DavidLC Odesláno 1. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2017 Asi limitka, jeden kus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 1. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2017 afri: njn vlakno co mas v ruce tu jeste neni ...nejakej ten lv tribute nebo co ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 2. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2017 Když je někdo srdcař. .. bez kompromisů :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 2. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2017 Ale tak má to výhodu, že člověk hned ví, co a jak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 2. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2017 Mě těší, že nám tu konečně prší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 2. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2017 A co a jak je? Rozepíšeš se?Že se dá oddělit kretén od normálu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ragoon Odesláno 2. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2017 Me vcera potesilo, ze kdyz jsem posouval datum na SARBech, zjistil sem, ze za cca mesic a pul delaji pouze 20s do plusu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 2. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2017 Ragoon - Sakra datum, dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 2. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2017 Me vcera potesilo, ze kdyz jsem posouval datum na SARBech, zjistil sem, ze za cca mesic a pul delaji pouze 20s do plusu Tak to je ovšem na automaty dost perfektní přesnost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 2. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2017 Ragoon - Sakra datum, dík.Aj ja dakujem. Opravene... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 2. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2017 (upraveno) Dneska mi udělali velkou radost rodiče. Krom bábovky ke kafču mi mamina přivezla a darovala hodinky po svém otci, které někde vyštrachala při úklidu. Děda pracoval po většinu života jako kameník v lomu a tyhle hodinky ho provázely při té dřině mnoho let. Má to pro mě ještě symboliku v načasování ... děda zemřel přesně před čtyřiceti lety, pár týdnů před mým narozením .... a teď se o víkendu hodinky najdou při náhodném úklidu. Určitě mám v plánu je nechat kompletně vyservisovat, pokud to půjde do stavu nositelnosti .... žádné ukládání k ledu do sametu. Jestli s tím mým dědou přežily roky v lomu, snad to vydrží se mnou, co by částečně kancelářskou krysou. A to jsem si ještě včera myslel, že ikonickým modelem pro mě budou Moony nebo Explorery .... prdlajz. Sorry za tenhle žvást. Žena na táboře, musel jsem se vykecat. Jdu si dát panáka. Upraveno 2. července 2017 uživatelem Lukyn77 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 2. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2017 Gratulace, takové hodinky jsou nejlepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 2. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2017 Přesně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 2. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2017 Souhlasím, děda by byl určitě rád... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 2. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2017 Navic to jsou moooc pekne Pobedy! Gratulacka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 2. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2017 (upraveno) Pánové, moc díky.zatím jsem takto staré kousky nevyhledával, většinou mě nezaujaly, ale tyto mi vyloženě padly do oka. Patina je v rozumné míře, takže jen najít někoho, kdy by jim dal náležitou péči. Upraveno 2. července 2017 uživatelem Lukyn77 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 2. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2017 A hlavně maj ocelový pouzdro, což taky není uplne častý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 2. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2017 Ja bych to vrazil Tondakovi do Liberce. Sice dlouha cekaci doba, ale vyborna zkusenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 2. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2017 Tak mi volali z krajskej prokuraturi, že má vybrali na prax na okresnu prokuraturu. Hovorím si super, ale pozerám do skrine a hovorím si, že potrebujem košele nech tam niesom ako sedliak. Tak sa vyberiem do au parku do predajne ralph Lauren, že kuknem od nich. V aute si tak plánujem že kúpim košeľu tak za 60e a bude zľava ešte a tým pádom kúpim tri košele za 130e plus mínus. Vstupim do predajne pozerám na košele a kukam že začínajú od 150e hore. Tak si tam stojím a hovorím že pani (predavačka milá teta) niesom síce lakomec ale ani milionar a tieto ceny niesu podľa vás trochu cez? Hovorím nemáte niečo okolo 60e. Pani veľmi ochotná že tu máme také výpredajove veľmi pekné po 80 a dám vám 30% dole. Takže nakoniec som celkom fajn nakúpil aj keď tie ceny mi vážne vyrazili dych. Polokošele za 200e. Takže na praxi budem v košeli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 2. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2017 Ja bych to vrazil Tondakovi do Liberce. Sice dlouha cekaci doba, ale vyborna zkusenost.Ondro, diky za tip, zkusim ho poptat. Na Liberecko budu jezdit pracovně tři roky, to by se dalo zvládnout ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky