplatilo dělat "tichého člena" a neptat se a nepsat . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Hahahahaha taky na to koukam a říkám si... Výzdoba do srubu? Ale proboha proč? Nu Afri, nejsi v tom sám :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Taky mě to překvapilo, už jen protože by mě ve snu nenapadlo věci jako bull head překládat do češtiny. Jo a ještě zmátla teda ta argentina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Ty vole, já myslel že ti jde fakt hlava z bejka s pořádnýma rohama, napadlo mě třeba na zeď...... Afri nic si z toho nerob. Ked niekto napise ze caka bycka z Argentiny, tak normalna reakcie je ze sa jedna o Angus alebo nejaky iny fajn matros na steak. Ja som si tiez pomyslel ze pan je fajnsmeker. Argentina a bycek je jasna mnamka, nechapem jak si pod tym niekto vobec moze predstavit hodinky (?). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 něco mi to připomíná, Cimrman, Dobytí Severního pólu: "Mě to taky zmejlilo, natož takovýho primitiva jako je Frištenský." "Děkuju ti náčelníku že ses mě zastal" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 ... a ještě furt těší. Finále hokejového MS 20. Drama jak má být... a neskutečně živelný hokej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Pánové, já se omlouvám, ale přímo se to podbízelo, když to ke mě jede z Argentiny Snad mi bude odpuštěno, že jsem si dovolil tento malý šprým na váš účet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 ... a ještě furt těší. Finále hokejového MS 20. Drama jak má být... a neskutečně živelný hokej.Hlavne,ze to nevyhral rus. Ale jo,hezkej hokej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky