Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Dnes po casu od pul osme rano do ctyr odpoledne stravenem ve vlaku jsem dorazil do Postupimi. Udelal jsem to jako obvykle, tedy doma si nasel svuj penzion na guugl.maps, abych se zhruba zorientoval, a naplanoval si, ze si poridim mapu pri prijezdu na nadrazi a uz nejak dojdu/dojedu na misto. Tady na nadrazi meli jen jednu dost tragickou mapku, na ktere byl jen stred mesta, tak jsem po pameti odhadl smer a vyrazil. Mezitim se setmelo a ja nakonec dosel az na okraj zminene mapky. No, ale hlavni je umet si poradit. Tak jsem se zastavil u skupinky duchodcu a ptal se na cestu. Dozvedel jsem se, ze jsem to ponekud netrefil a ze bych musel jit pomerne velkej kus navic po neosvetlene ceste. Ale pan mi nabidl, ze me zaveze (autem to byla chvile), protoze ani bus tam z toho mista nejede. Udelal mi obrovskou radost, timto mu dekuji! Mozna bych mohl i pridat neco do vlakna, "co vas prave nastvalo". Postupim se mi zatim vubec nelibi a moc se mi sem na ty dva tejdny jet nechtelo. No kazdopadne tahle dost mozna moje posledni akademicka pracovni cesta zacina zajimave. Uz aby bylo rano, az budu pracovat, hned bude veseleji. Jdu vybalit kufr...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes po casu od pul osme rano do ctyr odpoledne stravenem ve vlaku jsem dorazil do Postupimi. Udelal jsem to jako obvykle, tedy doma si nasel svuj penzion na guugl.maps, abych se zhruba zorientoval, a naplanoval si, ze si poridim mapu pri prijezdu na nadrazi a uz nejak dojdu/dojedu na misto. Tady na nadrazi meli jen jednu dost tragickou mapku, na ktere byl jen stred mesta, tak jsem po pameti odhadl smer a vyrazil. Mezitim se setmelo a ja nakonec dosel az na okraj zminene mapky. No, ale hlavni je umet si poradit. Tak jsem se zastavil u skupinky duchodcu a ptal se na cestu. Dozvedel jsem se, ze jsem to ponekud netrefil a ze bych musel jit pomerne velkej kus navic po neosvetlene ceste. Ale pan mi nabidl, ze me zaveze (autem to byla chvile), protoze ani bus tam z toho mista nejede. Udelal mi obrovskou radost, timto mu dekuji! Mozna bych mohl i pridat neco do vlakna, "co vas prave nastvalo". Postupim se mi zatim vubec nelibi a moc se mi sem na ty dva tejdny jet nechtelo. No kazdopadne tahle dost mozna moje posledni akademicka pracovni cesta zacina zajimave. Uz aby bylo rano, az budu pracovat, hned bude veseleji. Jdu vybalit kufr...

no trošku jsi mě překvapil že se Ti Postupim vůbec nelíbí. Bydlím 10km od Postupimi, je pravda že na první pohled nic moc, ale má úžasnou atmosféru, je to studentský město kde se většina lidí pohybuje na kole, navíc je tu spoustu úžasných pamětihodností jako Sanssouci, most kde si západ s východem vyměňoval špióny (dobrej tip pro majitele "bondovek" :smile_anim: ) a samozřejmě Cecilienhof kde se podepisovala Postupimská dohoda. Zkus dát Postupimi ještě šanci. Upraveno uživatelem sta
Odkaz ke komentáři

no trošku jsi mě překvapil že se Ti Postupim vůbec nelíbí. Bydlím 10km od Postupimi, je pravda že na první pohled nic moc, ale má úžasnou atmosféru, je to studentský město kde se většina lidí pohybuje na kole, navíc je tu spoustu úžasných pamětihodností jako Sanssouci, most kde si západ s východem vyměňoval špióny (dobrej tip pro majitele "bondovek" :smile_anim: ) a samozřejmě Cecilienhof kde se podepisovala Postupimská dohoda. Zkus dát Postupimi ještě šanci.

Urcite dam, byla by skoda hned na mesto zanevrit. Jen jsem prijel rozlamanej po ceste vlakem a z mesta jsem prakticky nic nevidel, protoze hned byla tma :). Spis to bylo celkovy moje rozpolozeni z toho, ze se mi sem moc nechtelo. Uz to ze me trochu spadlo, myslim, ze to bude ok. Jestli bydlis takhle blizko, mohli bychom nekdy skocit na ein paar Bier vom Fass :), ja tu jsem do 27. listopadu.
Odkaz ke komentáři

Nad Práglem se line modro-oranžová záře, tato hláška potěší nás z venkova:

:shit: "V Praze vládl Bém, psychiatr. Bylo to na hlavu. Teď má vládnout Svoboda, gynekolog. No comment." :shit:

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/lide-na-facebooku-uz-svolavaji-demonstraci-proti-koalici-ods-a-cssd-1fp-/domaci.asp?c=A101116_143951_praha-zpravy_ab

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...