African Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2017 Ty vole ten granát tam :-) Co máš v ty horní přihrádce, deset svých pasů? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2017 Ty tři nýty co drží ten pant nebudou dramatická překážka ne? Bez poškození asi jen trezor servis . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2017 no co, chlubí se jen tady, jinej ze sebe dělá televizní hvězdu. Na seriál mu to stačí, myslím že i knihu a lidi mu to žerou.Už dělá i bonbóny! https://brno.idnes.cz/brnenska-firma-vyrobila-bonbony-pro-kajinka-fzb-/brno-zpravy.aspx?c=A171124_121634_brno-zpravy_vh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2017 Ty tři nýty co drží ten pant nebudou dramatická překážka ne?Bez poškození asi jen trezor servis . . .Tři nýty budou držet jen pant. Dvířka budou mít rozpěrný zámek na všechny strany - tedy i směrem k pantu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 28. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2017 (upraveno) Pozrel som dokument o Michael Petrucciani. Tak to bolo super. Vzácne nieco pre uši, dušu. Upraveno 28. listopadu 2017 uživatelem gerhard Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 28. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2017 V lese bylo fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 28. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2017 Tři nýty budou držet jen pant. Dvířka budou mít rozpěrný zámek na všechny strany - tedy i směrem k pantu. pravda, je to blbost beru zpěti kdyby tam byly jen čepy doleva od zámku (přece jen to je vnitřní skříňka) tak po odstraněnípantu to nepůjde otevřít kvůli tloušťce dvířek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artesia Odesláno 28. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2017 Fair play. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 Právě mi volala personalní ředitelka, že jsem úspěšně zvládl výběrové řízení a že mě berou. Takže zítra podám výpověď a doufám, že to je konečně místo, kde se dá dlouhodobě fungovat. Ale ulevilo se mi. Dal jsem chladit archív a musím to zapít. Fakt mám radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 Gratuluji, super tatko! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 Dík. Já si asi budu muset z první vyplaty koupit hodinky. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 Dík. Já si asi budu muset z první vyplaty koupit hodinky. :-)Tak to je snad samozřejmostí při získání hezké práce, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 Tak jak u koho, posledně jsem to tak neslavil, ale nějaké pěkné vintážky by to chtělo. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 Gratuluji a držím palce, ať je to ono. Já pomalu končím druhý měsíc zkušební doby a asi jsem udělal dobře :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 Právě mi volala personalní ředitelka, že jsem úspěšně zvládl výběrové řízení a že mě berou. Takže zítra podám výpověď a doufám, že to je konečně místo, kde se dá dlouhodobě fungovat.Ale ulevilo se mi. Dal jsem chladit archív a musím to zapít. Fakt mám radost.Dobrych zprav neni nikdy dost! At to vyjde a at se ti dari! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2017 Právě mi volala personalní ředitelka, že jsem úspěšně zvládl výběrové řízení a že mě berou. Takže zítra podám výpověď a doufám, že to je konečně místo, kde se dá dlouhodobě fungovat. Ale ulevilo se mi. Dal jsem chladit archív a musím to zapít. Fakt mám radost. Nejses v novy praci tak nejak rok? ale kazdopadne gratuluju.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2017 No trochu dýl. Holt starej fluktuant. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2017 Kamarád namaloval bráchovi dárek k vánocům :-) Borec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejkoram Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2017 Prvni vystavena faktura. Prijemnej pocit. Tak ted uz jen zjistit, jak napsat hodinky do nakladu :] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2017 Prvni vystavena faktura. Prijemnej pocit. Tak ted uz jen zjistit, jak napsat hodinky do nakladu :]jak asi, jako pracovní pomůcku pro zjištění datumu času na včasné vystavení faktury....................to dá snad rozum nééééé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky