PepaSFI Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Odesláno 29. února 2016 Leo si to zaslouzil a Ennio taky - je neuveritelna ostuda, ze je to jeho první Oscar (za celozivotni dilo nepocitam). To byly dve svetne stranky vecera. Skoda, ze to nedoslal Sly, ale to uz by bylo asi moc :-) Ten uknouranej "hrhej gay" to dostal, aby bylo ucineno zadost alespoň nejake minorite. A kecy ukrivdenejch cernousku kolem byly megatrapny.no tak holt od příště bude Oscar i paušální, za barvu. Ten Leonardův film jsem ještě neviděl, takže nevím ale Morriconeho hudba ty filmy prostě "dělá". Nějaké vedlejší kategorie dostal Šílený Max, ten film se mi popravdě řečeno, nelíbil. Vlastně je to úplně o ničem a kdyby tam ten Max nebyl tak si toho nikdo nevšimne.
Liqid Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Odesláno 29. února 2016 Vyhrál jsem v soutěži 250 g monzunové kávy už se těším na zásilku
Rudykopalsson Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Odesláno 29. února 2016 gratulace sem tam jsem zachytil tvoje příspěvky v opačném vlákně a mám pocit, že si to zasloužíš:-)
Gustaf Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Odesláno 29. února 2016 Jelikož nejsem tak empatickej, jak si vedení představuje, byl jsem po 8 letech na své pozici kopnut na jinou pozici- výš, míň práce a míň opruzů. Jak se nejen mě ulevilo, hned je ten den slunečnější tož gratulace..a teď budeš prudičem ty
Tondaa73 Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Odesláno 29. února 2016 Slávka bodovala, ty jsi povýšil...to je život...gratuluji. :-)
cortes1990 Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Odesláno 29. února 2016 Dnes 29.2. sa kamosovi sice s dvojmesacnym predstihom narodil syn Blažej ten parchant mi vyfukol datum ktory som planoval pre svojho syna
odjinud Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Odesláno 29. února 2016 I když nějak výkony (přesnost, rezervu nátahu) svých hodinek nesleduju (u těch mých ani není proč :-) ), docela mě potěšilo, že jsem odložil v pátek v 17h moje seiko sarb 033, a že ještě v neděli večer šly. Nakonec se zastavily dnes v 02h, což je solidních 57h což bych do nich tedy neřekl.
Zlý Jabko Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Odesláno 29. února 2016 Nejbrutálnější zkouška do dnešního dne, to jest z dějin správy, zvládnuta na výbornou.Holy fritz!
kuncák7 Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Odesláno 1. března 2016 Všem díky, stále to potěšení nevyprchalo. A ano, po 1.5.2016 zůstane na mém obličeji škleb zadostiučinění, že se bude handrkovat a nervovat někdo další ( i když ze začátku to stejně zůstane vše na mě- zaučit, vysvětlit,... ), ale to přežiju.
Klotzman Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Odesláno 1. března 2016 Se máš... Já dnes dostal akorát pojeb.
Klabrdon Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Odesláno 1. března 2016 Mě dnes potěšil JaRooN, že si na mě vzpoměl. Veřejně mu tímto děkuji :-)
organic Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Odesláno 1. března 2016 Dnes 29.2. sa kamosovi sice s dvojmesacnym predstihom narodil syn Blažej ten parchant mi vyfukol datum ktory som planoval pre svojho syna Blažej byl můj děda, supr jméno...Jo a narodit se 29.2., to pak máš narozky jednou za 4 roky Měl jsem kámoše na koleji s tímhle datem narození.
Návštěvník enrico156 Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Odesláno 1. března 2016 Mě potěšil nákup nové hračky
KFL Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Odesláno 1. března 2016 Mě potěšil nákup nové hračkyGratulace .. dvoulitr, samosvor?
long Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Odesláno 1. března 2016 Gratulace .. dvoulitr, samosvor? Také gratuluji. Vypadá to jako leštěnka!
Návštěvník enrico156 Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Odesláno 1. března 2016 Vůz narozen v DE, jezdil jen po krásných tamních cestách, teď už 101xxx km najeto, stavitelný Bilstein, výfuku BBK, které se dělali přímo pro Mazdu ( na mě moc hlučné, nechám vyřešit co nejdřív ), 2.0 i 118kW, 6kvalt, xenony, dodělávaná audiosoustava BOSE ( pro mě to je jak házet perly sviním ) asi to neocením, xenony.No a samozřejmě samosvor
long Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Odesláno 1. března 2016 Vůz narozen v DE, jezdil jen po krásných tamních cestách, teď už 101xxx km najeto, stavitelný Bilstein, výfuku BBK, které se dělali přímo pro Mazdu ( na mě moc hlučné, nechám vyřešit co nejdřív ), 2.0 i 118kW, 6kvalt, xenony, dodělávaná audiosoustava BOSE ( pro mě to je jak házet perly sviním ) asi to neocením, xenony.No a samozřejmě samosvorHM takže hnus velebnosti.Zdálky leštěnka a zblízka je to pravda. Velká paráda!
Návštěvník LukeD Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Odesláno 1. března 2016 Mě hrozně potěšil tenhle rozhovor s panem psychiatrem a psychoterapeutem Honzákem: http://video.aktualne.cz/dvtv/honzak-xenofobni-propagandu-vede-zeman-nikdo-se-ji-nepostavi/r~d4ce1f88dae811e58a2b0025900fea04/ Klidně bych ho vydržel poslouchat ještě další půl hodinu i více...
Peter78 Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Odesláno 1. března 2016 Me prave potesily tyto fotky.. To je fakt maso http://www.ablogtowatch.com/rolex-milgauss-116400-engraved-madeworn-watch-review/2/
long Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Odesláno 2. března 2016 Že mě žena miluje a tady je důkaz: Psala mi včera žena email, jakou si má koupit kabelku a já ji omylem namísto fotky kabelky, která se mi líbila, poslal fotku mých hodinek a ona odpovídá viz text: Hezké Carrery, pokud se ti líbí, tak si je kup !!! Jsou to hodinky pro Tebe...Odkaz je na celou stránku, ale máš tam tu cherry tašku a jsou tam 3 barevné varianty (černé uši, modré a světlé - ty provázky) Na to ji odpovídám já: Dne 1.3.2016 9:20, Miroslav Simunek napsal(a):> Uši kvůli univerzálnosti a ušpinění asi ty modré a nebo ? Vlastně jsou> pratelné tak je to jedno a koupíš si pak ještě jedny A NEBO ROVNOU> SVĚTLÉ A NEBO OBOJE ???. JEN SI KUP TEN ZAVÍRACÍ VNITŘEK NA ZIP.>> p.s. to jsou ty Tag Heuer Carrera co mám asi čtyři měsíce.> Kovový tah je doma v šuplíku> Mám je na té černé kůži ze žraloka. A odpovídá mi žena zpět: Díky, uši promyslím .....A hodinky jsem si myslela, že jsi mě poslal ty narozeninové ( 50) co si budeš kupovat, to víš jsem trošku neznalá :-( máš jich tolik, že ztrácím přehled, tak, že je opravdu už máš? Jo miluje mně! :-)
Doporučené příspěvky