FrantisekH Odesláno 17. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2011 dnešní raní vážení a výsledek -29 kg za tři a půl měsíce.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 17. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2011 dnešní raní vážení a výsledek -29 kg za tři a půl měsíce.. No, jestli jsi začínal na šedesáti, tak bych se, být tebou, zas tolik neradoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 17. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2011 mnoo začínal jsem na 142.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 17. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2011 Že jsem přežil včerejší oslavy dne horníků ve Stráži pod Ralskem a probudil se doma a ne někde jinde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nikdo Odesláno 17. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2011 V dnešním polopodzimním dni mi potěšilo,že jsem našel tento inzerát .Ne že bych je chtěl,ale zasmál jsem se . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 17. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2011 Dnes mne potěšily dvě hodiny s mým synem v cesně nad Chomutovem. Prima pohled, zážitek dne, v Tušimicích bourají komín elektrárnytak, že na vrchol vytahly bagr, ten ho odshora loupe a hází dolů vnitřkem. Koukal na nás v těch 200m jako na ufo. fajn den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 17. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2011 Potesilo me skvele semifinale na ME ve volejbalu Srbsko - Rusko, a ze Rusaci prohrali. Krasny match. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2011 dnešní raní vážení a výsledek -29 kg za tři a půl měsíce.. To už snad musí být zdraví nebezpečné.....za tak krátkou dobu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2011 (upraveno) Že jsem přežil včerejší oslavy dne horníků ve Stráži pod Ralskem a probudil se doma a ne někde jinde Dovedu si to představit :-) Kdysi jsme to taky slavili, vyráběli jsme věci pro geology, zeměvrtné nářadí, nějakou tu měřící techniku a taky geofony na snímání otesů do dolů. Takže jsme patřili pod hornictví, geologii a energetiku a tak se taky slavilo. Některé historky se vyprávějí dodnes Upraveno 18. září 2011 uživatelem PepaSFI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2011 Dovedu si to představit :-) Kdysi jsme to taky slavili, vyráběli jsme věci pro geology, zeměvrtné nářadí, nějakou tu měřící techniku a taky geofony na snímání otesů do dolů. Takže jsme patřili pod hornictví, geologii a energetiku a tak se taky slavilo. Některé historky se vyprávějí dodnes Jo to je někdy o život,to se sejde 300 až 400lidí a kalí se od půl třetí odpoledne vetšinou tak do tří ráno,zběsilý mazec a panáková vánice,ještě že je to jen jednou za rok letos i se třemi ministry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2011 mnoo začínal jsem na 142.. To už je Tě míň, jak mně! Už přestaň, za chvilku se ztratíš! Ale jinak gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2011 (upraveno) mnoo rád bych se dostal na nějakých 100 a míň :_)) Postupem času..a hlavně si to udržet Upraveno 18. září 2011 uživatelem FrantisekH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2011 Že na cestě z vyjížďky (už notně prošitý) jsem se ještě dokázal vybičovat a předjet frajera na galuskové silniční žiletce (já jel na horském kole s tlustýma gumama) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2011 dnešní raní vážení a výsledek -29 kg za tři a půl měsíce.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2011 Ja mám 110 kg a tiež by som potreboval zhodiť mnoo začínal jsem na 142.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WATCHES Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2011 Stačí nežrat. Aneb prázdný pytel nestojí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2011 Naše číča...viz vlákno Kočky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2011 Dnes jsem měl příležitost svézt se s opravdovou raketou na kolech.CLS 63 AMG V8 Biturbo 557HP,0-100-4,3s.Ten hukot osmiválce při sešlápnutí pedálu k podlaze mi bude znít v uších ještě dlouho.Akceleruje tak,že se mi za jízdy zvedl žaludek.Je to nebezpečný kousek,člověk vnímá rychlost v úplně jiných dimenzích.Dvojnásobně překročená povolená dálniční rychlost se nejevila nijak dramaticky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 apple spustil svůj apple store oficialne i u nás.super jeste by mohly rozjet itunes store a je to bomba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 apple spustil svůj apple store oficialne i u nás.super jeste by mohly rozjet itunes store a je to bomba I ty ceny jsou příznivé. Tedy především oproti dosavadním oficiálním prodejcům. Taky mě to potěšilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky