Mareka01 Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2016 (upraveno) Na ČT 1 běží Nenapravitelný s Belmondem a manželka po pár minutách filmu konstatovala: "Hele, taky má nějakě pěkné hodinky..."Že by začínající chronobundus? Upraveno 3. prosince 2016 uživatelem Mareka01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2016 Hodinky se mi zkoumat nechce, ale vyslech obzalovaneho na policejni stanici me dostal: "Takze vy jste znasilnil vasi sestru, kdyz byla na mol opila, a tehotna s vasim otcem?" Jinak dokonaly dabing! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2016 Taky si to užívám. Tahle doba měla své kouzlo... tedy na té druhé straně železné opony... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2016 Jeden z mych nejoblibenejsich filmu . Belmondo na vrcholu a dabing s prekladem 1*. Miluju kuratorky rozhovor v dalsi scene v kanclu...neco ve smyslu "Tak manzel prisel, najedl se a pak vas zmlatil pohrabacem. A co cekate? Chlap potrebuje po praci upustit paru.." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2016 Vyzkoušel jsi všechno? ....jo všechno......a co kdybys jí namlátil...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2016 topím. Dneska jsem připojil vzduch a komín a hned jsem to musel zapálit.Obložím zítra až vychladne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2016 Super Davide,teplo od krbu je úplně něco jiného.Vždy když jsem u ségry,tak se nahřívám jak kocour na střeše :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2016 topím. Dneska jsem připojil vzduch a komín a hned jsem to musel zapálit.Obložím zítra až vychladneSuper, chvalim :-). Koukat do ohne je lepsi jak cumet na bednu. A ten pocit z tepelny pohody je taky fajnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2016 (upraveno) Pěkné,jen ten košík je velmi blízko :-) A pod kamny má být buď plech či alespoň keramická podlaha. Upraveno 4. prosince 2016 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2016 Pěkné,jen ten košík je velmi blízko :-) A pod kamny má být buď plech či alespoň keramická podlaha.Diky. Kosik je pudorysu obdelnikoveho, takze kdyz zapalujeme, staci ho pootocit o 90 stupnu a vse je ok. Pod kamny je sklenena deska (ve spodnim levem rohu fotky je videt hrana). Mi to prijde hezci, nez kombinovat parkety s dlazbou nebo tam davat plech. Ale vkus je vec kazdeho soudruha, to respektuju ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2016 V pohodě,skleněné desky jsem si nevšiml,chtěl jsem jen připomenout obecné zásady,aby nedošlo k nějakým nepříjemnostem v čase předvánočním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2016 Pěkný to máte kluci a hlavně je z toho super teplíčko :-) My kamna radši dali pryč kvůli dětem, ale hned jak dostanou rozum, jdou hned zpět do baráku. Jinak mě dnes potěšila příjemně strávená neděle na horách. Lidé už mají nákupní horečku asi, protože bylo všude prázdno, pohoda :-) Akorát ráno na rentgen, nějak jsem si rozbil prst... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2016 Fotka krize je uzasna ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2016 Fotka krize je uzasna ;-)Námraza dělá divy, pomník kluků z horské služby byl také pěkně nasvícený.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2016 Pěkné fotky.Afriko,kolik tam toho sněhu vlastně je?Vypadá to ,že zatím asi nic moc,že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2016 Děkuji :-) Jinak sněhu jak píšeš, je tam prdlajz, pár cm, bude lépe.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2016 Diky. Kosik je pudorysu obdelnikoveho, takze kdyz zapalujeme, staci ho pootocit o 90 stupnu a vse je ok. Pod kamny je sklenena deska (ve spodnim levem rohu fotky je videt hrana). Mi to prijde hezci, nez kombinovat parkety s dlazbou nebo tam davat plech. Ale vkus je vec kazdeho soudruha, to respektuju ;-) jj pod krbovkama máme taky sklo a super. Afri,já kvůli dětem koupil tu ohrádky ke krbu, aby k nim nelezly a je klid. Btw, moc hezky fotky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2016 jj pod krbovkama máme taky sklo a super. Afri,já kvůli dětem koupil tu ohrádky ke krbu, aby k nim nelezly a je klid. Btw, moc hezky fotky... Dík, já vím ale když ty naše torpéda Necháš je vždycky pět minut o samotě a je nějáký průšvih, ještě krb do toho..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2016 (upraveno) Omluva za double....tak aspoň fotečka z vesmíru pro hezký den Upraveno 5. prosince 2016 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2016 Vánoce se ponesou v duchu bez zlomenin Naražená, natáhlá šlacha, pět dní a jsem cajk.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky