SCIFI Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2016 přijde mi jako takovej trotlMe taky ale nesmí se to azepelinovi říkat. Posledne me to stalo Ban.
azeppelin Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2016 Se spíš děsím dne, kdy mi oznámíš, že jsme na stejné vlně. To už by to se mnou bylo opravdu špatné.
AndyAaron Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2016 https://www.youtube.com/watch?v=-8KIKvA-qq8&nohtml5=FalseTak to je pecka. To jsem se vazne pobavil :-)
African Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2016 Jak se to počítá od čtyřiceti, zase směrem dolů? Protože pokud ano, dnes slavím krásných 39 let :-) Takže na zdraví chlapci, otvírám flašku.
tano Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2016 Jak se to počítá od čtyřiceti, zase směrem dolů? Protože pokud ano, dnes slavím krásných 39 let :-) Takže na zdraví chlapci, otvírám flašku.Vse nej Afri, hodne zdravi a stesti!!!!
KFL Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2016 Zvladnul jsem zkratit tah na Milgach, aniz bych dojebal sroubky. Ocividne je to lepeny, pac na zavitu byl nakej bordel, ale trefil jsem asi cast tahu, kterou upravoval wizard, takze to slo povolit. Hura!
Liqid Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2016 A zalepil sis je po zkrácení? Abys ty parádní hodinky ještě někde neztratil.
KFL Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2016 Nezalepil. Tyhle dva sroubky taky nebyly lepeny, jinak bych je nepovolil. A povolit prakticky nesly. Budu to periodicky kontrolovat .
African Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2016 Vse nej Afri, hodne zdravi a stesti!!!!Děkuji, forever young :-)
long Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2016 Jak se to počítá od čtyřiceti, zase směrem dolů? Protože pokud ano, dnes slavím krásných 39 let :-) Takže na zdraví chlapci, otvírám flašku.Tvl všechno nejlepší!!!A nedělej slečinku. Mé bude letos padesát a mám z toho srandu.:-)
African Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2016 Tvl všechno nejlepší!!!A nedělej slečinku. Mé bude letos padesát a mám z toho srandu.:-)Děkuji :-) Slyšel jsem, že po pajzce začíná teprva ten správný pohodový život, tak se tam docela i těším. Doufám, že nekecaj :-)
kuncák7 Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2016 Děkuji :-) Slyšel jsem, že po pajzce začíná teprva ten správný pohodový život, tak se tam docela i těším. Doufám, že nekecaj :-)Musis se tam ale dohrabat pres ctyricitku :-). Vse nej woe.
African Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2016 Díkas kluci:-) No abych pravdu řekl, už jsem zažil větší narozeninové párty, s flaškou bílého tady sleduji milionáře, cha cha, to je krach...
KFL Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2016 Vsechno nej , Milionar good. Aspon te muze tesit, ze ve svym mladickym veku porad nevis odpoved na vsechny otazky .
snake Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2016 Jak se to počítá od čtyřiceti, zase směrem dolů? Protože pokud ano, dnes slavím krásných 39 let :-) Takže na zdraví chlapci, otvírám flašku.Vsechno nej...a neverim tomu,ze tahle(vino a milionar) oslava je posledni Tvych 39. narozenin...minule jsem se pobavil u Tve historky (nabliti do klina a zanet kouli...) - takze ocekavam podobnou story :)
Doporučené příspěvky