miccalek Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 Yes!!! (http://czech-speedtest.10-fast-fingers.com/) No ty bláho! Kam se na tě hrabem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 Získali jste 161 bodů, a dosáhli jste pozice 2010 z 3087 v žebříčku zúčastněných. Napsali jste 200 úhozů za minutu dosáhli jste 30 bezchybných slov a napsali jste 0 chybných slov Na dva až tři prsty + čtení z obrazovky docela slušný....teda na mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 Yes!!! A tim se bavíš v práci, nebo doma? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 A tim se bavíš v práci, nebo doma? Večer doma, teď v práci - vyhecoval jsem ostatní kolegy, tak jsme tu asi půl hodinu všichni psali jak idioti . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 Večer doma, teď v práci - vyhecoval jsem ostatní kolegy, tak jsme tu asi půl hodinu všichni psali jak idioti . Programátoři? Kdybyste takhle rychle mastili kód, to by bylo něco.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccalek Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 To KFL: ovšem výsledek máš obdivuhodný. To už je i na soutěžní psaní, řekl bych. Já kdybych se rozkrájel, tak nedosáhnu ani pětistovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 Vy jste pisarky, ne? You reached 111 points, so you achieved position 459182 of 783525 on the ranking listYou type 150 characters per minuteYou have 24 correct words andyou have 0 wrong words Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 Přeci jen mě něco potěšilo. Právě mi volali ze servisu na kočárky, kam jsem dával Teutonii se strženym táhlem, že to v německu neopravili, ale posílaj nám místo toho fungl novej kočár, poslední model. Tomu říkám servis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 to quest987 - mě těší, že jsem Ti udělal radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 (upraveno) Naprosto mě nadchnul, okouzlil a neskutečně potěšil koncert E. Morriconeho v Obecním domě. Bomba! Upraveno 14. července 2011 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrotHell Odesláno 15. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2011 Konečně jsem dostal infoz celnice ať jim dám plnou moc nebo at si vyzvednu hodinky osobně=) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 15. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2011 super ale umím docela rychle vybarvit vokýnko v excelu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 15. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2011 Pises dost pomalu ale bez chyb. Jsi peclivej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 15. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2011 Pises dost pomalu ale bez chyb. Jsi peclivej. čoveče, když nad tím přemýšlím, tak píšu pomalu, jezdím pomalu, jestli já nebudu nějakej zabržděnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 16. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2011 To není tak zlý, na to že píšu všema dvěma a sem tam přidám třetí prst, mám ze sebe radost Získali jste 120 bodů, a dosáhli jste pozice 2965 z 3733 v žebříčku zúčastněných. Napsali jste 154 úhozů za minutu dosáhli jste 26 bezchybných slov a napsali jste 0 chybných slov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmako Odesláno 16. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2011 To je zas bejkárna takhle poránu :-) Získali jste 399 bodů, a dosáhli jste pozice 67 z 3738 v žebříčku zúčastněných.Napsali jste 518 úhozů za minutudosáhli jste 86 bezchybných slov anapsali jste 1 chybných slov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 17. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2011 Mne dnes opět potěšilo, že jsem se v manželovi nespletla: Je to vůl.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 17. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2011 ale fuj....shazuješ i sebe, protože sis ho vzala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 17. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2011 ale fuj....shazuješ i sebe, protože sis ho vzala Ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 17. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2011 Potěšil mne (jako každý rok) krásný katalog Panerai, který mi byl doručen dokonce v neděli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky