stankoff Odesláno 24. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2017 VLAKNO gentlemanu a nadšenců a najednou se to pere.....mno jeden tu vyzval druhého....že se nestydíte hoši.....ale pokud k něčemu dojde rád se zúčastním xDDDDÁle...to je jen takové virtuální natřásání kohoutků....face to face by si padli za chvilku do náruče a šli si prohlížet hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 24. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2017 Afri, jak vydrbali? Je to na tebe moc silnej stroj? Nahodou ti slusi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 24. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2017 African - Zase s námi Řekové vydrbali v půjčovně motorek. Jó, před pár lety jsem si na Krétě půjčil taky něco podobnýho. Přišel jsem do půjčovny pozdě a turisti ze skandinávských zemí již vše rozebrali a tak na mně zbyl jen tento stroj. Myslím že to byl nějaký parní jednoválec dvoulitr ze spojkou z jasanovýho dřeva. Lítalo to tak 10km za chvíli a žralo to úplně všechno. Dokonce jsem z toho spadnul ale bylo to jak slézt z druhýho schodu, takže jsem přežil. Zážitek na hovno a do teď jsem si na něj nevzpoměl. A co se týká ceny-dávali mi myslím za to že to provětrám nějaký peníze, ale myslím že jsem si nic nevzal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2017 Afri, jak vydrbali? Je to na tebe moc silnej stroj? Nahodou ti slusi. Děkuji :-) Kecám, vše těžká maňána..včera tu jeden Němec vykropil XT, tak máme jenom jedno, ale vystřídáme se. Je to tady paráda, relax :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 24. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2017 Prej že "tati můžu si s tím tady točit?" jako s korunkou, asi malej chronomagor nebo co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeeK86 Odesláno 24. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2017 Zasadne rozpoustim... To jako ze do lesa jdes s nekym a z lesa pak sam? To je tam zakopavas nebo jen tak nechas lezet? Ja jen ze zvedavosti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 25. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2017 Rozpuštěný a vypuštěný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 25. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2017 Prochazky kunratakem jsou nejlepsi, akorat mi je z toho vzdycky smutno, jak se musim vracet z lesa sam... Taky chodim rád s dětma do lesa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 25. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2017 Prochazky kunratakem jsou nejlepsi, akorat mi je z toho vzdycky smutno, jak se musim vracet z lesa sam... stačí přestat používat repelent, ono se už na tebe něco nalepí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 25. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2017 Vcera ma potesilo, ze som stretol do pohody tipka na kupalisku Praha Podoli, ktory si pred par dnami kupil "Rolady" k svojim 30 narodeninam. Skusil som aj "kozu" ale nezabralo :-) samozrejme chronomag pozna a od vcera uz aj vie co s tou kozou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 25. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2017 Včera mě potěšil a zároveň naštval švagr když přijeli na návštěvu. Ukazuji mu svoji Prim "sbírku" a říkám, že jsem začal sbírat. Na to on se tak potutelně usmál a říká, taky mám doma pár kousků Primek z mého mládí, jedny modrý, jedny Pohraniční stráže a ještě nějaké další, ale nedám....No, ale až Ti bude padesát, tak nějaký dostaneš....Fakt dík. Doufám, že mi je alespoň někdy ukáže krkoun. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 25. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2017 Petronela Moc ji ten uspesny navrat preji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 25. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2017 Tak přechod na trávu už zvládla... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 25. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2017 Tak přechod na trávu už zvládla...To jako z asfaltu na trávník nebo z koksu na marjánu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 25. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2017 To je buřt, hlavně, že to zvládla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 25. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2017 Já vím,já to viděl,jen jsem chtěl bejt důležitej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeeK86 Odesláno 26. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2017 stačí přestat používat repelent, ono se už na tebe něco nalepí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 Motorka, loď, lezení po kopcích, chlast a vše stále do kola...prostě pohoda :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 Afri, ty me neskutecne s...s :-), zavidim ti. V dobrem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 Afričane, pecka...kolikrát už si tu 4kolku poslal na boudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky