bobi Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2016 Afri,připojuji se též a přeji všechno nejlepší ...
African Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2016 Děkuji :-) No tak s tou mojí hlavou dávám vždycky první tři otázky a pak už stresuji. Ale ten Vašut tam je stejně divnej, než dopov? otázku, tak já už nevím na co se ptal. Je to takový velmi zajímavý člověk...
JaRooN Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2016 Afri, ty ještě nespíš po pracovně probdělé noci? Všechno nej chlape!
African Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2016 Díky kluci :-) Kdepak, nespím, jak bych mohl, vždyť mám birthday. Hop, hop, hop...
mAra_ Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2016 Všechno nej. Dám si s tebou virtuálního panáka.
little_w Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2016 Hele, Africane, chtel jsem se pripojit ke gratulantum, ale koukam ze kecas. V profilu mas narozky 31.12.1977... No ale jestli teda keca profil, tak se pridavam a gratuluji. Petasedmdesat je dobrej rocnik
straspol Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2016 (upraveno) Afri, přeju všechno nejlepší, štěstí, zdraví, a hlavně si prosím Tě neblij do rozkroku !! Edit : Sááákryš, já myslel že budu první... Upraveno 6. dubna 2016 uživatelem straspol
Frostie Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2016 Afri, pevné zdraví a hodně štěstí při zdolávání hor!
Maxel Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2016 Přidávám se ke gratulantům, všechno NEJ Afri!
African Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2016 Díky kluci, kdepak dneska se blít do rozkroku nebude :-) Frostie, na stole mám interiář na Dachstein, jupí, tak se uvidí. Pupíček roste a to vůbec nepapám, možná to víno, prý je také hodně kalorické.
Waya03 Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2016 Dneska jsem poprvé po letech rozjel Tátovu starou Babettu 207 z roku 1978. Mopedová sezóna začala!
JaRooN Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2016 ...na stole mám interiář na Dachstein...Byl jsem tam kouknout před 14 dny. Hezký kopeček
Filip.J Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2016 Podelim sa o moju velikansku radost, narodil sa mi syn Gratuluji a přeju zdraví celé rodině! Jak se to počítá od čtyřiceti, zase směrem dolů? Protože pokud ano, dnes slavím krásných 39 let :-) Takže na zdraví chlapci, otvírám flašku.Taky gratuluju - slyšel jsem, že život prý začíná ve čtyřiceti. Tak to nevím nevím, co tebe ještě čeká
kuncák7 Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2016 Díky kluci, kdepak dneska se blít do rozkroku nebude :-) Frostie, na stole mám interiář na Dachstein, jupí, tak se uvidí. Pup..ek roste a to vůbec nepapám, možná to víno, prý je také hodně kalorické.Pak zas poreferuj z vyletu. A neco hodinkoveho by to chtelo,na oslavu.
Návštěvník YPO Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2016 kuncaku wole ..... ze te vidim ..... v utery sem rozbil zrcatko o prenosnou DZ na Vrsovicky...... cislo uctu ti poslu v sz
mondeo2 Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2016 (upraveno) Jak se to počítá od čtyřiceti, zase směrem dolů? Protože pokud ano, dnes slavím krásných 39 let :-) Takže na zdraví chlapci, otvírám flašku. Takže protože jsem byl fčera mimo tak Ti popřeju dnes - Máš 40 vole !!! Jo a přeji ti také dobré ráno...........neboj bude i líp nebo hůř ? No teď přesně nevím, něco si vyber............. A jak píše Long padesátka se blíží...............potichu ale jistě, na mě bude číhat už příští rok.Tak doufám, že sis to fčera u toho milionáře hezky užil. Upraveno 7. dubna 2016 uživatelem mondeo2
Daemonultimate Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2016 Taky gratuluju - slyšel jsem, že život prý začíná ve čtyřiceti.Život začíná když v pátek děti a manželka odjedou na víkend ke tchýni A samo taky gratulace Afrimu, to je mládí plný ideálů
African Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2016 Děkuji kluci za všechny gratulace O rok starší a jede se dál Dneska ráno mi ukazoval kluk na prstech kolik mu je roků a chtěl abych mu ukázal kolik je mě, když to viděl, smutně mě pohladil a řekl, ty jsi ale chudák táto. Jsem si málem ucvrknul
Doporučené příspěvky