Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

VLAKNO gentlemanu a nadšenců a najednou se to pere.....mno jeden tu vyzval druhého....že  se nestydíte hoši.....ale pokud k něčemu dojde rád se zúčastním xDDDD

Ále...to je jen takové  virtuální natřásání kohoutků....face to face by si padli za chvilku do náruče a šli si prohlížet hodinky 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

African - Zase s námi Řekové vydrbali v půjčovně motorek.

Jó, před pár lety jsem si na Krétě půjčil taky něco podobnýho. Přišel jsem do půjčovny pozdě a turisti ze skandinávských zemí již vše rozebrali a tak na mně zbyl jen tento stroj. Myslím že to byl nějaký parní jednoválec dvoulitr ze spojkou z jasanovýho dřeva. Lítalo to tak 10km za chvíli a žralo to úplně všechno. Dokonce jsem z toho spadnul ale bylo to jak slézt z druhýho schodu, takže jsem přežil. Zážitek na hovno a do teď jsem si na něj nevzpoměl. A co se týká ceny-dávali mi myslím za to že to provětrám nějaký peníze, ale myslím že jsem si nic nevzal.

Odkaz ke komentáři

Vcera ma potesilo, ze som stretol do pohody tipka na kupalisku Praha Podoli, ktory si pred par dnami kupil "Rolady" k svojim 30 narodeninam. Skusil som aj "kozu" ale nezabralo :-) samozrejme chronomag pozna a od vcera uz aj vie co s tou kozou :-)

post-2225-0-26374500-1498381654_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Včera mě potěšil a zároveň naštval švagr když přijeli na návštěvu. Ukazuji mu svoji Prim "sbírku" a říkám, že jsem začal sbírat. Na to on se tak potutelně usmál a říká, taky mám doma pár kousků Primek z mého mládí, jedny modrý, jedny Pohraniční stráže a ještě nějaké další, ale nedám....No, ale až Ti bude padesát, tak nějaký dostaneš....Fakt dík. Doufám, že mi je alespoň někdy ukáže krkoun. :lol2:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...