Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Sušička na ovoce hřeje ne? A má příkon jak mikrovlnka, tohle je pouze za účelem proudění vzduchu po dobu několika týdnů co se to suší (edit - v chladu podotýkám). A do sušičky na ovoce celá panenka nebo krkovička určitě nevleze teda :)

Mně se ta bedýnka líbí. A jelikož jerky a biltong miluju a sám bych si ji nepostavil, protože obě ruce levý, tak o ní začínám uvažovat. Doma nemám pořádné podmínky pro sušení. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tommas4: jsi odbornik, s tebou ja se hadat nebudu, bych prohral :) ale susicka, co mam ja, vzduch jen mirne ohriva (zadna horkovzdusna trouba) a hlavne cirkuluje. Ale je mozne, ze tech susicek je taky milion druhu, ze jo. Takze uz mlcim. Jerky taky miluju, ale je to tady drahy jako prase. Obcas si to necham koupit na zakladne, ale nebavi me s tim furt nekoho otravovat. Zrovna posledni vikend jsem koupil kus hoveziho a na sobotu mam naplanovanou pripravu na domaci jerky.

Odkaz ke komentáři

Kde kupujete Jerky? Beru ho občas na pumpě, ale tam je zbytečně drahý.

Mě osobně jerky nechutná, s Biltongem chuť nebe a dudy...Amíci umí stejky, ale ne sušit maso :-) Ne, dělám si srandu, samozřejmě je to pouze a jen o chuťových pohárkách :-)

Jinak dobrý Biltong dělá Cruga a prodává se např za dobré peníze tady:

https://www.dameprotein.cz/susene-maso-2/cruga-biltong-original/?variantId=6313

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

Mě osobně jerky nechutná, s Biltongem chuť nebe a dudy...Amíci umí stejky, ale ne sušit maso :-) Ne, dělám si srandu, samozřejmě je to pouze a jen o chuťových pohárkách :-)

Jinak dobrý Biltong dělá Cruga a prodává se např za dobré peníze tady:

https://www.dameprotein.cz/susene-maso-2/cruga-biltong-original/?variantId=6313

Amíci umí i to maso sušit, ale Jerky jsou Češi a taky český maso...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...