kuncák7 Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2011 Jo , dobrá debata. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2011 http://czech-speedtest.10-fast-fingers.com/ a můj výsledek Co vy, kolik dáte? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2011 člověk tady chvilku není a už o hodně přišel: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/13658-co-me-prave-nastvalo/page__st__5660 no tak u toho jsem se s potěšením bavil ale jinak to co mě opravdu potěšilo bylo toto : http://moto.sport.cz/clanek/188822-loprais-ziskal-skalpy-vsech-ruskych-kamazu-primo-v-jejich-doupeti.html tak jim držím pěsti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2011 Milis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2011 Milis. Tramtadada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 dnes mne zatím nejvíc potěšili linky od mistra Snow na stránky plné super hodinek ,děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 (upraveno) http://czech-speedtest.10-fast-fingers.com/ a můj výsledek Co vy, kolik dáte? :-/ Získali jste 233 bodů, a dosáhli jste pozice 1155 z 2979 v žebříčku zúčastněných. Napsali jste 326 úhozů za minutu dosáhli jste 54 bezchybných slov a napsali jste 1 chybných slovdoc2.doc Upraveno 14. července 2011 uživatelem km.kmk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 (upraveno) taky nic moc Získali jste 279 bodů, a dosáhli jste pozice 589 z 2983 v žebříčku zúčastněných. Napsali jste 358 úhozů za minutu dosáhli jste 61 bezchybných slov a napsali jste 1 chybných slov Kdyby tam aspoň nedávali to blbý Ň A abych nebyl úplně OT, tak mě dneska nepotěšilo zatim vůbec nic. Upraveno 14. července 2011 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 Získali jste 106 bodů, a dosáhli jste pozice 2524 z 2987 v žebříčku zúčastněných. Napsali jste 176 úhozů za minutu dosáhli jste 26 bezchybných slov a napsali jste 2 chybných slov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 To KFL: Ty máš asi v zádech pod poklopem Duracelky, né? Získali jste 125 bodů, a dosáhli jste pozice 2347 z 2991 v žebříčku zúčastněných. Napsali jste 195 úhozů za minutudosáhli jste 30 bezchybných slov anapsali jste 1 chybných slov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 165 bodů. Mě minimálně na polovinu zdržuje čtení z obrazovky. Cokoliv pracovního píšu z hlavy, odnikud nemusím číst. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 Získali jste 177 bodů, a dosáhli jste pozice 1737 z 2994 v žebříčku zúčastněných. Napsali jste 214 úhozů za minutudosáhli jste 35 bezchybných slov anapsali jste 0 chybných slov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 (upraveno) První pokus nula bodů. Protože jsem měl zapnutej caps lock a neuznalo mi to jediný slovo Druhý pokus už byl lepší. Píšu dvěma prsty, takže rychlost nic moc. Získali jste 174 bodů, a dosáhli jste pozice 1791 z 3001 v žebříčku zúčastněných. Napsali jste 258 úhozů za minutudosáhli jste 38 bezchybných slov anapsali jste 2 chybných slov Upraveno 14. července 2011 uživatelem NIGHTinGALE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 První pokus nula bodů. Protože jsem měl zapnutej caps lock a neuznalo mi to jediný slovo Druhý pokus už byl lepší. Píšu dvěma prsty, takže rychlost nic moc. Získali jste 174 bodů, a dosáhli jste pozice 1791 z 3001 v žebříčku zúčastněných. Napsali jste 258 úhozů za minutu dosáhli jste 38 bezchybných slov a napsali jste 2 chybných slov Téda, na dva prsty je to úctyhodnej výkon. Chtěl bych vidět ten cvrkot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 Téda, na dva prsty je to úctyhodnej výkon. Chtěl bych vidět ten cvrkot Za dvacet let používání počítače jsem se propracoval k vražedné rychlosti, ale nenaučil se jich používat více, než jeden na každé ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 Taky jsem se to naucil diky programu : "vsema dvema". Dalsim mojim poznavacim znamenim je , ze tema dvema prstickama do klavesnice strasne mlatim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 Taky jsem se to naucil diky programu : "vsema dvema". Dalsim mojim poznavacim znamenim je , ze tema dvema prstickama do klavesnice strasne mlatim. Nápodobně - jen občas se "opřu" o prostředníček pravé ruky, jinak vše datlové ukazováčky a většinou vyplazený jazyk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 Mě ale strašně, ale strašně potěšil e-mail z Fa Hanák, kde mě oznamují, že Švýcaři nezklamali (viz. opravy a servis: vlákno TH). Mohu se tak plně věnovat mému koníčku i nadále a neztrácet iluze a dobrém chování k zákazníkovy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiříR Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 Moje nové "koule" ( Ball )!! Právě dorazily z anglie a jsou to úžasné hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 (upraveno) Yes!!! (http://czech-speedtest.10-fast-fingers.com/) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 14. července 2011 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky