Návštěvník Zmizík Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 Axl je namyšlený hovado. Naposled v Praze měli hrát od 21:00 a on odjížděl z hotelu 22:50. Celá hala včetně zbytku kapely na něj čekala. A hodně lidí vracelo lístky. A pak ještě publiku na začátku vyhrožoval, že odjede, když nepřestanou pískat. Kdyby se Brian uzdravil a potřeboval jsi lístky, ozvi se.Tak jo, dík. Ale tomu nevěřím, hužel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 Fiha. A na akych inych koncertoch si este bol? to by bol dlhý zoznam rôznych zanrov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 Jak Kolbenkář převlékl kabátek :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 Po tříhodinovém boji se mi povedlo zakrátit mesh na želvách na správnou délku a hlavně, aplikovat stěžejku správné velikosti. Tah z Číny, stěžejky z Austrálie, obojí bez poštovnýho, do 14 dní ve schránce. Ten svět je dneska ale malej .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 Ty kraaaso, co to mas za mesh? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 Po tříhodinovém boji se mi povedlo zakrátit mesh na želvách na správnou délku a hlavně, aplikovat stěžejku správné velikosti. Tah z Číny, stěžejky z Austrálie, obojí bez poštovnýho, do 14 dní ve schránce. Ten svět je dneska ale malej .... Dtto, jen ne na želvy a za cca 15 minut místo 3 hodin. Ty tenčí stěžejky na Seiko z Austrálie jsou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 Když já jsem si to při zkracování nějak zkroutil či co a pak jsem tam tu stěžejku nemohl na jedný straně nacpat. No byl to porod! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 Tak to je maglajz, ja ted zkracoval mesh na moje Deep Blue a za cca 3 minuty jedna rada...vystipal sem z obou stran kazde ocko a zbytek v podstate vysypal... a tenci stezejky cinan prilozil dokonce 3 ks a jeste prilozil i vystezejkovac s hrotem o presnem prumeru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 Potřebuješ ostrý štípačky. Jinak stěžejky na Seiko jsou trochu věda. Potřebuješ stěžejku se silnějším koncem, Seiko divers mají větší otvory. A origo jsou zároveň silnější, takže neprojdou meshem. Takže tenhle chlapík z Austrálie, je super řešení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 Jojo, štípání bylo v pohodě. Hlavně že se to nakonec podařilo, to mě potěšilo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 Pekneee....musim taky :-D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 Krásný to máte kluci. :-) Mě dnes potěšil kamarád, kterému jsem doporučil cca před rokem, pěkný jednoduchý Seiko 5 takový ty skoro pilotky za 4 ku. A dnes se mi na kávě pochlubil moc fajn chrono Certinama v automatu. Ale prej jsou to definitivní.... :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 ............... . Ale prej jsou to definitivní.... :-D Jasneeee, takty sem si tady koupil uz asi troje definitivni :-D.Nastesti mam ted definitivni Deep Blue Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 Nastesti mam ted definitivni Deep Blue to jsme na tom úplně stejně. Jsem zvedavej komu vydrží dyl :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Definitivní jsou BALLy, mně už drží tuto laťku čtvrtý rok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Definitivní je to, že jednou všichni umřeme.......já s PO-čkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Rada HMP konečné schválila koupi Ďolíčku...to mne potěšilo...poprvé v životě jsem koukal na živý přenos z rady na netu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Lístky na jednoho z brouků pro rodiče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Rada HMP konečné schválila koupi Ďolíčku...to mne potěšilo...poprvé v životě jsem koukal na živý přenos z rady na netu... To si ho Bohemka odkoupí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 To si ho Bohemka odkoupí? Bude v nájmu...Primárně jde ale o to, že Praha souhlasí s koupí, pronájmem i rekonstrukcí, a my dostaneme licenci pro ligu na další ročník... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky