Klotzman Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Odesláno 14. února 2017 Zmizík a jeho prodejní inzerát. Nejenže se stará vo to aby kupující neměl hlad, ale ješte mu dá i peníze.......................to je vzácný člověk ten Zmizík....... ............. ... Dobří lidé ještě existují, není vše ztraceno !Co? Kde? Já to přehlíd a nenacházím.
Radimk Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Odesláno 14. února 2017 (upraveno) Co? Kde? Já to přehlíd a nenacházím.Klíííd... Zmizík v oparu koupil hnusný Seika a teď se jich nemůže zbavit, tak k nim přidává půl spíže a ještě je chce přinést osobně, aby ušetřil za pošťáka.http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/103688-prod%C3%A1m-seiko/ Upraveno 14. února 2017 uživatelem Radimk
Návštěvník YPO Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Odesláno 14. února 2017 eště chvilku si z něj budete dělat prdel a udělá z nich popelník ... rači to někdo kupte ..... dokut je čas
ivan_989 Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Odesláno 14. února 2017 Som dosiel domov a pri plote parkuje auto SPP (plynari). A chlapik mi nieco kuti v tej skrinke kde je plynomer. Tak vravim, "reku co sa deje, robite odpocet alebo nebodaj unika plyn ?". Chlapik na to, "ale neee, secko je v poradku. Mna sem poslali nasi obchodnici, aby som to tu kukol, lebo je tu podozrivo nizka spotreba plynu, ci tu neni nejaky odrb. Ale mate to v poradku, secko je jak ma byt. " Takze zateplenie neni zbytocne a solarne panely na ohrev vody su neni zbytocne.
pebe Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Odesláno 14. února 2017 (upraveno) nový box, a ještě tam je jedno místečko Upraveno 14. února 2017 uživatelem pebe
Gustaf Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Odesláno 14. února 2017 Já bych si vzal alespoň ten uherák já vezmu uherák a pětikilo
Berbatow Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Odesláno 14. února 2017 Zápasy ligy mistrů. PSG deklasovali Barcu. Benfica sice s odřenýma ušima, ale výhra. Spolu na jednom tiketu s pěkným kurzem.
Návštěvník Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Odesláno 14. února 2017 Před chvílí jsem šel vyvenčit psa, jdeme po ulici a najednou nad námi něco neslyšně prolétne vzduchem a usadí se to na stromě. Jdu pár metrů k tomu blíž a... a na starý kolena poprvé vidím v životě sovu. Celkem mě překvapilo, že to je celkem velkej pták. Pak odlítla.
Murphy97 Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Odesláno 14. února 2017 Jste zase byli s Milisakem parit, ne?:-)
Návštěvník Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Odesláno 14. února 2017 Ne ne. Fakt sova. To je něco jako když v Praze vidíte na ulici Dejdara. Wow
People Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Odesláno 14. února 2017 (upraveno) mne minule sestra pisala, ze im sova spala na balkone. Proste zazitok. O par dni mi zas pisala, ze im dymi zle komin. Vysli na strechu a nasli v nom zastrcenu sovu. Opat zazitok. ale vlastne som do chcel dat do vlakna nastvalo. Upraveno 14. února 2017 uživatelem People
Honza.manta Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 Před chvílí jsem šel vyvenčit psa, jdeme po ulici a najednou nad námi něco neslyšně prolétne vzduchem a usadí se to na stromě. Jdu pár metrů k tomu blíž a... a na starý kolena poprvé vidím v životě sovu. Celkem mě překvapilo, že to je celkem velkej pták. Pak odlítla. Výška v sedé asi půl metru?
Xenomorfus Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 Tedy potesilo mne to davno a vlastne mne to tesi casto a porad, ale zrovna si na nem pochutnavam, tak se musim podelit. Mam rad (mimo jine) syr hermelin (s ruznymi prichutemi), tvaruzky, Romadur, atd, atd. Vzdycky jsem musel v obchode hledat takovy, aby byl co nejstarsi, protoze ty uplne cerstve nebyly nic moc. Neprolezele, tvrde, apod. Takze koukat na baleni a hledat datum spotreby. A tesi mne,ze to nektere retezce zacaly delat za mne, kdyz je syr v nejlepsim stadiu a blizi se doba expirace, objevi se na nem nalepka napr.: "33% sleva". Takze tri mouchy jednou ranou - nemusim koukat na baleni, mam pekne odlezely syr a jeste k tomu se slevou. Na svete je krasne
Frostie Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 A člověk má hned o něco větší radost ze života!
Xenomorfus Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 A člověk má hned o něco větší radost ze života! Presne! Cim sem starsi, tim vic si takovych malickosti umim uzit ;-).
Frostie Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 Presne! Cim sem starsi, tim vic si takovych malickosti umim uzit ;-).I já. Po návratu z cizích dalekých krajů si neskutečně vážím i neošizeného gothaje a dobře vypečeného rohlíčku...
Xenomorfus Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 I já. Po návratu z cizích dalekých krajů si neskutečně vážím i neošizeného gothaje a dobře vypečeného rohlíčku... Jooo, ale neosizeny Gothaj podle puvodni receptury uz je problem sehnat...Ja osobne znam jedno misto, kde ho maji (sami si ho delaji) a je to on, jako kdysi. Sice to mam trochu z ruky a uz tam moc nejezdim, ale vzdycky, kdyz jedu do Jeseniku, tak se tam pro nej zastavim a pul štangle si koupim.
Frostie Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 Jooo, ale neosizeny Gothaj podle puvodni receptury uz je problem sehnat...Ja osobne znam jedno misto, kde ho maji (sami si ho delaji) a je to on, jako kdysi. Sice to mam trochu z ruky a uz tam moc nejezdim, ale vzdycky, kdyz jedu do Jeseniku, tak se tam pro nej zastavim a pul štangle si koupim. Kde přesně?Máme to tu zhruba podobně, 15 km od nás ho řezník dělá sám. Stojí sice 130 kč kilo, ovšem je fantastický. Začátek Vysočiny...
Doporučené příspěvky