Frostie Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2017 Jo, to jsem přesně já. Já jsem docela spokojenej, ale neteře nedaj pokoj.Frostie- zastavil bych se, ale končím až v 18 hod a to mají normální masny zavříno a v Tesku a podobně to nemá s uzeninou moc co do činění ( ale jestli budu mít hlad, beru i to ). Nebo dojdu do kantýny a vyberu pult s chlebíčkama :-).To si radši počkej, až půjdeš okolo normálního řeznictví, chladící pult v Tescu ti toho moc nenabídne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2017 Kam si dáš štanglu salámu když jedeš na mašině? sezeru ju neee, normalka do batuzku (a batuzkem v tuto chvili nemyslim babu za sebou). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2017 sezeru ju neee, normalka do batuzku (a batuzkem v tuto chvili nemyslim babu za sebou).Aha, uz to chapu - jednu sezeres hned ( pardon, snis :-)) a druhou a treti do batohu na vecer :-)).Dobre vymysleno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2017 Aha, a tu babu dáš kam když budeš mít na zádech bágl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2017 Aha, uz to chapu - jednu sezeres hned ( pardon, snis :-)) a druhou a treti do batohu na vecer :-)).Dobre vymysleno.Tak pardon, ja sezeru! je fakt, ze vetsinou este pred obchodem vytahnu nozik a kousek....kus ochutnam. A mezi nama, ona ta stangle gothaje mi vcelku vydrzi, je to vydatny kus. Aha, a tu babu dáš kam když budeš mít na zádech bágl? Tak vozivam maximalne maly batuzek a kdyz budu mit babu za sebou, tak dam maly batuzek s gothajikem na nosic a prehodim paboukem.Uz sem na tom nosici odvezl kdeco...vcetne dortu a RC modelu letadla (samokridla) i s krabici na vysilacku a vecma k tomu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2017 Já se tě nechtěl úplně dotknout ( protože já též žeru ) . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2017 Já se tě nechtěl úplně dotknout ( protože já též žeru ) .Jasne, rozumim...ja sem takovy predobraz Balouna ze Svejka. Tihle jedinci se objevuji napric stoletimi a narody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2017 Jasne, rozumim...ja sem takovy predobraz Balouna ze Svejka. Tihle jedinci se objevuji napric stoletimi a narody "...poslušně hlásím - já mám poráde hlad. Někdy si myslím, že už mám vopravdu dost, že už se do mě nic nevejde. Ale toto, toto! Já uvidím někoho jíst, nebo jen ucítím tu vůůůni... a hned je mě v žaludku jako po vymetení". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2017 Juchuuu a už si je holky vezu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2017 To sou ty oblekovky, že? :-) Gratulace a užij si je! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2017 Motivated as fuck! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2017 To sou ty oblekovky, že? :-) Gratulace a užij si je!Yes, chronobundus opět hlodal, dva tři měsíce bude zase klid :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sch7 Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2017 Kdo má rád dobrej Gothaj ať si zajde do Wine foodu pro Mortadelu. To je zákusek.Jen pozor na WFm v Hostivaři. Mají problém s potkany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2017 Juchuuu a už si je holky vezu :-)super, těším se na fotky. Gratuluju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2017 Yes, chronobundus opět hlodal, dva tři měsíce bude zase klid :-)paráda chlape,pak hod nějaký fotečky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2017 Jo, potěšil mě pošťák, kterej zavolal, zazvonil a dokonce i přinesl dva zbrusu nový shinaie, takže se mám příští úterý zas čím mlátit s klukama.Jupí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2017 super, těším se na fotky. Gratuluju...Dík kluci, viz. Naše nové přírůstky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmx Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2017 Jednoduchy kufrik 280 x 250 x 85 mm z conrad.cz, kam jsem zatim sklidil veci na hodinky. Cena trosku napikacu, ale ma vnitrni penu nariznutou uz z vyroby, hezky se to doladuje dle aktualnich potreb kazdeho soudruha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2017 Jeste to nekonci Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky