Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tohle patri do sekce humor :) .

Odesláno

Jak se to počítá od čtyřiceti, zase směrem dolů? Protože pokud ano, dnes slavím krásných 39 let :-) Takže na zdraví chlapci, otvírám flašku.

Odesláno

Jak se to počítá od čtyřiceti, zase směrem dolů? Protože pokud ano, dnes slavím krásných 39 let :-) Takže na zdraví chlapci, otvírám flašku.

Vse nej Afri, hodne zdravi a stesti!!!!

Odesláno

Zvladnul jsem zkratit tah na Milgach, aniz bych dojebal sroubky. Ocividne je to lepeny, pac na zavitu byl nakej bordel, ale trefil jsem asi cast tahu, kterou upravoval wizard, takze to slo povolit. Hura!

Odesláno

Tvl všechno nejlepší!!!

A nedělej slečinku. Mé bude letos padesát a mám z toho srandu.:-)

Odesláno

Tvl všechno nejlepší!!!

A nedělej slečinku. Mé bude letos padesát a mám z toho srandu.:-)

Děkuji :-) Slyšel jsem, že po pajzce začíná teprva ten správný pohodový život, tak se tam docela i těším. Doufám, že nekecaj :-)

Odesláno

Děkuji :-) Slyšel jsem, že po pajzce začíná teprva ten správný pohodový život, tak se tam docela i těším. Doufám, že nekecaj :-)

Musis se tam ale dohrabat pres ctyricitku :-). Vse nej woe.

Odesláno

Díkas kluci:-) No abych pravdu řekl, už jsem zažil větší narozeninové párty, s flaškou bílého tady sleduji milionáře, cha cha, to je krach...

Odesláno

Vsechno nej...a neverim tomu,ze tahle(vino a milionar) oslava je posledni Tvych 39. narozenin...minule jsem se pobavil u Tve historky (nabliti do klina a zanet kouli...) - takze ocekavam podobnou story :) :) :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...