Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Jsem z Prahy, fotbalu vůbec nefandím, když hraje Sparta Slavia nic mi nemůže být víc jedno. Na fotbal se mrknu max v hospod? když hraje ČR jako stát proti jinému. Ale tak n?jak kdybych musel říct jeden náš klub, tak tu Bohemku mam prost? nevím proč nejradši. Kousek od Vršovic jsem léta bydlel a jezdil kolem do školy, líbí se mi zelenobílé dresy s vačnatcem a mimoto miluju mentolový Klokanky :D takže se asi dá říct, že jim taky fandim ;)

Odesláno z mého GT-I8200N pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už jsem si to našel na netu. Tak gratuluji, taky mám radost, Bohemka je u mně druhý nejoblíbenější klub.

a kdo je první Honzo? Snad ne Sralta! :cheers:

Povidláček ....... ano,ano

No ta 40 už dávno neplatí,ale je to pěkný dárak.

Upraveno uživatelem vraby
Odkaz ke komentáři

Přijdu domů a manželka zabalený kufr na chodbě, si říkám asi jsem to trochu s tím utrácením za hodinky přepísknul, nic jiného mě nenapadlo protože druhou babu nikde potají nemám :-) A ona ženská zamluvila pěkný hotýlek na celý víkend v příjemné lokalitě, v práci už jsem se zítra omluvil. No ale trošku ve mě hrklo kluci, když mám být upřímný, ženy jsou nevypočítavé stvoření a to bez výjimky :-)

Odkaz ke komentáři

Přijdu domů a manželka zabalený kufr na chodbě, si říkám asi jsem to trochu s tím utrácením za hodinky přepísknul, nic jiného mě nenapadlo protože druhou babu nikde potají nemám :-) A ona ženská zamluvila pěkný hotýlek na celý víkend v příjemné lokalitě, v práci už jsem se zítra omluvil. No ale trošku ve mě hrklo kluci, když mám být upřímný, ženy jsou nevypočítavé stvoření a to bez výjimky :-)

tyvle dobře to máš zařízený...asi si tě chce manželka taky chvilku užít  :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:

Odkaz ke komentáři

Reknu to tady, pac se do prodejnich vlaken - zaplatpanbuh - nekeca.

Potesil me tento pekne zpracovany prodejni inzerat.

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/94911-montblanc-timewalker-chronovoyager-utc/

Tak to také koukám. Spíše jako recenze ale díky popsané historii a fotkám a všemu s velikou šancí na prodej. Dobrá práce!

Odkaz ke komentáři

Afri,, ženský JSOU vypočítavá stvoření...měl jsi napsat (v kontextu tho o čem informuješ) NEVYPOČITATELNÁ stvoření .... :)  JInak gratuluji, já taková překvapení miluju.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...