People Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2017 (upraveno) Marianky budu moj treti domov. Uz len rok to vydrzat. Nepriviezol som nic a fontana je zaujimava len 2x. Raz cez den a druhy krat vecer po tme. Potom je to uz nuda. Upraveno 14. září 2017 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2017 Sušička na ovoce hřeje ne? A má příkon jak mikrovlnka, tohle je pouze za účelem proudění vzduchu po dobu několika týdnů co se to suší (edit - v chladu podotýkám). A do sušičky na ovoce celá panenka nebo krkovička určitě nevleze teda Mně se ta bedýnka líbí. A jelikož jerky a biltong miluju a sám bych si ji nepostavil, protože obě ruce levý, tak o ní začínám uvažovat. Doma nemám pořádné podmínky pro sušení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2017 tommas4: jsi odbornik, s tebou ja se hadat nebudu, bych prohral ale susicka, co mam ja, vzduch jen mirne ohriva (zadna horkovzdusna trouba) a hlavne cirkuluje. Ale je mozne, ze tech susicek je taky milion druhu, ze jo. Takze uz mlcim. Jerky taky miluju, ale je to tady drahy jako prase. Obcas si to necham koupit na zakladne, ale nebavi me s tim furt nekoho otravovat. Zrovna posledni vikend jsem koupil kus hoveziho a na sobotu mam naplanovanou pripravu na domaci jerky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2017 Tak jerky jde docela dobře v sušičce ale i v troubě kupodivu. Mrkni do té skupiny na fb co jsem dával výše, v dokumentech skupiny jsou i zajímavé recepty i na jerky. Proč dělat jen jeden druh, když už se s tím jeden patlá, že ano? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2017 V troube je to dle meho dokonce lepsi. Co jsem to poprve zkusil, tak susicka maso nesusi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2017 Děkuji tommas4 za odkaz :-) Jinak pro info, sušička na ovoce nefunguje, vyzkoušeno.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2017 Tatiana to je klasika... dáš jeden a jedeš do posledního kousku :-) prvni ho jen tak cucáš a saješ a ve finále křup :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 Zajímalo by mě složení takového výrobku.Co my s tím tady, obrať se na výrobce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 Zajímalo by mě složení takového výrobku.Mletí krtenci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 HMMM..........tak to už si SCIFI nikdy nekoupí................ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 Mletí krtenci :lol2: Tvl, som si oplul klavesnicu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 Po deseti letech camrání cytostatik si dám od ledna aspoň na rok od laborky voraz a budu se věnovat miminu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 Dotáhli jsme z JAR Biltong maker a právě mi v kanceláři přistáli první vzorky na stole, mňam :-) Příště více soli, trochu vytunit recept a budu šťastný parchant...Jak dlouho to trvá, než se to v tom vybiltonguje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 Jak dlouho to trvá, než se to v tom vybiltonguje?Dělali jsme médium hovězí dva dny, pokud máš rád sušší tak tři dny, fikot :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 Jako jerky ano, sušené maso vcelku jako krkovici, panenku nebo kotletu počítej 3 týdny než se usuší plus týden předem naloženo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 Jako jerky ano, sušené maso vcelku jako krkovici, panenku nebo kotletu počítej 3 týdny než se usuší plus týden předem naloženo.Nevím kde, ale jak píšu v Biltong makeru vcelku cca. 2-3 dny :-) Mňam, právě ho padám.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 Kde kupujete Jerky? Beru ho občas na pumpě, ale tam je zbytečně drahý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 (upraveno) Kde kupujete Jerky? Beru ho občas na pumpě, ale tam je zbytečně drahý.Mě osobně jerky nechutná, s Biltongem chuť nebe a dudy...Amíci umí stejky, ale ne sušit maso :-) Ne, dělám si srandu, samozřejmě je to pouze a jen o chuťových pohárkách :-) Jinak dobrý Biltong dělá Cruga a prodává se např za dobré peníze tady:https://www.dameprotein.cz/susene-maso-2/cruga-biltong-original/?variantId=6313 Upraveno 15. září 2017 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prowler Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 Mě osobně jerky nechutná, s Biltongem chuť nebe a dudy...Amíci umí stejky, ale ne sušit maso :-) Ne, dělám si srandu, samozřejmě je to pouze a jen o chuťových pohárkách :-)Jinak dobrý Biltong dělá Cruga a prodává se např za dobré peníze tady:https://www.dameprotein.cz/susene-maso-2/cruga-biltong-original/?variantId=6313 Amíci umí i to maso sušit, ale Jerky jsou Češi a taky český maso... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky