Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Dnes mne potěšily dvě hodiny s mým synem v cesně nad Chomutovem. Prima pohled, zážitek dne, v Tušimicích bourají komín elektrárny

tak, že na vrchol vytahly bagr, ten ho odshora loupe a hází dolů vnitřkem. Koukal na nás v těch 200m jako na ufo. fajn den

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Že jsem přežil včerejší oslavy dne horníků ve Stráži pod Ralskem :cheers: a probudil se doma a ne někde jinde :D

Dovedu si to představit :-) Kdysi jsme to taky slavili, vyráběli jsme věci pro geology, zeměvrtné nářadí, nějakou tu měřící techniku a taky geofony na snímání otesů do dolů. Takže jsme patřili pod hornictví, geologii a energetiku a tak se taky slavilo. Některé historky se vyprávějí dodnes :drunk: :wine: Upraveno uživatelem PepaSFI
Odkaz ke komentáři

Dovedu si to představit :-) Kdysi jsme to taky slavili, vyráběli jsme věci pro geology, zeměvrtné nářadí, nějakou tu měřící techniku a taky geofony na snímání otesů do dolů. Takže jsme patřili pod hornictví, geologii a energetiku a tak se taky slavilo. Některé historky se vyprávějí dodnes :drunk: :wine:

Jo to je někdy o život,to se sejde 300 až 400lidí a kalí se od půl třetí odpoledne vetšinou tak do tří ráno,zběsilý mazec a panáková vánice,ještě že je to jen jednou za rok :crying_anim02: letos i se třemi ministry :D

Odkaz ke komentáři

Dnes jsem měl příležitost svézt se s opravdovou raketou na kolech.CLS 63 AMG V8 Biturbo 557HP,0-100-4,3s.Ten hukot osmiválce při sešlápnutí pedálu k podlaze mi bude znít v uších ještě dlouho.Akceleruje tak,že se mi za jízdy zvedl žaludek.Je to nebezpečný kousek,člověk vnímá rychlost v úplně jiných dimenzích.Dvojnásobně překročená povolená dálniční rychlost se nejevila nijak dramaticky.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...