Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Nečteš zprávy? Jeseník zapadl sněhem, jako 80 cm za den. Prej to v červnu začnou uklízet a v srpnu, těsně než zapadne sníh; ti to odešlou :D

To mi připomnělo květen v Bruntále...Druhý únor a v červenci začíná březen...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Auto je zpátky ze servisu. Cena už potěšila míň (vyměna DPF), ale zase to jezdí jako dřív. A hlavně nemusím sdílet tu hrbatou příšeru s manželkou  :clap:

Tak taky napiš to důležitý.................jaký auto (značka, model typ) a cena.

Odkaz ke komentáři

Mondeo MKIV 2.2 TDi. A cena?...asi tak béčka v quartzu  :D Dělala se i garančka a komplet brzdy.

Tos ho měl ucpanej ? Mám doma dvě MKIV 2.0 tak jsem zvědavej, ale mě zatím regenerace chodí tedy aspoň vobčas to dole pod autem pěkně hučí.

Odkaz ke komentáři

JJ. Měl jsem na něm 150000 a životnost má deklarovanou 120000. Ale jezdím tak z 80 - 85% dálnici, takže regeneroval dobře. Nechal jsem dát originál a bude zase klid. A poznalo se to tak, že najednou auto zapískalo, objevil se nápis přes půlku displeje "Engine Malfunction" a jel jsem v nouzáku. Max. 2000 otáček a bez turba. Málem jsem překousnul volant, když mě předjíždělo starý Clio a maník tam vrtěl hlavou co se motám na dálnici.

A ještě to bude chtít tak 200 kiláků, aby si sedly brzdy. Teď je to takový všelijaký  :D

Odkaz ke komentáři

Tos ho měl ucpanej ? Mám doma dvě MKIV 2.0 tak jsem zvědavej, ale mě zatím regenerace chodí tedy aspoň vobčas to dole pod autem pěkně hučí.

Kazdy sa casom ucpe, da sa vacsinou cez diag pozriet uroven zaplnenia. Ale da sa celkom rozumne a uspesne cistit, su na to nejake rozpustadla - nemam skusenost ale odporucanie od mechanikov. A robia to samozrejme aj specializovane firmy, cistenie cca 100?.

Odkaz ke komentáři

Rasizmus: "Stovky černých pasažérů už donutili vystoupit."

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...