Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Mě dnes potěšil člen Honza1. Přijel a dovezl mi ZDARMA včelí vosk, který marně sháním, páč všichni včelaři z toho mají kšeft a prodávají to výrobcům svíček. Velké poděkování a klobouček pane  :notworthy:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jsem včera po vyklízení skříní v koupelně našel ty tankové hodiny z 57roku, které jsem asi deset let hledal................

Pamatoval jsem si totiž jen to, že jsem je někam zašil, protože mě rozčilovalo to tikání..............vydrží pět dní na nátah...............tak jsem je hned seřídil a natáhl a jdou jak nový............

................než je zas někam schovám......

Upraveno uživatelem mondeo2
Odkaz ke komentáři

tak hoď fotku, ať se pokocháme, než zase dekádu nebudou k vidění:-) 

jsem včera po vyklízení skříní v koupelně našel ty tankové hodiny z 57roku, které jsem asi deset let hledal................

Pamatoval jsem si totiž jen to, že jsem je někam zašil, protože mě rozčilovalo to tikání..............vydrží pět dní na nátah...............tak jsem je hned seřídil a natáhl a jdou jak nový............

................než je zas někam schovám......

Odkaz ke komentáři

tak hoď fotku, ať se pokocháme, než zase dekádu nebudou k vidění:-) 

Jo jen co najdu foťák...............

...........a budu mít na baráku net. Jsem už od 15 prosince bez internetu...... :frusty:...............je to dřina, kdo to pak má tady všechno stihnout přečíst.....

Odkaz ke komentáři

Vím, že jsem tady s tím už otravoval, ale jsem na vlně euforie a tak znovu- právě dnes jsem doplatil HYPOTÉKU !!!!!!!!!!!

A jestli někomu vaděj ty vykřičníky, tak mu sděluju, že mě je to srdečně jedno.

Odkaz ke komentáři

Kuncak7: supr, jsi dobrej! Tak ted to rozjedes, ne?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Potěšilo mě, že sem si už asi před tejdnem přidal klíče od práce ke klíčům od auta. Hrozně mně to zjednodušuje život - taková malá featura a takovej komfort.

Odkaz ke komentáři

Jo, nákup něčeho peckovnějšího plánuju, jen nemám inspiraci ( myslím na to od doby, co se konec přiblížil ) a jinak dík všem.

Zmizíku, to ti gratuluju :clap: , tohle já udělat nemůžu, do práce mám tolik klíčů, že bych pak nedal klíče do zapalování.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...