Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Jo, to jsem přesně já. Já jsem docela spokojenej, ale neteře nedaj pokoj.

Frostie- zastavil bych se, ale končím až v 18 hod a to mají normální masny zavříno a v Tesku a podobně to nemá s uzeninou moc co do činění ( ale jestli budu mít hlad, beru i to ). Nebo dojdu do kantýny a vyberu pult s chlebíčkama :-).

To si radši počkej, až půjdeš okolo normálního řeznictví, chladící pult v Tescu ti toho moc nenabídne...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

sezeru ju  :lol2:

neee, normalka do batuzku  :clap:  (a batuzkem v tuto chvili nemyslim babu za sebou).

Aha, uz to chapu - jednu sezeres hned ( pardon, snis :-)) a druhou a treti do batohu na vecer :-)).

Dobre vymysleno.

Odkaz ke komentáři

Aha, uz to chapu - jednu sezeres hned ( pardon, snis :-)) a druhou a treti do batohu na vecer :-)).

Dobre vymysleno.

Tak pardon, ja sezeru!  je fakt, ze vetsinou este pred obchodem vytahnu nozik a kousek....kus ochutnam. 

A mezi nama, ona ta stangle gothaje mi vcelku vydrzi, je to vydatny kus. 

Aha, a tu babu dáš kam když budeš mít na zádech bágl?

:)

Tak vozivam maximalne maly batuzek a kdyz budu mit babu za sebou, tak dam maly batuzek s gothajikem na nosic a prehodim paboukem.

Uz sem na tom nosici odvezl kdeco...vcetne dortu a RC modelu letadla (samokridla) i s krabici na vysilacku a vecma k tomu  :cheers:

Odkaz ke komentáři

Jasne, rozumim...ja sem takovy predobraz Balouna ze Svejka. Tihle jedinci se objevuji napric stoletimi a narody  :whistle:

"...poslušně hlásím - já mám poráde hlad. Někdy si myslím, že už mám vopravdu dost, že už se do mě nic nevejde. Ale toto, toto! Já uvidím někoho jíst, nebo jen ucítím tu vůůůni... a hned je mě v žaludku jako po vymetení". :D

Odkaz ke komentáři

Jednoduchy kufrik 280 x 250 x 85 mm z conrad.cz, kam jsem zatim sklidil veci na hodinky. Cena trosku napikacu, ale ma vnitrni penu nariznutou uz z vyroby, hezky se to doladuje dle aktualnich potreb kazdeho soudruha ;)

post-37946-0-25562300-1487279521_thumb.jpg

post-37946-0-69775400-1487279529_thumb.jpg

post-37946-0-13790000-1487279536_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...