Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Dneska mi udělali velkou radost rodiče. Krom bábovky ke kafču mi mamina přivezla a darovala hodinky po svém otci, které někde vyštrachala při úklidu.

Děda pracoval po většinu života jako kameník v lomu a tyhle hodinky ho provázely při té dřině mnoho let. Má to pro mě  ještě symboliku v načasování ... děda zemřel přesně před čtyřiceti lety, pár týdnů před mým narozením .... a teď se o víkendu hodinky najdou při náhodném úklidu.

Určitě mám v plánu je nechat kompletně vyservisovat, pokud to půjde do stavu nositelnosti .... žádné ukládání k ledu do sametu. Jestli s tím mým dědou přežily roky v lomu, snad to vydrží se mnou, co by částečně kancelářskou krysou.

A to jsem si ještě včera myslel, že ikonickým modelem pro mě budou Moony nebo Explorery .... prdlajz.

Sorry za tenhle žvást. Žena na táboře, musel jsem se vykecat.

Jdu si dát panáka.

post-41472-0-66119800-1499007459_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Lukyn77
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak mi volali z krajskej prokuraturi, že má vybrali na prax na okresnu prokuraturu. Hovorím si super, ale pozerám do skrine a hovorím si, že potrebujem košele nech tam niesom ako sedliak. Tak sa vyberiem do au parku do predajne ralph Lauren, že kuknem od nich. V aute si tak plánujem že kúpim košeľu tak za 60e a bude zľava ešte a tým pádom kúpim tri košele za 130e plus mínus. Vstupim do predajne pozerám na košele a kukam že začínajú od 150e hore. Tak si tam stojím a hovorím že pani (predavačka milá teta) niesom síce lakomec ale ani milionar a tieto ceny niesu podľa vás trochu cez? Hovorím nemáte niečo okolo 60e. Pani veľmi ochotná že tu máme také výpredajove veľmi pekné po 80 a dám vám 30% dole. Takže nakoniec som celkom fajn nakúpil aj keď tie ceny mi vážne vyrazili dych. Polokošele za 200e. Takže na praxi budem v košeli :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...