kuncák7 Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2017 Dobrý konec, všechno dobré :-) Děcka jsou gumáci, ale je to vše o štěstí. Jsme byli nedávno opékat buřty a jeden pětiletý kluk tam jenom tak nevinně zakopl a byla s toho zlomená klíční kost.....Ve 13 jsem vyrostl tak, ze mi pak skoro stacilo, abych vzal neco do ruky a zlomil jsem si prst na ruce. Do 15 jsem mel prsty zlamane kazdej mesic ( a jednou se mi povedlo si zlomit vsech 10 na obou rukach najednou) , to byla parada. Tak mi tu vypravejte o gumovosti deti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2017 Ve 13 jsem vyrostl tak, ze mi pak skoro stacilo, abych vzal neco do ruky a zlomil jsem si prst na ruce. Do 15 jsem mel prsty zlamane kazdej mesic ( a jednou se mi povedlo si zlomit vsech 10 na obou rukach najednou) , to byla parada. Tak mi tu vypravejte o gumovosti deti.Jak jsis to pak dělal, když jsi měl zlomené všechny prsty? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2017 Jak jsis to pak dělal, když jsi měl zlomené všechny prsty? :-)...twl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2017 Afri, koukam, ze kdyz zrovna neublizujes sobe, tak vlastnim detem No hlavne ze to dobre dopadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2017 (upraveno) . Upraveno 3. srpna 2017 uživatelem Wanderer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtur Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2017 (upraveno) Asi niekto od Jirky Luděry, hral v Colombovi tak 30 rokov dozadu Upraveno 3. srpna 2017 uživatelem tomtur Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2017 Tak já si tady postěžuju na nepřízeň osudu a hned mám toto? Plno kamarádů/hadů, jsem tu měl .Ty "zálesácký chrona" jsou parádní, to snad ani není možný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 4. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2017 Jo! Konečně má někdo hodinky na předloktí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 4. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2017 (upraveno) To není předloktí, ale paže. Upraveno 4. srpna 2017 uživatelem Tittus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 5. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2017 No aspoň že to neni žádnej Švarcík. To by za půldílky utratil majland. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sifon Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 Tak tohle mě ani tak nepotěšilo jako pobavilo. Kolegův test odolnosti S6. Lezl do auta, telefon mu vypadl z kapsy a přejel si ho. Zjistil to, když se mu nepřipojil na HF. A úplně to zazdil, když mi ho přinesl s dotazem, jestli to dokážu spravit Jo a z druhý strany vypadá stejně. Odesláno z mého SM-G950F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 si myslím, že to půjde v klidu rozleštit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 pekna prace, nic co by neslo rozlestit..to ten muj takle vypada jen od poloviny nahoru. nani nad to,kdyz se pouziva na kole misto pateraku. :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 Gusto: si taky nevíš rady. Když víš, že padáš furt na pravou stranu, tak si ho dám do levý kapsy, ne? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 njn,ja sem na to tak zvyklej..v levy vozim jidlo :-D a prece si nerozdrobim po padu susenku :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 tak to je jiná, to je v podstatě taková Sophiina volba - telefon nebo sušenka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 taaaak :-D :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 Tak hlavně že to je jen telefon a ne noha nebo hlava, zatím to vypadá, že to funguje líp jak všechny komerční chrániče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sifon Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 Tak jsem pro info koukal na Britex a "rozleštění" by vyšlo na 6,5kKč. Tím je oprava u konce.A k telefonu na kole...po ustlání si s telefonem v kapse (dopadl podobně jako ten na fotce) jsem ho začal vozit v takové brašnicce co se chytne na rám a na představec. Má i okénko a na mobil je vidět. Jenom se tam nesmí zapomenout, když člověk někde zaparkuje. Ale zatím to funguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 (upraveno) Tak hlavně že to je jen telefon a ne noha nebo hlava, zatím to vypadá, že to funguje líp jak všechny komerční chrániče přesně tak. No do teď jsem měl radost, že to deska nejspíš přežila a mobil možná znovu obživne, ale když jsem viděl ceny náhradních dílů (rámeček 1,4k, displey s dotykovou plochou 2,5k, zadní kryt 900kč). Tak to radši koupím asi novej...to jsou hrozný rakety Upraveno 7. srpna 2017 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky