organic Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 V neděli vydraženo, v úterý zaplaceno a dnes doručeno Českou poštou až na stůl. Já jsem spokojenej:Kolik to má melodií? Supr retro... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 Tohle je docela unikátní kousek s modulem, který se funkčně nepodobá žádným tehdy všeobecně známým digitálkám. Žádný budíček to nemá, ba dokonce ani světýlko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 (upraveno) Potesila anglicka posta s GLS u nas. Balicek dorucen rychleji nez od CP zasilka z Jeseniku. Upraveno 21. dubna 2017 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 Nečteš zprávy? Jeseník zapadl sněhem, jako 80 cm za den. Prej to v červnu začnou uklízet a v srpnu, těsně než zapadne sníh; ti to odešlou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 Nečteš zprávy? Jeseník zapadl sněhem, jako 80 cm za den. Prej to v červnu začnou uklízet a v srpnu, těsně než zapadne sníh; ti to odešlou To mi připomnělo květen v Bruntále...Druhý únor a v červenci začíná březen... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 Musela tam být legrace, tohle je cesta asi 2km před Sedlem, předevčírem odpoledne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 10.4 tam bylo jaro :-))). To sedlo vypada moc pekne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sifon Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 Auto je zpátky ze servisu. Cena už potěšila míň (vyměna DPF), ale zase to jezdí jako dřív. A hlavně nemusím sdílet tu hrbatou příšeru s manželkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 Auto je zpátky ze servisu. Cena už potěšila míň (vyměna DPF), ale zase to jezdí jako dřív. A hlavně nemusím sdílet tu hrbatou příšeru s manželkou Tak taky napiš to důležitý.................jaký auto (značka, model typ) a cena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sifon Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 (upraveno) Mondeo MKIV 2.2 TDi. A cena?...asi tak béčka v quartzu Dělala se i garančka a komplet brzdy.béčka v bazaru, samozřejmě... Upraveno 21. dubna 2017 uživatelem Sifon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 Mondeo MKIV 2.2 TDi. A cena?...asi tak béčka v quartzu Dělala se i garančka a komplet brzdy. Tos ho měl ucpanej ? Mám doma dvě MKIV 2.0 tak jsem zvědavej, ale mě zatím regenerace chodí tedy aspoň vobčas to dole pod autem pěkně hučí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sifon Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 JJ. Měl jsem na něm 150000 a životnost má deklarovanou 120000. Ale jezdím tak z 80 - 85% dálnici, takže regeneroval dobře. Nechal jsem dát originál a bude zase klid. A poznalo se to tak, že najednou auto zapískalo, objevil se nápis přes půlku displeje "Engine Malfunction" a jel jsem v nouzáku. Max. 2000 otáček a bez turba. Málem jsem překousnul volant, když mě předjíždělo starý Clio a maník tam vrtěl hlavou co se motám na dálnici.A ještě to bude chtít tak 200 kiláků, aby si sedly brzdy. Teď je to takový všelijaký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 Tos ho měl ucpanej ? Mám doma dvě MKIV 2.0 tak jsem zvědavej, ale mě zatím regenerace chodí tedy aspoň vobčas to dole pod autem pěkně hučí.Kazdy sa casom ucpe, da sa vacsinou cez diag pozriet uroven zaplnenia. Ale da sa celkom rozumne a uspesne cistit, su na to nejake rozpustadla - nemam skusenost ale odporucanie od mechanikov. A robia to samozrejme aj specializovane firmy, cistenie cca 100?. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 V jednu sem po obědě usnul a vzbudil se v pět, krásně strávený pátek :-) No jo no, člověk občas musí vypnout.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 http://ostrava.idnes.cz/asistenti-prepravy-ostrava-dpo-ostrava-cerni-pasazeri-pg9-/ostrava-zpravy.aspx?c=A170421_144132_ostrava-zpravy_jog To nevypadá zle. Otázka je, jak dlouho to nechají lidskoprávní organizace na pokoji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 22. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2017 http://ostrava.idnes.cz/asistenti-prepravy-ostrava-dpo-ostrava-cerni-pasazeri-pg9-/ostrava-zpravy.aspx?c=A170421_144132_ostrava-zpravy_jog To nevypadá zle. Otázka je, jak dlouho to nechají lidskoprávní organizace na pokoji.Rasizmus: "Stovky černých pasažérů už donutili vystoupit." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 22. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2017 Doufám, že to Šabatová požene až do Štrasbůrku!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 22. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2017 Já bych raději hnal Šabatovou někam na Východ nebo Blízký Východ, aby si to užila! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2017 Vrací mě prašule za plyn a stejně jako za minulou topnou sezónu. Zázrak se stal, nechápu to :clap:Upsal jsem se ďáblovi na tři roky a dostal slevu, ale tohle jsem nečekal, kotel hučel od rána do večera......super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejc Odesláno 24. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2017 Byli sme se synem (3 roky) u zubaře a byl statečnější, než minule! ...hubu neotevřel ani za nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky