Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Předevčírem se mi zlomil F.Dick a včera jsem si už koupil Red Spirit a jen tak jsem napsal na noze.cz že mám od nich nůž až asi 5 let a bez faktury a že jestli se výrobce nechce kouknout jestli nebyl vadný materiál protože na zlomu jde vidět rezavá část. Ráno přišla odpověď ve stylu veliká omluva za nepříjemnosti a že ať dopravím nůž na firmu že mi ho hned vymění za nový. Cumel jsem jak puk a zajel tam a krásná brunetka mi ho s úsměvem vyměnila. Tohle je jednání. Už nikdy nekoupím žádný nůž jinde než na noze.cz

post-24237-0-91210500-1480021918_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Předevčírem se mi zlomil F.Dick a včera jsem si už koupil Red Spirit a jen tak jsem napsal na noze.cz že mám od nich nůž až asi 5 let a bez faktury a že jestli se výrobce nechce kouknout jestli nebyl vadný materiál protože na zlomu jde vidět rezavá část. Ráno přišla odpověď ve stylu veliká omluva za nepříjemnosti a že ať dopravím nůž na firmu že mi ho hned vymění za nový. Cumel jsem jak puk a zajel tam a krásná brunetka mi ho s úsměvem vyměnila. Tohle je jednání. Už nikdy nekoupím žádný nůž jinde než na noze.cz

krásná brunetka a ty nafotíš kudlu, kam ten svět spěje...

Odkaz ke komentáři

krásná brunetka a ty nafotíš kudlu, kam ten svět spěje...

rudy jsem to četl jako "krásná brunetka a ty nefotíš kun.u ..." :)

jinak před časem jsem si tady stěžoval že mi dovezli z xxxlutz roztrženou sedačku. po dvou týdnech přijel borec že to opraví a udělal ještě větší díru s tím že to nejde a odjel. od té doby nic ticho. tak jsem tam psal a odpověď že moje nová sedačka se právě impregnuje. jo nějak se mi daří. asi se něco posere brzo :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...