vraby Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Rada HMP konečné schválila koupi Ďolíčku...to mne potěšilo...poprvé v životě jsem koukal na živý přenos z rady na netu... Dobrá zpráva,také potěšilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Už jsem si to našel na netu. Tak gratuluji, taky mám radost, Bohemka je u mně druhý nejoblíbenější klub. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Jsem z Prahy, fotbalu vůbec nefandím, když hraje Sparta Slavia nic mi nemůže být víc jedno. Na fotbal se mrknu max v hospod? když hraje ČR jako stát proti jinému. Ale tak n?jak kdybych musel říct jeden náš klub, tak tu Bohemku mam prost? nevím proč nejradši. Kousek od Vršovic jsem léta bydlel a jezdil kolem do školy, líbí se mi zelenobílé dresy s vačnatcem a mimoto miluju mentolový Klokanky takže se asi dá říct, že jim taky fandim Odesláno z mého GT-I8200N pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 (upraveno) Už jsem si to našel na netu. Tak gratuluji, taky mám radost, Bohemka je u mně druhý nejoblíbenější klub.a kdo je první Honzo? Snad ne Sralta! Povidláček ....... ano,ano No ta 40 už dávno neplatí,ale je to pěkný dárak. Upraveno 31. března 2016 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Přijdu domů a manželka zabalený kufr na chodbě, si říkám asi jsem to trochu s tím utrácením za hodinky přepísknul, nic jiného mě nenapadlo protože druhou babu nikde potají nemám :-) A ona ženská zamluvila pěkný hotýlek na celý víkend v příjemné lokalitě, v práci už jsem se zítra omluvil. No ale trošku ve mě hrklo kluci, když mám být upřímný, ženy jsou nevypočítavé stvoření a to bez výjimky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radouz Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Tohle! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Mě potěšil jeden verdikt k lidovému domu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Mě potěšil jeden verdikt k lidovému domu ...jj... ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Přijdu domů a manželka zabalený kufr na chodbě, si říkám asi jsem to trochu s tím utrácením za hodinky přepísknul, nic jiného mě nenapadlo protože druhou babu nikde potají nemám :-) A ona ženská zamluvila pěkný hotýlek na celý víkend v příjemné lokalitě, v práci už jsem se zítra omluvil. No ale trošku ve mě hrklo kluci, když mám být upřímný, ženy jsou nevypočítavé stvoření a to bez výjimky :-)tyvle dobře to máš zařízený...asi si tě chce manželka taky chvilku užít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Přijdu domů a...Nojo, good woman is hard to find! Gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Myslím, že tady už vůbec nejde o mě, ale spíš o ty malý čerty :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Dnešní koncert Trabandu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Reknu to tady, pac se do prodejnich vlaken - zaplatpanbuh - nekeca.Potesil me tento pekne zpracovany prodejni inzerat.http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/94911-montblanc-timewalker-chronovoyager-utc/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Reknu to tady, pac se do prodejnich vlaken - zaplatpanbuh - nekeca.Potesil me tento pekne zpracovany prodejni inzerat.http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/94911-montblanc-timewalker-chronovoyager-utc/Tak to také koukám. Spíše jako recenze ale díky popsané historii a fotkám a všemu s velikou šancí na prodej. Dobrá práce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 (upraveno) Africane, zase jsi me rozesmal. Diky. A gratuluji k manzelce Mel bys ji taky koupit novy hodinky. Upraveno 31. března 2016 uživatelem little_w Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Africane, zase jsi me rozesmal. Diky. A gratuluji k manzelce Mel bys ji taky koupit novy hodinky. Proč jí ? Spíš sobě za odměnu, že si ji tak dobře vybral................ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 No, už mě také prolétl jednou a to docela blízko květináč kolem hlavy, Italské kořeny holka nezapře Ale je pravda, že jsme v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 (upraveno) netradicny dar, ale naozaj ma potesil Upraveno 1. dubna 2016 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Přijdu domů a manželka zabalený kufr na chodbě, si říkám asi jsem to trochu s tím utrácením za hodinky přepísknul, nic jiného mě nenapadlo protože druhou babu nikde potají nemám :-) A ona ženská zamluvila pěkný hotýlek na celý víkend v příjemné lokalitě, v práci už jsem se zítra omluvil. No ale trošku ve mě hrklo kluci, když mám být upřímný, ženy jsou nevypočítavé stvoření a to bez výjimky :-)Afri,, ženský JSOU vypočítavá stvoření...měl jsi napsat (v kontextu tho o čem informuješ) NEVYPOČITATELNÁ stvoření .... JInak gratuluji, já taková překvapení miluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky