Klotzman Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 Že pořád dostávám zamilovaný vzkazy za stěrač.A copak jsi provedl? Takový vzkaz nebude jen z neopětované lásky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 blbě jsi parkoval?:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 Hm, a tak to má být Někdy to proste vyjde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 Počasí a výšlap po lese Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 Před chvílí jsme zachránili záchranáře Teda jen vytáhli uvízlou sanitku. A od rána sype krásnej prašan. Moc fajn den celkově. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 Dokud tam ty stěrače jsou, tak je to ještě dobrý. presne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 presne...na co by komu byly moje starý stěrače? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 No hele já zas místo vzkazů právě nemám ty stěrače, respektive stěrač, zadní asi někomu vysloveně na tom autě vadil a že je dotyčnému taky k ničemu, když ho ulomí jak kr.tén Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 na co by komu byly moje starý stěrače? ja tiez netusim co bude niekto robit s mojimi, asi krmit svoju debilitu. Este som smejdil po okoli, ci ich nahodou z rozmaru neodhodil. Neodhodil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 ja tiez netusim co bude niekto robit s mojimi, asi krmit svoju debilitu. Este som smejdil po okoli, ci ich nahodou z rozmaru neodhodil. Neodhodil.to bude asi nejakej fetisista. Radej se podívej i do výfuku jestli ti ho nezneuzil ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 To víš, volný železo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 to bude asi nejakej fetisista. Radej se podívej i do výfuku jestli ti ho nezneuzil ? pri takych kalibroch by som sa bal skor o zamky na dverach nez o vyfuk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 Že pořád dostávám zamilovaný vzkazy za stěrač.A copak jsi provedl? Takový vzkaz nebude jen z neopětované lásky... Pořád jsme se nic nedozvěděli. Že by ti to tam dával někdo jen tak z plezíru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 (upraveno) Pořád jsme se nic nedozvěděli. Že by ti to tam dával někdo jen tak z plezíru?no já myslím že mě viděla nějaká kočka co mě tajne miluje. Nebo možná ten blb co stal vedle mě přes čáru a já spěchal k zubaři a neměl čas hledat jiný místo na parkování tak jsem to postavil trochu k němu. Já ve svým chlivku stal dobře ale on asi musel list přes spolujezdce. Stejně si ale myslím že to byla tajná ctitelka co mě miluje ? Upraveno 21. ledna 2016 uživatelem SCIFI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 Stejně si ale myslím že to byla tajná ctitelka co mě miluje ? No když myslíš................ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr10 Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 Třeba by se nenechal....To je dobre . Samovyroba nebo se to nekde prodava? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 Stejně si ale myslím že to byla tajná ctitelka co mě miluje ? No jo, to máš pravdu. Zvlášť když tě tak něžně oslovuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 Ona ví že to mám rád drsně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 Zlatý zamilovaný vzkazy, takhle se řeší konfliktní situace v Rusku: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 Zlatý zamilovaný vzkazy, takhle se řeší konfliktní situace v Rusku: Drsný řešení, ale takovyho aby člověk pohledal. .bohuzel. v dnešní dopravě to stojí taky za to.Některým lidem bych ty řidičáky dal jen na zkousku a pak vzít pokud se neosvědčí .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky