Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

A s ciráty nebo bez? Nicméně ta rychlost přepravy je poměrně slušná.

To mi povídej, překvapilo mě, jak rychle to rohaté překvapení dorazilo.

A bez cirátů. Ráno mi apka zahlásila, že mají přidělené číslo v ČR s během 20 minut, že je zásilka uvolněna na SPU ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To mi povídej, překvapilo mě, jak rychle to rohaté překvapení dorazilo.

A bez cirátů. Ráno mi apka zahlásila, že mají přidělené číslo v ČR s během 20 minut, že je zásilka uvolněna na SPU ;)

Tak to gratulace, to je příjemný.

Také nechápu pošty v jednotlivých zemích. Zásilka z USA už ke mě cestuje 3 týdny. A podle sledování zatím dorazila ze San José do jejich hlavního města, kde se zasekla :(

Pokud nepočítám Evropu, pak u mne byl rekord dodání z Koreje: v pondělí odesláno a ve čtvrtek jsem měl hodinky na ruce, a to vše s mezipřistáním na Ruzyni a nutnou korespondencí s celníky.

Upraveno uživatelem lucid
Odkaz ke komentáři

Na co ti bude hlava z bejka? ;-) Já vím, je mi potom prdlajs, ale zní to divně...

Afri, ty neumíš anglicky?

Pebe to samozřejmě trefil. Hlava z bejčka, neboli bull head od firmy Seiko ;)

Víc zatím ne, je přede mnou dlouhá cesta, než se budu moct pochlubit. Ale těším se na to.

Odkaz ke komentáři

Na co ti bude hlava z bejka? ;-) Já vím, je mi potom prdlajs, ale zní to divně...

Tvl, ak toto nebol for tam navrhujem zalozit do siene slavy. Fakt pobavilo, dik! Skoro som v kancli zletel zo stolicky, predstava ozajstnej hlavy byka ako to doma niekto radostne otvara... krabica ako z pracky :D:D:D.

Afri, dik!

Odkaz ke komentáři

:lol2: Ty vole, já myslel že ti jde fakt hlava z bejka s pořádnýma rohama, napadlo mě třeba na zeď...... :lol2:

Afri, ty neumíš anglicky?
Pebe to samozřejmě trefil. Hlava z bejčka, neboli bull head od firmy Seiko ;)
Víc zatím ne, je přede mnou dlouhá cesta, než se budu moct pochlubit. Ale těším se na to.

Odkaz ke komentáři

:lol2: Ty vole, já myslel že ti jde fakt hlava z bejka s pořádnýma rohama, napadlo mě třeba na zeď...... :lol2:

To víš, někdy ( jako mě v tomto případě ) se naprosto vyplatilo dělat "tichého člena" a neptat se a nepsat :clap: .

Odkaz ke komentáři

Afri nic si z toho nerob. Ked niekto napise ze caka bycka z Argentiny, tak normalna reakcie je ze sa jedna o Angus alebo nejaky iny fajn matros na steak. Ja som si tiez pomyslel ze pan je fajnsmeker. Argentina a bycek je jasna mnamka, nechapem jak si pod tym niekto vobec moze predstavit hodinky (?).
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...