Rudykopalsson Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2016 Přesně, to je sada na atomový kryt... nejspíš udělal skladník někde chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2016 siwi: pohospodovej hlad nezná časové omezení to by hladová okna zkrachovala... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2016 Soused teda volal, že mi přivezli bunkr. Nás z vesnice prostě vždycky natáhnou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2016 On to vlastně ani není bunkr, ony to jsou ty ztracené díly tunelu Blanka..................proto ho tak dlouho nemohli zkolaudovat, bo museli vyrobit nové............... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2016 Dlouho jsem premyslel kam to dat - ale dam to sem, protoze me tesi ze muzu s klidem obcas vyhodit nejake jidlo do popelnice, protoze se snad najde nekdo kdo si ho vytahne a pochutna si na nem: http://zpravy.idnes.cz/dumpster-diving-v-praze-0ss-/domaci.aspx?c=A161124_114028_domaci_zt (... debil!) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2016 Makro, uherák Pick za 401,- Kč kilo vč. DPH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2016 Předevčírem se mi zlomil F.Dick a včera jsem si už koupil Red Spirit a jen tak jsem napsal na noze.cz že mám od nich nůž až asi 5 let a bez faktury a že jestli se výrobce nechce kouknout jestli nebyl vadný materiál protože na zlomu jde vidět rezavá část. Ráno přišla odpověď ve stylu veliká omluva za nepříjemnosti a že ať dopravím nůž na firmu že mi ho hned vymění za nový. Cumel jsem jak puk a zajel tam a krásná brunetka mi ho s úsměvem vyměnila. Tohle je jednání. Už nikdy nekoupím žádný nůž jinde než na noze.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2016 SCIFI: super happy end...podobne zkusenosti mam s karimatkou Thermarest...taky vymenili bez faktury za novou a ani sem ji nekupoval u nich...Jsou zkratka jeste slusni vyrobci / prodejci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2016 Pane jo... Asi nejakej slusnej oddil! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolonada2 Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2016 Tesime me, ze nekomu udelaj radosthttp://www.jomashop.com/invicta-watch-18561.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2016 Tesime me, ze nekomu udelaj radosthttp://www.jomashop.com/invicta-watch-18561.htmlHaha, si v zlom vlakne. Toto patri do vlakna Humor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2016 Pick ... DickHele rym!To me potesilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2016 Předevčírem se mi zlomil F.Dick a včera jsem si už koupil Red Spirit a jen tak jsem napsal na noze.cz že mám od nich nůž až asi 5 let a bez faktury a že jestli se výrobce nechce kouknout jestli nebyl vadný materiál protože na zlomu jde vidět rezavá část. Ráno přišla odpověď ve stylu veliká omluva za nepříjemnosti a že ať dopravím nůž na firmu že mi ho hned vymění za nový. Cumel jsem jak puk a zajel tam a krásná brunetka mi ho s úsměvem vyměnila. Tohle je jednání. Už nikdy nekoupím žádný nůž jinde než na noze.cz krásná brunetka a ty nafotíš kudlu, kam ten svět spěje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 krásná brunetka a ty nafotíš kudlu, kam ten svět spěje... rudy jsem to četl jako "krásná brunetka a ty nefotíš kun.u ..." jinak před časem jsem si tady stěžoval že mi dovezli z xxxlutz roztrženou sedačku. po dvou týdnech přijel borec že to opraví a udělal ještě větší díru s tím že to nejde a odjel. od té doby nic ticho. tak jsem tam psal a odpověď že moje nová sedačka se právě impregnuje. jo nějak se mi daří. asi se něco posere brzo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 Dneska jsem udělal úřednickou zkoušku, tak to zapíjím.Naprostá pakárna, ale bohužel se dneska bez ní člověk ve st.správě nehne (resp. bych i byl odejit). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 Behem neceleho roku podruhe - uz se tesiiiiiim! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 rudy jsem to četl jako "krásná brunetka a ty nefotíš kun.u ..." :-) I tak se dá. Tvá léty prověřená balící technika? Slečno, promiňte, ale dost se mi líbíte, mohl bych vám vyfotit kun.u?:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janobo Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 Behem neceleho roku podruhe - uz se tesiiiiiim!dnes na ticketportali obrovske cakacky... a uz hlasia vypredane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 (upraveno) Hmmm, Rammstein uz je vyprodany, tak to me sere. Tak asi sup do toho druheho vlakna edit: kdyby mel nekdo jednu vstupenku navic a chtel se ji zbavit, tak dejte vedet prosim! Upraveno 25. listopadu 2016 uživatelem MadButcher Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 Behem neceleho roku podruhe - uz se tesiiiiiim!Tak se tam potkáme :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky