Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Návštěvník Zmizík

Axl je namyšlený hovado. Naposled v Praze měli hrát od 21:00 a on odjížděl z hotelu 22:50. Celá hala včetně zbytku kapely na něj čekala. A hodně lidí vracelo lístky. A pak ještě publiku na začátku vyhrožoval, že odjede, když nepřestanou pískat.

Kdyby se Brian uzdravil a potřeboval jsi lístky, ozvi se.

Tak jo, dík. Ale tomu nevěřím, hužel :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Po tříhodinovém boji se mi povedlo zakrátit mesh na želvách na správnou délku a hlavně, aplikovat stěžejku správné velikosti. Tah z Číny, stěžejky z Austrálie, obojí bez poštovnýho, do 14 dní ve schránce. Ten svět je dneska ale malej .... 

Odkaz ke komentáři

Po tříhodinovém boji se mi povedlo zakrátit mesh na želvách na správnou délku a hlavně, aplikovat stěžejku správné velikosti. Tah z Číny, stěžejky z Austrálie, obojí bez poštovnýho, do 14 dní ve schránce. Ten svět je dneska ale malej .... 

Dtto, jen ne na želvy a za cca 15 minut místo 3 hodin. Ty tenčí stěžejky na Seiko z Austrálie jsou super :)

msg-18334-0-08384500-1459368380_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak to je maglajz, ja ted zkracoval mesh na moje Deep Blue a za cca 3 minuty jedna rada...vystipal sem z obou stran kazde ocko a zbytek v podstate vysypal... a tenci stezejky cinan prilozil dokonce 3 ks a jeste prilozil i vystezejkovac s hrotem o presnem prumeru...

Odkaz ke komentáři

Potřebuješ ostrý štípačky. Jinak stěžejky na Seiko jsou trochu věda. Potřebuješ stěžejku se silnějším koncem, Seiko divers mají větší otvory. A origo jsou zároveň silnější, takže neprojdou meshem. Takže tenhle chlapík z Austrálie, je super řešení :)

Odkaz ke komentáři

Krásný to máte kluci. :-)

Mě dnes potěšil kamarád, kterému jsem doporučil cca před rokem, pěkný jednoduchý Seiko 5 takový ty skoro pilotky za 4 ku. A dnes se mi na kávě pochlubil moc fajn chrono Certinama v automatu. Ale prej jsou to definitivní.... :-D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...