Micey Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 Ježišmarjá, to je něco hnusnýho! Teda, no offence:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 Souhlas. Tohle nosit by pro mne bylo za trest. Ale tak proti Gustovi samozřejmě nic nemám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 Krásu nehodnotím, to je věc každého sou... Můj šálek čaje to pravda taky neni. Jen mi to přišlo jako originální nápad, když už nic jiného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 Mě dnes potěšil člen Honza1. Přijel a dovezl mi ZDARMA včelí vosk, který marně sháním, páč všichni včelaři z toho mají kšeft a prodávají to výrobcům svíček. Velké poděkování a klobouček pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 (upraveno) jsem včera po vyklízení skříní v koupelně našel ty tankové hodiny z 57roku, které jsem asi deset let hledal................Pamatoval jsem si totiž jen to, že jsem je někam zašil, protože mě rozčilovalo to tikání..............vydrží pět dní na nátah...............tak jsem je hned seřídil a natáhl a jdou jak nový............ ................než je zas někam schovám...... Upraveno 7. ledna 2016 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 tak hoď fotku, ať se pokocháme, než zase dekádu nebudou k vidění:-) jsem včera po vyklízení skříní v koupelně našel ty tankové hodiny z 57roku, které jsem asi deset let hledal................Pamatoval jsem si totiž jen to, že jsem je někam zašil, protože mě rozčilovalo to tikání..............vydrží pět dní na nátah...............tak jsem je hned seřídil a natáhl a jdou jak nový............ ................než je zas někam schovám...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 tak hoď fotku, ať se pokocháme, než zase dekádu nebudou k vidění:-) Jo jen co najdu foťák............... ...........a budu mít na baráku net. Jsem už od 15 prosince bez internetu...... ...............je to dřina, kdo to pak má tady všechno stihnout přečíst..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 Souhlas. Tohle nosit by pro mne bylo za trest. Ale tak proti Gustovi samozřejmě nic nemám...počkej, ciwe, to není moje :D to bych nechtěl....zlatej batoh DaKine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 Klid, voe. Kolty nou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 kolty nouuu...kolty nouuu :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 Šňúra Floridy trva, po 3:2 proti Senators je to uz 11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 Vím, že jsem tady s tím už otravoval, ale jsem na vlně euforie a tak znovu- právě dnes jsem doplatil HYPOTÉKU !!!!!!!!!!!A jestli někomu vaděj ty vykřičníky, tak mu sděluju, že mě je to srdečně jedno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 ...mně nevaděj a gratuluju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 Sakra, tak to velká gratulace! To by chtělo zapít, nebo líp oslavit hodinkově Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 Martine, tak to nás teď budeš každý měsíc zásobovat našlapanýma a raritníma kouskama, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 Kuncak7: supr, jsi dobrej! Tak ted to rozjedes, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 To Ti teď bude přebejvat nechutnej balík peněz každej měsíc, že jo :-) Je to paráda se zbavit takovýho břemene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 Potěšilo mě, že sem si už asi před tejdnem přidal klíče od práce ke klíčům od auta. Hrozně mně to zjednodušuje život - taková malá featura a takovej komfort. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 Jo, nákup něčeho peckovnějšího plánuju, jen nemám inspiraci ( myslím na to od doby, co se konec přiblížil ) a jinak dík všem.Zmizíku, to ti gratuluju , tohle já udělat nemůžu, do práce mám tolik klíčů, že bych pak nedal klíče do zapalování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky