Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zmizík a jeho prodejní inzerát. Nejenže se stará vo to aby kupující neměl hlad, ale ješte mu dá i peníze.......................to je vzácný člověk ten Zmizík....... :clap:............. :lol2: ... :lol2:

Dobří lidé ještě existují, není vše ztraceno !

Co? Kde? Já to přehlíd a nenacházím.

Návštěvník YPO
Odesláno

eště chvilku si z něj budete dělat prdel a udělá z nich popelník ... rači to někdo kupte ..... dokut je čas

Odesláno

Som dosiel domov a pri plote parkuje auto SPP (plynari). A chlapik mi nieco kuti v tej skrinke kde je plynomer. Tak vravim, "reku co sa deje, robite odpocet alebo nebodaj unika plyn ?". Chlapik na to, "ale neee, secko je v poradku. Mna sem poslali nasi obchodnici, aby som to tu kukol, lebo je tu podozrivo nizka spotreba plynu, ci tu neni nejaky odrb. Ale mate to v poradku, secko je jak ma byt. "

Takze zateplenie neni zbytocne a solarne panely na ohrev vody su neni zbytocne.

Odesláno

Před chvílí jsem šel vyvenčit psa, jdeme po ulici a najednou nad námi něco neslyšně prolétne vzduchem a usadí se to na stromě. Jdu pár metrů k tomu blíž a... a na starý kolena poprvé vidím v životě sovu. Celkem mě překvapilo, že to je celkem velkej pták. Pak odlítla.

Odesláno

Ne ne. Fakt sova. To je něco jako když v Praze vidíte na ulici Dejdara. Wow

Odesláno (upraveno)

mne minule sestra pisala, ze im sova spala na balkone. Proste zazitok. 

O par dni mi zas pisala, ze im dymi zle komin. Vysli na strechu a nasli v nom zastrcenu sovu. 

Opat zazitok. 

post-4368-0-88848800-1487114071_thumb.jpg

ale vlastne som do chcel dat do vlakna nastvalo. 

Upraveno uživatelem People
Odesláno

Před chvílí jsem šel vyvenčit psa, jdeme po ulici a najednou nad námi něco neslyšně prolétne vzduchem a usadí se to na stromě. Jdu pár metrů k tomu blíž a... a na starý kolena poprvé vidím v životě sovu. Celkem mě překvapilo, že to je celkem velkej pták. Pak odlítla.

Výška v sedé asi půl metru?

Odesláno

Tedy potesilo mne to davno a vlastne mne to tesi casto a porad, ale zrovna si na nem pochutnavam, tak se musim podelit. 

Mam rad (mimo jine) syr hermelin (s ruznymi prichutemi), tvaruzky, Romadur, atd, atd. Vzdycky jsem musel v obchode hledat takovy, aby byl co nejstarsi, protoze ty uplne cerstve nebyly nic moc. Neprolezele, tvrde, apod. Takze koukat na baleni a hledat datum spotreby. A tesi mne,ze to nektere retezce zacaly delat za mne, kdyz je syr v nejlepsim stadiu a blizi se doba expirace, objevi se na nem nalepka  napr.: "33% sleva". Takze tri mouchy jednou ranou - nemusim koukat na baleni, mam pekne odlezely syr a jeste k tomu se slevou.  :clap:

Na svete je krasne  :cheers:

Odesláno

A člověk má hned o něco větší radost ze života!

Presne! Cim sem starsi, tim vic si takovych malickosti umim uzit ;-).

Odesláno

Presne! Cim sem starsi, tim vic si takovych malickosti umim uzit ;-).

I já. Po návratu z cizích dalekých krajů si neskutečně vážím i neošizeného gothaje a dobře vypečeného rohlíčku...

Odesláno

I já. Po návratu z cizích dalekých krajů si neskutečně vážím i neošizeného gothaje a dobře vypečeného rohlíčku...

Jooo, ale neosizeny Gothaj podle puvodni receptury uz je problem sehnat...Ja osobne znam jedno misto, kde ho maji (sami si ho delaji) a je to on, jako kdysi. Sice to mam trochu z ruky a uz tam moc nejezdim, ale vzdycky, kdyz jedu do Jeseniku, tak se tam pro nej zastavim a pul štangle si koupim.

Odesláno

Jooo, ale neosizeny Gothaj podle puvodni receptury uz je problem sehnat...Ja osobne znam jedno misto, kde ho maji (sami si ho delaji) a je to on, jako kdysi. Sice to mam trochu z ruky a uz tam moc nejezdim, ale vzdycky, kdyz jedu do Jeseniku, tak se tam pro nej zastavim a pul štangle si koupim.

Kde přesně?

Máme to tu zhruba podobně, 15 km od nás ho řezník dělá sám. Stojí sice 130 kč kilo, ovšem je fantastický. Začátek Vysočiny...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...