Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Dobrý konec, všechno dobré :-) Děcka jsou gumáci, ale je to vše o štěstí. Jsme byli nedávno opékat buřty a jeden pětiletý kluk tam jenom tak nevinně zakopl a byla s toho zlomená klíční kost.....

Ve 13 jsem vyrostl tak, ze mi pak skoro stacilo, abych vzal neco do ruky a zlomil jsem si prst na ruce. Do 15 jsem mel prsty zlamane kazdej mesic ( a jednou se mi povedlo si zlomit vsech 10 na obou rukach najednou) , to byla parada. Tak mi tu vypravejte o gumovosti deti.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ve 13 jsem vyrostl tak, ze mi pak skoro stacilo, abych vzal neco do ruky a zlomil jsem si prst na ruce. Do 15 jsem mel prsty zlamane kazdej mesic ( a jednou se mi povedlo si zlomit vsech 10 na obou rukach najednou) , to byla parada. Tak mi tu vypravejte o gumovosti deti.

Jak jsis to pak dělal, když jsi měl zlomené všechny prsty? :-)

Odkaz ke komentáři

Tak tohle mě ani tak nepotěšilo jako pobavilo. Kolegův test odolnosti S6. Lezl do auta, telefon mu vypadl z kapsy a přejel si ho. Zjistil to, když se mu nepřipojil na HF. A úplně to zazdil, když mi ho přinesl s dotazem, jestli to dokážu spravit Jo a z druhý strany vypadá stejně.

1198bee53d5ae4dfd4cffdb31a6f026e.jpg

Odesláno z mého SM-G950F pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Tak jsem pro info koukal na Britex a "rozleštění"  :lol2: by vyšlo na 6,5kKč. Tím je oprava u konce.

A k telefonu na kole...po ustlání si s telefonem v kapse (dopadl podobně jako ten na fotce) jsem ho začal vozit v takové brašnicce co se chytne na rám a na představec. Má i okénko a na mobil je vidět. Jenom se tam nesmí zapomenout, když člověk někde zaparkuje. Ale zatím to funguje.

Odkaz ke komentáři

Tak hlavně že to je jen telefon a ne noha nebo hlava, zatím to vypadá, že to funguje líp jak všechny komerční chrániče :D

přesně tak. No do teď jsem měl radost, že to deska nejspíš přežila a mobil možná znovu obživne, ale když jsem viděl ceny náhradních dílů (rámeček 1,4k, displey s dotykovou plochou 2,5k, zadní kryt 900kč). Tak to radši koupím asi novej...to jsou hrozný rakety  :frusty:  :frusty:

Upraveno uživatelem Gustaf
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...