Chorche Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2010 Také krásný den, přímo vybízející k tomu, jít se proběhnout. A ještě větší radost mi udělalo, že z lesa už zmizelo těch 10 pytlů s bordelem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2010 Neuvěřitelný počasí, projížďka na mašině, procházka po městě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2010 V rámci kondice jsem přemístil v lese 10 pytlů s bordelem o pár metrů dál, pořád tam kolem běhá nějaký maník a hrozně při tom nadává, tak jsem mu chtěl udělat radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2010 V rámci kondice jsem přemístil v lese 10 pytlů s bordelem o pár metrů dál, pořád tam kolem běhá nějaký maník a hrozně při tom nadává, tak jsem mu chtěl udělat radost. A respekt ! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2010 Pocasiiiii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2010 Dnes po casu od pul osme rano do ctyr odpoledne stravenem ve vlaku jsem dorazil do Postupimi. Udelal jsem to jako obvykle, tedy doma si nasel svuj penzion na guugl.maps, abych se zhruba zorientoval, a naplanoval si, ze si poridim mapu pri prijezdu na nadrazi a uz nejak dojdu/dojedu na misto. Tady na nadrazi meli jen jednu dost tragickou mapku, na ktere byl jen stred mesta, tak jsem po pameti odhadl smer a vyrazil. Mezitim se setmelo a ja nakonec dosel az na okraj zminene mapky. No, ale hlavni je umet si poradit. Tak jsem se zastavil u skupinky duchodcu a ptal se na cestu. Dozvedel jsem se, ze jsem to ponekud netrefil a ze bych musel jit pomerne velkej kus navic po neosvetlene ceste. Ale pan mi nabidl, ze me zaveze (autem to byla chvile), protoze ani bus tam z toho mista nejede. Udelal mi obrovskou radost, timto mu dekuji! Mozna bych mohl i pridat neco do vlakna, "co vas prave nastvalo". Postupim se mi zatim vubec nelibi a moc se mi sem na ty dva tejdny jet nechtelo. No kazdopadne tahle dost mozna moje posledni akademicka pracovni cesta zacina zajimave. Uz aby bylo rano, az budu pracovat, hned bude veseleji. Jdu vybalit kufr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2010 (upraveno) Dnes po casu od pul osme rano do ctyr odpoledne stravenem ve vlaku jsem dorazil do Postupimi. Udelal jsem to jako obvykle, tedy doma si nasel svuj penzion na guugl.maps, abych se zhruba zorientoval, a naplanoval si, ze si poridim mapu pri prijezdu na nadrazi a uz nejak dojdu/dojedu na misto. Tady na nadrazi meli jen jednu dost tragickou mapku, na ktere byl jen stred mesta, tak jsem po pameti odhadl smer a vyrazil. Mezitim se setmelo a ja nakonec dosel az na okraj zminene mapky. No, ale hlavni je umet si poradit. Tak jsem se zastavil u skupinky duchodcu a ptal se na cestu. Dozvedel jsem se, ze jsem to ponekud netrefil a ze bych musel jit pomerne velkej kus navic po neosvetlene ceste. Ale pan mi nabidl, ze me zaveze (autem to byla chvile), protoze ani bus tam z toho mista nejede. Udelal mi obrovskou radost, timto mu dekuji! Mozna bych mohl i pridat neco do vlakna, "co vas prave nastvalo". Postupim se mi zatim vubec nelibi a moc se mi sem na ty dva tejdny jet nechtelo. No kazdopadne tahle dost mozna moje posledni akademicka pracovni cesta zacina zajimave. Uz aby bylo rano, az budu pracovat, hned bude veseleji. Jdu vybalit kufr... no trošku jsi mě překvapil že se Ti Postupim vůbec nelíbí. Bydlím 10km od Postupimi, je pravda že na první pohled nic moc, ale má úžasnou atmosféru, je to studentský město kde se většina lidí pohybuje na kole, navíc je tu spoustu úžasných pamětihodností jako Sanssouci, most kde si západ s východem vyměňoval špióny (dobrej tip pro majitele "bondovek" ) a samozřejmě Cecilienhof kde se podepisovala Postupimská dohoda. Zkus dát Postupimi ještě šanci. Upraveno 14. listopadu 2010 uživatelem sta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2010 potesilo ma ze tatu potesili nove RADO ceramica (akozto 10 rokov nenosi hodinky a tieto mal na ruke aj ked spal ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2010 potesilo ma ze tatu potesili nove RADO ceramica (akozto 10 rokov nenosi hodinky a tieto mal na ruke aj ked spal ) Tak to je krásný důvod radosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 15. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2010 Na Slovensku mají skoro tak hloupé poslance jako máme my, možná ještě hloupější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 15. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2010 to bude najskor tym ze zabudli povod slova poslanec, v slove poslanie Na Slovensku mají skoro tak hloupé poslance jako máme my, možná ještě hloupější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 15. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2010 no trošku jsi mě překvapil že se Ti Postupim vůbec nelíbí. Bydlím 10km od Postupimi, je pravda že na první pohled nic moc, ale má úžasnou atmosféru, je to studentský město kde se většina lidí pohybuje na kole, navíc je tu spoustu úžasných pamětihodností jako Sanssouci, most kde si západ s východem vyměňoval špióny (dobrej tip pro majitele "bondovek" ) a samozřejmě Cecilienhof kde se podepisovala Postupimská dohoda. Zkus dát Postupimi ještě šanci. Urcite dam, byla by skoda hned na mesto zanevrit. Jen jsem prijel rozlamanej po ceste vlakem a z mesta jsem prakticky nic nevidel, protoze hned byla tma . Spis to bylo celkovy moje rozpolozeni z toho, ze se mi sem moc nechtelo. Uz to ze me trochu spadlo, myslim, ze to bude ok. Jestli bydlis takhle blizko, mohli bychom nekdy skocit na ein paar Bier vom Fass , ja tu jsem do 27. listopadu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexa Odesláno 15. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2010 (upraveno) jednoznacne Horhe,velmi ochotny,vstricny a spolehlivy,pomohl mi s koupí hodinek,objednal,preposlal,zaplatil- timto velike podekovani-myslim vzorovy priklad fair jednani zde na foru- Děkuji Horhe Upraveno 15. listopadu 2010 uživatelem lexa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 15. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2010 jednoznacne Horhe,velmi ochotny,vstricny a spolehlivy,pomohl mi s koupí hodinek,objednal,preposlal,zaplatil- timto velike podekovani-myslim vzorovy priklad fair jednani zde na foru- Děkuji Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 15. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2010 mna dnes vazne potesilo ze som po 4 rokoch stretol policajta s rozumom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 16. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2010 ...že jsem dělal předsedu jedné odborné konference a mezi mé povinnosti mimo vlastní referát a glosování ostatních referátů patřilo hlídat čas. Takže poprvé jsem zíral na hodinky často a přitom za všeobecného pochopení. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 16. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2010 instant v tomhle vlakne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 16. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2010 Na Slovensku mají skoro tak hloupé poslance jako máme my, možná ještě hloupější Niektorí by zaslúžili zmeniť v slove poslanci l na r. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 16. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2010 Říkám kolegovi v práci (po vydařeném včerejšku) "dneska mám fakt radost" a on, naprosto samozřejmě, kouká na mé zápěstí a ptá se "ukaž?" (očekávaje nové hodinky) asi mám problém..... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 16. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2010 Nad Práglem se line modro-oranžová záře, tato hláška potěší nás z venkova: "V Praze vládl Bém, psychiatr. Bylo to na hlavu. Teď má vládnout Svoboda, gynekolog. No comment." Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/lide-na-facebooku-uz-svolavaji-demonstraci-proti-koalici-ods-a-cssd-1fp-/domaci.asp?c=A101116_143951_praha-zpravy_ab Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky