siwi Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2017 To je jasny Martas, ozvu se a dik. Vemte mě s sebou!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2017 (upraveno) Říkali, že se jim s tím Soprodem vrátily všechny.To je pravda, Kubson to rikal. Jsem slapl vedle no. Kazdopadne aspon vime na co si dat bacha Edit: ok, Vojto. Pisu si, ze se mam ozvat na srazek az bude. Upraveno 8. března 2017 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2017 Jako sorry, co je nepokorného na tom, chtít od šéfů vysvětlení nastalé situace jednou větou?uvědom si že ti do toho vlastně vůbec nic není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2017 uvědom si že ti do toho vlastně vůbec nic není.Jsem rád, že to nemyslíš vážně. Jen nevím, proč jsi to nedal do vlákna humor...,. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2017 Myslím to naprosto vážně. Chápu že jsi zvedavej ale ty píšeš jak kdyby tvý podřízení ti vypli tvůj web. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2017 Siwi- Vojto, vezmem, neboj. Až něco bude, ozveme se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2017 (upraveno) Tak díky, Martine. Chtěl jsi přeci vidět ty Damaska Upraveno 8. března 2017 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2017 Vojto, ale potřebuju bílá Damaska ( chtěl bych porovnat lumi s mejma bílejma Fortis ), na to ale potřebuju i někoho, kdo to nafotí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2017 Myslím to naprosto vážně. Chápu že jsi zvedavej ale ty píšeš jak kdyby tvý podřízení ti vypli tvůj web.Ne, píšu jako osoba vzhlížející k instanci a ptající se, co se stalo a proč. Web mi nepatří a podřízené tu nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2017 A je po absťáku, děkuji, už ty servery prosím nepodpalujte :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2017 A je po absťáku, děkuji, už ty servery prosím nepodpalujte :-)Jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2017 Co tady blbnete, stacilo napsat modum dotaz sms a bylo to. Prestante hystercit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2017 se mi po vás stejskalo.......................fuj, to je hnusný co jsem napsal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2017 Priviezli trezory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2017 Dnes me potesil @ z Chronosopu, kde jsem resil reklamaci Steinhart 500, po 2x odesel strojek Soprod.Probehla vymena za uplne nove Steinhart 500, ale tentokrate s ETA 2892-2 TOP s 2 letou zarukou.Timto moc dekuji chlapum z Chronosopu, konkretne Kubsonovi. Diky moc, mam velikou radost. Ty blaho, to si uz snad treti pripad za par mesicu, kde se docitam o problemech se Soprodem. Ja mel za to, jak je to spolehlivej strojek. Asi moc ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2017 Barca!!!!!!Neskutečně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2017 Priviezli trezory Uz jsi nemel kam davat hodinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2017 Barca!!!!!!NeskutečněFilmarik & Filmuska? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2017 Navrat z restauracniho zarizeni tak akorat, rekl bych. Zitra mohu ridit. Fotbalove stredy jsou fajn :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2017 Priviezli trezory IMG_6458.JPGK tomu ma napadla len jedna vec - zelam Ti aby si o tyzden nepisal do nasieracieho vlakna ze niekto tie trezory odviezol... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky